با رعایت ادب و احترام بترکونش:دی آره این بازی ها با ورژن های قدیمی هم اجرا میشدن ولی بگم ها شاید مشکل از بازی تم باشه(بعیده ولی)اول بگو برات تست کنه اگه اجرا نشد دیگه بترکون(با رعایت ادب و احترام:دی)نقل قول:
Printable View
با رعایت ادب و احترام بترکونش:دی آره این بازی ها با ورژن های قدیمی هم اجرا میشدن ولی بگم ها شاید مشکل از بازی تم باشه(بعیده ولی)اول بگو برات تست کنه اگه اجرا نشد دیگه بترکون(با رعایت ادب و احترام:دی)نقل قول:
سلام
ببخشید من کنسولم رو تابستان سال 89 خریدم و تاحالا برای ریختن فریم ور جدید جایی نبردمش
برای همین هم نمیدونم فریم ور فعلیش کدوم ورژنه
داشبوردش هم 12625 هست
میخواستم بپرسم
برای ریختن LT 2.0 باید اول به داشبورد جدید ارتقاش بدم؟
نیازی به پاک کردن فریم ور به Stock هست؟
سلام اقا من یه راهنمایی خیلی خیلی مهم میخوام!
من امروز دادم ابدیت کنن(ابدیت جدیده) قبلا هم xboxام بازی هارو یه جورایی نمیخواند(cant read) حالا بدتر شده دیگه اصلا نمیگه کنت رید بلکه تو بازی گیر میکنه؟
چی کار کنم .
بابامم میگه دیگه بهت بول نمیدم ! چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:41:
اولا اینکه بر عصاب خودت مسلسل باش:دینقل قول:
خوب ببین تو همه ی بازی ها این مشکل پیش میاد یا همه ی بازی ها؟
اگه همه بازی ها میشه احتمالا لنزت مشکل داره و تعمیر کار این مشکل رو احتمالا به وجود آورده خوب ببر پیش همون تعمیر کار اگه خوش مشکل رو به وجود آورده باشه باید مجانی(مجانی)تعمیر کنه و اگه چیز دیگه ای هم هست باید اول بدونیم مشکل چیه پس یه سر ببر پیش تعمیرکار
---------------------------------------------------
بله برایlt+2باید آخرین داشبرد رو داشته باشینقل قول:
بهرته لوا استوک کنی تا احتمال فلگ هم کم بشه ولی اگه لایو نمیری میتونی به استوک هم نبری
سلام
من کنسولمو اپدیت 13599 کردم کپی خورش از بین رفته
می خوام ببینم خودم می توم کپی خورش کنم؟اگه می شه چطوری؟؟؟
باید با LT+ 2 کنسول رو هـک کنی................
زیاد کار سختی نیست اما بدی بیرون برات این کارو بکنن خیلی راحتتری..................
مشکلی نیستنقل قول:
باید با LT+ 2 کنسول رو هـک کنی................
زیاد کار سختی نیست اما بدی بیرون برات این کارو بکنن خیلی راحتتری..................
اگه میشه راهنمایی کنید چطور هکش کنم
ممنون
کنسول شما فت هستش یا اسلیم؟؟؟
درایو دستگاتون چیه؟
الیت هستشنقل قول:
کنسول شما فت هستش یا اسلیم؟؟؟
درایو دستگاتون چیه؟
فکر کنم لایت ان(مطمئن نیستم) باشه
قابل توجه دوستانی که درایو هیتاچی دارند
LT2 برای هیتاچی فت در آینده نزدیک
c4 خبر داده فرم ویر تقریبا آماده هست ولی تاریخی اعلام نکرده
:20::20::20:نقل قول: