دوستان خیلی ببخشید که من به Extraction Point و Perseus Mandate گیر دادم ولی حداقل یه ربطی باید به F.E.A.R داشته باشن بالاخره ! یعنی فقط اسمشون F.E.A.R هست و موضوعشون کلا فرق میکنه ؟!! :14:
Printable View
دوستان خیلی ببخشید که من به Extraction Point و Perseus Mandate گیر دادم ولی حداقل یه ربطی باید به F.E.A.R داشته باشن بالاخره ! یعنی فقط اسمشون F.E.A.R هست و موضوعشون کلا فرق میکنه ؟!! :14:
راستشو بخوای من از همون اولش با داستانش مشکل دارم(پر از نکات مبهم و عجیب و غریب)نقل قول:
اگه دوستان موافق باشن بریم سراغ داستان بازی....
(آیا وکیلم؟:دی)
ببینید Keegan و Becket تنها کسانی از Project Harbinger بودند که عمل انجام شده بر روی آنها نزدیک 100% موفقیت آمیز بود. در اول آلما Keegan را برای خودش انتخاب می کنه ولی بعدا متوجه میشه که Becket قویتر از Keegan هست. Keegan از نظر روانی ضعیفتر از Becket هست چون در یک جای بازی هر دو توسط سیگنال های قوی تحت تاثیر قرار می گیرند ولی فقط Becket می تونه تحمل کنه ولی keegan نه. اگر دقت کرده باشی آخر بازی که برای آخرین بار با سرباز های Replica می جنگی Morales میگه که سربازهای Replica حمله های بدون برنامه ریزی و هدف انجام میدند که این نشون میده به احتمال زیاد در امتداد داستان FEAR 2 حتما Point Man شخصیت شماره اول بازی و Extraction Point فرمانده دوباره زنده شده و فرزند اول آلما یعنی Paxton Fettel را کشته و آلما هم به خاطر جایگزینی Paxton این کارو انجام داد. چون Project Harbinger قصد داشت فرماندهانی قویتر از Paxton Fettel تولید کند که بچه آلما حتما قویتر خواهد بود.
بله تمامی داستان های FEAR بهم ربط دارند. اگر باز هم مشکل دارید بگید توضیح میدم.
خوب اگه اینطوریه برا چی آلما همش از اول به بکت حمله میکرد؟؟؟؟؟؟؟
و کیگن مثل بکت از کجا میدونست آلما دوسش داره؟؟؟؟؟؟
خیلی داستان پیچیده ای داره.
این آخرش آلما مرد یا نه؟؟
چی شد دستگاه بسته شد دوباره باز شد؟؟؟؟؟
و برای چی با بکت س.ک.س کرد؟؟؟؟؟
شما رفتین یه دفه سر قسمت آخر:دی
من اصلا همون اولش چندتا سوال دارم:دی
1. گفتین که داستان بازی فیر2 حدود 30 دقیقه قبل از انفجار نسخه1 بوده... اگه یادتون باشه در نسخه 1 قبل از انفجار در مرحله اخر که با آلما روبرو شدیم آلما بزرگ شده بود. ولی در این بازی مراحل اولیه بازی آلما همچنان یه دختربچه بود.... چطوریه این ماجرا؟؟
2. اون جعبه ای که آلما همیشه سراغش میرفت چی بود؟؟(جعبه موزیکال؟) معنی خاصی داشت آیا؟
3. اینطوری که متوجه شدم آلما از همون اولش هم قصد نداشت که مارو از بین ببره...درسته؟ همه حملاتی که در مراحلی از بازی به ما میکرد قصدش نابود کردن نبوده و فقط میخواسته که س.ک.س کنه با ما:دی(چون یادمه هروقت میومد سراغمون میگفت:do you kiss me?)
حالا اینارو جواب بدین تا برم سراغ سوالاتی که در رابطه با کیگان و ماجرای اون و همچنین بکت دارم!!:دی(این سوالات مقدماتی بودن فعلا)
منم امروز بازی رو برای xbox 360 خریدم
در نگاه اول با حدودا 5 یا 6 دقیقه جلو رفتن بازی جذابی به نظر میاد
سیستم osd و همچنین صدا گذاری و نور پردازی خوفی داره
به خصوص اون اوایل بازی که تو خیابون باید بری جلو ....
صحنه های هیجانی جالبی هم داره
من شماره اولش رو هم بازی کردم و دارم
. این به نظر میاد از نظر گرافیکی مقداری از اون کمتره و سبک تره
اما effect های فوق العاده ای داره
و سیستم blood یا همون gore هم عالی کار شده
حالا باید بیشتر بازی کنم تا ببینم چه طوره
1. Alma در شروع داستان FEAR سن 25 داره برای اینکه اولین بچه خودشو Paxton Fettel را در سن 15 سالگی بدنیا میاره و زمانی که Paxton به سن 10 سالگی میرسه آلما به دلیل اینکه در کما بوده ذهن خودشو با Fettel ترکیب می کنه که پدر خودش که رهبر پروژه بوده به خاطر ترس از این اتفاق تمامی دستگاههارو خاموش می کنه و آلما 6 روز بعدش میمیره ولی ذهن اون باقی می مونه. اون بچه ای هم که شما می بینید ناشی از حقه های فکری Alma هست. در حقیقت جسم اصلی اونو شما در پایان FEAR یا در اول FEAR 2 که پدرش از دستگاه آزادش می کنه می تونید ببینید.نقل قول:
2. اون جعبه موسیقی تنها اسباب بازی اون به جز اون عروسکه در سن 8 سالگی زمانی که اونو وارد دستگاه می کنند بوده برای همین یه لینک قوی به ذهن آلما داره.
3. اولش چرا اما یک جایی که با Becket درگیر میشه ولی بعدش اونو در هوا نگه میداره و کاریش نداره از اونجاست که به Becket علاقه بیشتری پیدا می کنه.
اگه اون چندصفحه پیشو بخونی بیشتر جوابات هست اگر نه که بازم در سری بعد سوالات جواب میدم.نقل قول:
خوب اگه اینطوریه برا چی آلما همش از اول به بکت حمله میکرد؟؟؟؟؟؟؟
و کیگن مثل بکت از کجا میدونست آلما دوسش داره؟؟؟؟؟؟
خیلی داستان پیچیده ای داره.
این آخرش آلما مرد یا نه؟؟
چی شد دستگاه بسته شد دوباره باز شد؟؟؟؟؟
و برای چی با بکت س.ک.س کرد؟؟؟؟؟
ایول... یه سوال کوچولونقل قول:
1. Alma در شروع داستان fear سن 25 داره برای اینکه اولین بچه خودشو paxton fettel را در سن 15 سالگی بدنیا میاره و زمانی که paxton به سن 10 سالگی میرسه آلما به دلیل اینکه در کما بوده ذهن خودشو با fettel ترکیب می کنه که پدر خودش که رهبر پروژه بوده به خاطر ترس از این اتفاق تمامی دستگاههارو خاموش می کنه و آلما 6 روز بعدش میمیره ولی ذهن اون باقی می مونه. اون بچه ای هم که شما می بینید ناشی از حقه های فکری alma هست. در حقیقت جسم اصلی اونو شما در پایان fear یا در اول fear 2 که پدرش از دستگاه آزادش می کنه می تونید ببینید.
2. اون جعبه موسیقی تنها اسباب بازی اون به جز اون عروسکه در سن 8 سالگی زمانی که اونو وارد دستگاه می کنند بوده برای همین یه لینک قوی به ذهن آلما داره.
3. اولش چرا اما یک جایی که با becket درگیر میشه ولی بعدش اونو در هوا نگه میداره و کاریش نداره از اونجاست که به becket علاقه بیشتری پیدا می کنه.
این همه اطلاعات رو از نسخه دوم این بازی گیر اوردی یا نسخه اول؟؟!!
چرا ما هیچی نفهمیدیم ازش؟:دی
نقل قول:در پایان بازی اصلی, بعد از انفجار راکتور, پیشرو (Point man), کاراکتر بازی توسط هلی کوپتر تیم F.E.A.R نجات پیدا می کنه ولی در نهایت آلما خودش رو از هلی کوپتر بالا میکشه و بازی به پایان میرسه...
در نسخه تکمیلی اول که بعد انفجار رو به تصویر میکشه, دیده میشه هلی کوپتر سقوط کرده و پیشرو به همراه افسر جین سون-کون و گروهبان داگلاس هالیدی که زنده هستن در صدد فرار از شهرند... مورد عجیب این بازی اینه که شما در اول بازی با پکستون فتل (پروتوتایپ دوم) رو به رو میشین و اون عنوان میکنه که که شما فرق بین واقعیت و خیال رو تشخیص نمیدادین و تو خیالتون اون رو کشتین! و دوباره باید با نیروهای رپلیکا که بدست اون فعال میشن نبرد کنین...
در نسخه تکمیلی دوم که به موازات F.E.A.R و از اواسط انجام میشه بعد از مرگ آلدوس بیشاپ توسط نیروهای ATC, به دستور فرمانده بتتر, تیم دوم F.E.A.R که شامل کاپیتان دیوید راینز و ستوان استیو چن و گروهبانی بینام (کاراکتر بازی) هستند به سمت آزمایشگاه دوم ATC که محل اجرای پروژه سوم ATC یعنی Perseus بوده راهی و سعی در رسیدگی ماجرا دارند...
هر چی باشه ایشون حرفه ای هستن... :happy:نقل قول:
آقايون وقتي اين مرده تو مرحله snke fist حمله ميكنه چطوري بايد زدش از بس كليك راست زدم پدرم در اومد ولي آخرشم منو ميكشه