موافقم من هم یه سوالتی برام پیش اومد که اگه کاپیتان با همه اعضا رفته که هیچ چراشو من نمی خوام.نقل قول:
توی این بازی یه قسمت داستان خیلی گنگه. یعنی خیلی عجیب ساختنش. برعکس بقیه داستان که اینقدر قویه انگار برای این تیکه کم آوردن !!!
وقتی که شما IFF رو به Normandy میارید تا روش کار کنن. بعد از یه مدت بهتون میگن نتایج کار دیگه تقریبا آمادست. شما باید برید یه ماموریت پیدا کنید تا از Normandy خارج بشید تا collector ها بتون وارد بشن و داستان پیش بره
حالا نکته مسخره اینجاست که وقتی به این ماموریت میرید و collector ها حمله میکنن به سفینه هیچ کدوم از افرادتون توی کشتی نیست !!!
شما هر مرحله فقط 2 نفر رو با خودتون میبرید. اینجا چی شد که همه افرادتون باهاتون رفتن ؟؟!!
البته توی دمو نشون داد که فقط میرندا و جیکوب و مورادین با شما میان ولی بازم . . .
در کل این قسمت خیلی مسخره بود.
نمیدونم کسی متوجه شد یا نه ؟! شایدم من یه جایی از داستان رو نفهمیدم.
فکر میکنم دیگه آخرای بازی باشم.
ولی اگه با تنها 2 نفرشون رفته پس بقیه اعضا کجا مونده بودن برای کمک به کشتی حمله شده که متوسل به جوکر شدیم.
اونایی که مهارتاشون خیلی بالا بود.
اره واقعا تازه مکانی هم که بهش داده بودن تو گوشه موشه کشتی بود تنگ و تاریک.نقل قول:
بدبخت اين Subject Zero عجب گذشته ي بدي داره . دل سنگم براش سوخت
كلوب Afterlife هم يكي از بهترين مكان هايي بود كه در كل زندگيم رفته بودم !
اين ماهيام هم همشون مردن ! يه بار يادم رفت بهشون غذا ندادم
راستي ميگم كاش با اين Kelly هم ميشد Romance داشت !
تو ماله من که مردش رفت موقعی هم که با میراندا دعواش شده بود من روی اون داد زدم و گفتم که خفه بشه.
عجب داستانی داره این بازی دلم میگه دوباره بازم برم.
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
به خدا این دفع رو بیخیال بشین محیط فضا هستشو زود حساب میشه واسه گناه هانتون:31:نقل قول:
دوستان میشه آموزش کامل مخ زنی در این بازیو بذارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میشه عکس اون حرکت هایی که با زن ها انجام میدین رو بذارین ببینیم چه جوری هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]