اینم یک کاریکاتور مربوط به همین قضیه وسایل اضافی رو بازی (البته واقعیش نه fan made)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاریکاتور از سایت action trip برداشته شده.(هر 2 شنبه یک کاریکاتور جدید میاد فکر کنم)
Printable View
اینم یک کاریکاتور مربوط به همین قضیه وسایل اضافی رو بازی (البته واقعیش نه fan made)
کاریکاتور از سایت action trip برداشته شده.(هر 2 شنبه یک کاریکاتور جدید میاد فکر کنم)
من که اگه قیمت واقعیش 20 هزار تومن هم بود حاضر نبودم بدم. چه برسه به 80 یورو :18:نقل قول:
شدیدا منتظر ریلیز بازی هستیم !!!!!
از خبر ها هم ممنون
به یه چیزی توجه کردید ؟ زیر اون عکسی که دوستمون به عنوان Fan Created گذاشته ، نوشته :
Xbox 360 , Playstation 3 , Games For Windows , Wii
و یه علامت سوال گذاشته کنار اسم Wii ! یعنی احتمال داره این بازی برای Wii عرضه بشه ؟ :21:
این بار قبلی بود که یه خبر برای افزایش قیمت اومد ، یعنی بازم افزایش ؟؟؟نقل قول:
این قیمت جدید میشه 99دلار تا 113.69 دلار!!!! که میشه حدودآ 98 هزارتومن تا 112 هزارتومن!! چه خبره!!!!:18:
خوش به حالمون(البته نه خیلی)
تریلر Multiplayer بازی
کد:http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-trailer-modern-warfare/53383
دوستان اگه ممکنه وقتی ترینلر از بازی ها میذارید چند تا اسکرین شات از قسمت مهم ترینلر بگیرید بذارید یا توضیح بدید چه اتفاقی توی ترینلر میوفته تا ما که سرعت اینترنتمون کمه هم بدونیم چی به چیه!!!
ممنون
عکس مولتی پلیر بازی
عزیز دلمی دل انگیز اگر COD دسته مارا نبسته بود !نقل قول:
این مپ Bog در MW1 هست ...
لطفا تصحیح فرمائید .. :11:
از اونجایی که کلاً PC بازها دیگه خیلی تو دنیای بازی جزو آدمین زاد حساب نمیشن، مثل اینکه قرار نیست از این Special Edition های خفن این بازی برای PC عرضه بشه و فقط برای کنسول ها عرضه میشه.