1_خوب من بد بخت که میخوام برم بخرم یارو لاک بده جای آنلاک قالب کنه به ما از کجا بفهمم آنلاکه؟؟؟
2_ورزن 3 جیلبرک میشه دیگه؟؟
3_ولی نباید به 3.1 آپدیت کنم درسته؟؟؟
Printable View
1_خوب من بد بخت که میخوام برم بخرم یارو لاک بده جای آنلاک قالب کنه به ما از کجا بفهمم آنلاکه؟؟؟
2_ورزن 3 جیلبرک میشه دیگه؟؟
3_ولی نباید به 3.1 آپدیت کنم درسته؟؟؟
کاری نداره.اگه گفت آنلاکه نگاش کن نباید برنامه cydia روش نصب باشه و آنتن هم بده!نقل قول:
2-بله
3-بله
من خر امروز داشتم میرفتم بخرم یه مطلبی دیدم رفتم فردا با دست پر میام تازه یه 3g هم دستم هست میترکونم
خوب پس ، فردا منتظرتیم
قیمت هم بیار ببینیم اوضاع چطوریه، سفید 16 رو قیمت بگیر ببینیم بالاخره وقتش شده یا نه؟
راستی کسی یادشه که پارسال کی بود که اپل خودش فروش آنلاک رو تو فروشگاه های خودش بدون قرارداد شروع کرد؟ چ.ن اون موقع قیمتا یه خورده میاد پایین ، نزدیک 100 تومن
خوب خودم یه سرچ کردم یه چیزایی یافتم
طبق این منبع:
که البته مربوط میشه یه تاریخ 27 مارچ 2009 ، اپل شروع کرده به فروش تری جی به صورت نامحدود و بدون قرارداد به قیمت 600 دلار برای 8 و 700 دلار برای 16 گیگکد:http://www.iphonehacks.com/2009/03/apple-stores-selling-iphone-3g-without-a-contract-at-unsubsidized-price.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی 5 ماه دیگه تاره اپل میخواد بدون قرارداد بفروشه که خیلی دیره
البته اون موقع قیمتا تو ایران من حدس میزنم که اینطوری بشه :
16 گیگ: 750
32 گیگ: 850
البته اگه اپل مارچ سال دیگه هم مثل مارچ امسال قیمت بذاره که احتمالا همینطوره
دوست عزیز من متوجه نشدم.اگرآنلاک باشه آنتن نداره؟؟؟؟پس چجوری آنتنش میاد؟؟؟؟؟آنلاک فکتوری یعنی آنتن نداره؟؟؟؟:13:نقل قول:
به نظر منم مشکی قشنگ تره ولی نمیدونم چرا سفید گرونتره؟؟؟نقل قول:
فقط سفید
محمد جان شما هم مثل من میخوای سفید ۱۶ بگیری؟
من که دیگه ایندفعه عزممو جزم کردم که تا یه ماه دیگه نهایت بگیرم
الان ۹۵۰ست نه؟
دوستان من متاسفانه بودجم به 3gs فعلا نمیرسه و عجله تو خرید دارم ضمنا بلوتوثم فعلا در هاله از ابهامه برای 3gs و از اون گذشته اختلاف 200 300 تومنی توجیه اونچنانی به نظر من نداشت (لا اقل برای من! چون به بازیای 3d اش خیلی علاقه ندارم خودم psp دارم..مشکلیم با سرعت لودینگ و .. هم ندارم)با این تفاوتایی که داره از اون طرف مدل جدیدش 10 ماه دیگه بخواد بیاد با توجه به اینکه دیگه از اپل کوچ نمیکنم ،جدیدش رو که قطعا تفاوت زیادی خواهد کردو میخرم
برا همین چند تا سوال:
1.من رنگ سفیدش رو خیلی دوست دارم! ولی ظاهرا برای 8 گیگ 3g سفید نزدن درسته؟
2.ممکنه افت قیمت شدید کنه؟
ممنونم
نفهمیدم الان
میخوای 3G بگیری؟
۸ گیگ که کم میاری به نظرم
۱۶ بگیر
سفیدم که میخوای
نوش ۷۶۰ تومن نقریبن
دست دو تمیز هم ۶۰۰-۶۳۰
نقل قول:
اره 3 جی میخوام بگیرم.s اونقدری تفاوت بجز قدرت و رمش و دوربینش نمیبینم که تقریبا هیچکدومش برام استفاده نداره به اون صورت
همون 3g میگیرم!
ولی چرا انقدر گرون!!!!!!!؟؟ من فکر میکردم 700 680 این حدودا باشه.ولی در هر صورت
فقط گیگل جان درست حدس زدم؟؟سفیدش فقط 16 گیگه درسته؟
افت نداره قیمتش ؟؟؟