درود
دوستان من از ایمیل Windows Live استفاده می کنم و می خوام که از Windows Mail ویستا استفاده کنم اما هر چه که گشتم نتونستم که imap& smtp ایمیلم رو پیدا کنم اگه دوستان لطف کنید و آدرس دقیق و شماره Port رو بگید ممنون می شم.
با تشکر
Printable View
درود
دوستان من از ایمیل Windows Live استفاده می کنم و می خوام که از Windows Mail ویستا استفاده کنم اما هر چه که گشتم نتونستم که imap& smtp ایمیلم رو پیدا کنم اگه دوستان لطف کنید و آدرس دقیق و شماره Port رو بگید ممنون می شم.
با تشکر
خب شما ميتوني اكانتت رو پاك كني كه ايميل و ... همه رو شامل ميشه.نقل قول:
به آدرس زير مراجعه كنيد:
کد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
بيشتر ميشه توضيح بديد؟نقل قول:
برا اینکار باید بری قسمت Setting/ POP and Forwarding ....نقل قول:
ولی یه مشکلی هست، آنم اینکه برا این کار باید Yahoo Plus داشته باشی که آن هم هزینه میبره!
سلام من 3 روزه كه ايميلم توي yahoo بيخود و بيجهت غير فعال شده و هر كار ميكنم نميتونم password رو ريست كنم موندم چه كنم به اين ID هم بدجور نياز دارم آخه همه كارام با اين ID انجام ميشه كسي ميدونه چه بايد بكنم؟؟؟؟!!!!
سلام دوستان .
من میخواستم برای 100 نفر از دوستانم که در Contact یا Friends من در سرویس ایمیل یاهو هست یک پیغامی رو بفرستم .
آیا میشه ؟
در کل یعنی برای 100 نفر از دوستانم یک Email رو بفرستم .
چطور می تونم این کار رو بکنم ؟
متشکر
درود
من با windows live messenger کار می کنم و به مشکل برخوردم. زمانی که توی مسنجر یک نفر رو Add می کنم اون شخص رو به صورت offline نشون می ده و اون شخص اگر pm بده من می تونم pm رو ببینم و من که pm می دم به اون شخص نمی رسه. دوستان لطف کنید بگید دلیلش چیه و چکار باید بکنم که این مشکل رو حل کنم.
با تشکر
سلام دوست عزیز من هم خیلی دوست دارو با windows live messenger j کنم ولی نمیشه هی ارور بی خودی می ده ایا راه و روش خاصی می خواد لطفا کاملا توضیح دهید .نقل قول:
در ضمن من ای دی لیو رو دارم به اینصورت مثلا به علت منع قانونی گذاشتن ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ه جای یوزر نیم اسمم هست و یه نکته گذلشتم بعد چند تا عدد ایا درسته خواهشش میکنم به من هم یاد بده من خیلی دوست دارم با لیو بچتم.
:11:ممممممممممممممممممنوووو ووووووووووونننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننن:11:
:10:
سلام
توی ایمیل یاهو، وقتی به کسی ایمیل می زنیم، از کجا باید بفهمیم ایمیل deliverشده یا نه؟
وقتی ایمیل رو فرستادم پیغام Message sent می یاد ولی از کجا مطمئن بشم که حتما deliver شده؟
ممنون می شم زودتر کمک کنید، خیلی ضروریه
با سلام.
من یه مشکل تو یاهو پیدا کردم.یعنی ای دی من فک کنم قفل شده شده یا یه نفر هک کرده(قفل کرده) برای باز کردنش راهی هست.
کسی میدونه؟
آقا ایمیل یاهوی من pop3 رو نداره (فعال نبست) و می گه که باید up grade کنم ! حالا چیکار کنم؟!!!
آخه می خوام از افزونه simple mail که معرفی کردین استفاده کنم.
لطفا راهنمایی کنین.