فکر کنم سایت سنجش اعلام کنه و تو خود داشگاه محل تحصیل هم بزنهنقل قول:
دانشگاه فکر کنم بدونه کی میاد نتایج و فکر کنم تا آواخر فروردین بیاد
Printable View
فکر کنم سایت سنجش اعلام کنه و تو خود داشگاه محل تحصیل هم بزنهنقل قول:
دانشگاه فکر کنم بدونه کی میاد نتایج و فکر کنم تا آواخر فروردین بیاد
دوستان نتايج پودماني كه چند هفته پيش ثبت نام كرديم كي مياد ؟
فقط پبام نور با دانشگاهاي ديگه مي توني همزمان بخوني:10:نقل قول:
از ما که گذشت ولی دوستان پودمانی علمی کاربردی رو نخونید و برید کنکوریش رو بخونید این رو از من که دانشجوی پودمانی بودم به عنوان یک نصیحت اویزه گوشتون کنید بعدا میفهمید چی شده و چه اشتباهی کردید حداقل تو دوره ترمی اگه معدلت بالای 18 بشه بدون کنکور میری مقطع کارشناسی ولی تو پودمانی نه تنها اینها رو نداره بلکه 7 ترم هم طول میکشه تا تمومش کنید و خیلی واحد کم ارائه میدن و میتونم بگم فقط و فقط به درد کارمندها میخوره تازه بعد اینکه همه واحد ها رو گذروندید باید امتحان جامع بدید که اگه قبول شدید که هیچی وگرنه میره تا 6 ماه دیگه
خلاصه یکم رو حرف های من فکر کنید و با کسانی که تو این زمینه خبره تر از من هستند بیشتر مشورت کنید و بعد تصمیم بگیرید
اینم فکر نکنم بشه ...:13:نقل قول:
چرا تو پیام نور میتونی همزمان تو دوتا رشته ادامه تحصیل بدی و مشکلی هم نداره :46:نقل قول:
كاملا درست مي فرماييد :46:نقل قول:
من پودماني خوندم و پشيمانم ........................... :13:
بيشتر مشورت كنيد .... :20:
سوالي بود در خدمتم
:11:
دوستان نتايج پودماني كه چند هفته پيش ثبت نام كرديم كي مياد ؟
در ضمن براي ثبت نام پودماني نيازي به مدرك پيش دانشگاهي نيستش ؟ چون نديدم تو دفترچش چيزي درباره پيش دانشگاهي نوشته باشه ؟
سلام دوستان
کلاسهای علمی کاربردی چه جورین؟اونم مثل پیام نور پنج شنبه جمعست؟! یا تمام روزاست؟! اصلآ اون آزادی در مورد کلاس رو داره یا نه؟!
واینکه از کاردانی میشه به علمی کاربردی رفت؟!منظورم اینه که با کاردانی دانشکده های سراسری میشه تو دنشکده های علمی کاربردی درس خوند و اینکه تطبیق واحد میدن! اگه میدن چند واحده؟!
1) چيزي در مورد زمان اعلام نتايج نگفتن ولي نتايج امتحان جامع كه سالهاي قبل انجام شده در عرض 1 ماه داده شده ، پس احتمالا تا آخر فروردين بدننقل قول:
2) بله .. براي ثبت نام در دوره پودماني داشتن پيش دانشگاهي لازم نيست ( البته توصيه ميكنم به هيچ وجه پودماني نخونيد)
:11: