کسی از دوستان نمیدونه!!؟!نقل قول:
Printable View
کسی از دوستان نمیدونه!!؟!نقل قول:
خیر علامت های نقره ای مرحله های اصلین اون یکی ها هم تقریبا مرحله هاش زیبا هستن اما نقره ای ها اصلین
در مورد درصد بازی وقت نشده ببینم اما فکر کنم مثه یکش باید کل جزیزرو بگیری که مرحله میری مرز ها بیشتر میشن
تقریبا مثه سری اولش
شما باید directx10 رو نصب کنید. برای همینه که این بازی روی 7 اومده چون xp از direct10 حمایت نمیکنه.نقل قول:
ولی من با کارت گرافیک ati و این بازی مشکل دارم.
سلا بچه ها من بازی رو گرفتم ولی یه مشکلی داره.
بازی من کرک نداشت ولی خوب اجرا می شه.
بعد کاراکترای بازی صدا ندارند یعنی لب می زنند ولی صدای موزیک بازی میاد مشکل از کجاست؟
کلا این بازی مشکل صدا داره برا من که زیر نویس پخش میشه ولی صدای صحبت کردن چند ثانیه بعد میادنقل قول:
واسه من هم همین جوریه.نقل قول:
فقط اصلا صدای صحبت کاراکترا نمیاد.
هیچ راهی نداره.
من همون اول بازی که هلی کوپتر رو میزنند بعد اون یارو سیاه پوست می پره پایین که اسمش مارشال .
بعد تو می پری پایین دونبال یارو یه چیزی از تو کیفش در میاری بعد بعد بهت میگه برو اونور کوه به سمت هدف .بعد من دیگه نمیدونم چی کار کنم.هر کاری می کنم.چترش باز نمیشه .همه ی دکمه ها می زنم.
حالا باید چی کار کرد اینجا.من نمیتونم به سمت هدف برم و چترم هم باز نمیشه می افتم زمین و میمیرم.؟
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟
وقتی در هوا دارید سقوط میکنید space رو بزنید تا چتر باز شهنقل قول:
ولی هر چی space می زنم چتر باز نمیشه.نقل قول:
چند صفحه قبل رو خوندم یه سیوی برای رد کردن این مشکل جناب gap گذاشته بود .ولی لینکش کار نمیکنه.
چی کار باید بکنم.؟
کسی نداره این سیو برام بذاره.
شاید جای کلید عوض شده باشه . اگه از ترینر استفاده میکنید ببندینش و بعد دوباره مرحلهه رو رد کنید شاید ترینر در بازی مشکل ایجاد کرده باشهنقل قول: