چونکه سرعت در لپ تاپ برخلاف PC است یعنی اینقدر فرق دارد که ممکن با 4 GIG رم DDR3 و CPU بالا به نصف سرعت لپ تابی با 2 GIG رم باس 667 و CPU DUAL CORE نرسیدنقل قول:
Printable View
چونکه سرعت در لپ تاپ برخلاف PC است یعنی اینقدر فرق دارد که ممکن با 4 GIG رم DDR3 و CPU بالا به نصف سرعت لپ تابی با 2 GIG رم باس 667 و CPU DUAL CORE نرسیدنقل قول:
يعني سرعت لپ تاپ از همرده با دسكتاپ بيشتر است ؟؟نقل قول:
آخه روي چه استدلالي دوست من ؟
یه جایی هست میدان انقلاب لپ تاپ قسطی می فروشه با سود 2 درصد از دم قسط هم میده انواع مدل های ایسر و دل رو داره . فک کنم مدل های سونی هم داشت .
10 ماه و 6 ماه داره
مثال از دم قسط یه لپ تاپ 800 تومنی بخری بدون پول پیش برای 10 ماه. ماهی 16 تومن اضافه باید بدی پول سود + قسط هر ماه که حدود 80 تومن هست .
هر چی پول هم پیش بدی قسط کمتر میوفته . به نظر من خوبه برای مدل های بالا گرون قیمت ! قیمت لپ تاپ ها هم با بازار 10 20 تومن اختلافه .
دوستانی که لپ تاپ 5738zg با گرافیک جی فورس دارند . توانایی اجرای رون همه بازای ها رو داراس ؟ . مثال بازی pes 2009 با همه آپشن ها و تنظیمات و رزولوشن در اخرین حد قابل اجرا و رون هست ؟ . با بازی های نسبتا سنگین چون کراسیس و gta چطوره ؟
برای اجرای گیم سی پی یو کور 2 و یک گیگ رم اضافه مدل5738g .تاثیری بر اجرای رون تر و بهینه تر شدن بازی داره ؟ نسبت به 5738zg .
نقل قول:نقل قول:بنده تا جايي كه تجربه نيمه كاره من قد ميده اين موارد براي من ملموسه:نقل قول:
1-توان محاسباتي كامپيوتر در رده اول به سرعت كلي گذرگاه سيستم و يا باس بستگي داره و در رده دوم به توان و ميزان كچ سي پي يو و ربطي به دسكتاپ و لپ تاپ نداره
2-توان دفع حرارتي نوت بوكها كمتر از دسك تاپ هست و كارهاي خيلي سنگين از پا مي اندازشون
3-چون مادربرد نوت بوكها خيلي كوچك هست و فاصله رم و سي پي يو خيلي كم است. به همين دليل در سرعت گذرگاه برابر كمي سريعتر كار مي كنن. البته اختلاف در حد 2 درصد هست و به چشم نمياد.
4-قدرت گرافيكي دسكتاپ خيلي به نوت بوك سره و نوت بوكها همواره در اين مورد از مشابه هاي خود ضعيفتر هستن.
5-بر خلاف دسك تاپ نوت بوكها در حالتهاي كارايي مختلف و توان مصرفي متفاوت كار مي كنن و براي همين به طور ريشه اي چند نوع توان از خود نشان مي دهند.
6-توان كلي سيستمها دسك تاپ معمولا" بالاتر به نظر ميرسه چون محدوديت مصرف انرژي و جا نداره
باز هم اگر دوستان نظر ديگري ارند بيان كننكه به جمع بندي برسيم.
راجع به اين موضوع در همين تاپيك بحث شده و موجوده اما نمي دونم كدوم صفحه است :31:نقل قول:
اول اینکه خدا بیامرزدت که اینها را گفتی ولی نکته اصلی را نگفتی (اصل بودن قطعات)نقل قول:
اولا" خدا خودت رو بيامرزه :31::20::46:نقل قول:
ثانيا" شما جايي سراغ داري سي پي يو ايتل كپي كنه؟
يا كارت گرافيك جي فورس؟؟؟
يا رم كينگستون!!!!
يا هارد مكستور!!!!
:19:
ما اصل حرف را زدیم دوست داشتی قبول کن دوست نداشتی هم که هیچ با لپتاب ایسر (اورجینالت) برو کیف کن دیگه هم این بحث کش نمی دمنقل قول:
آره حمید جان کل تاپیک رو خوندم . ولی در مورد gta توضیح نداده شده بود این بازی چون سنگین ترین بازی کامپیوتری هست بهتر است گرافیک رو چنین بازی هایی تست بشه و نتیجه کاراییش رو دید تا چه حد رون هست .
حمید شما بازی تست کردی تا حالا رو مدل z و اگر آره چه بازی بوده .
فردا دارم می رم برای خرید مدل zg .
5738g 770