به به بعد یه مدت یه بازی تووووپ گیرمون اومد.
دویل و توپ و شلیک رو اسب......
خیلی قشنگه فعلا اوایلش هستم.
Printable View
به به بعد یه مدت یه بازی تووووپ گیرمون اومد.
دویل و توپ و شلیک رو اسب......
خیلی قشنگه فعلا اوایلش هستم.
عزیز این همه سوال کردن نمی خواد.والا بازی انقدر یادگیریش راحت و راهنماهای بسیاری داره که به سرعت به بازی مسلط میشینقل قول:
حل شد.....
نقل قول:
عزیزم یاد گیری چیه ؟ نترس :31::31:
من میگم ایی که مودم دایل اپ نداریم برای خاموش کردن unimodem فقط باید از کزک استفاده بکنیم ؟ (اگه کسی تست کرده نتیجه رو هم اعلام بکنه !!)
البته به پسر خالم گفتم که برای حل این مشکل از کرک استفاده بکنه تا ببنییم صداش حل میشه یا نه !! البته یه فایلی هم بود ظاهرا برای حل اون که خدا کنه گیرش بیارم ...
خوب از کجا خاموش کنم میشه یک توضیح بدید؟نقل قول:
منم بازی رو همین الان تمام کردم
یک ابر شاهکار بود و یکی از خوشساخت ترین بازی های تاریخ
صحنه ایکه william برای اولین بار ادم میکشه و صحنه ای که اخرش کشته میشه به خصوص چرخش کتاب مقدس تو هوا فوق العاده بود
فقط در یک کلام
masterpiece
محتوای مخفی: اي بابا من ميخواستم پيش اين بشينم ، اينطوري من نميام !!!!!
حيف شد بعضي جاها برام spoil شد ، ديگه قبل از تموم كردن هيچ بازي اي نميرم به تاپيكش ...
نقل قول:
شما برید روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید بعد برید پروپرتیز بعد برید به قسمت hardware بعد برید دیوایس منیجر بعدش برید sound video game controllers و از اونجا disable کنید درست میشه
البته توجه داشته باش اگه مودم دایل اپ نداشته باشی همچین گزینه ای نیست و برای رفع مشکل صدا باید یا از کرک رازور استفاده بکنی یا دایرکت اکس رو به اخرین ورژن اپدیت کنی که داخل دی وی دی بازی با نصب بازی خوددایرکت اکس هم اپدیت میکنه ....
:11:
دوستان مگه بازي چند تا پايان داره ؟!!!!
یک پایان داره.نقل قول: