شما که دانلود کردی بسته deb رو دانلود میکردیدنقل قول:
نصب برنامه از سورس آنچنان هم سخت نیست
Printable View
شما که دانلود کردی بسته deb رو دانلود میکردیدنقل قول:
سلام !
نمي دونم چرا هر كاري مي كنم ، نمي تونم kUbuntu رو نصب كنم !
من سي دي kUbuntu دسكتاپ 7.4 رو همين ديشب دانلود كردم ! سي دي رو هم اجرا مي كنم و توي دسكتاپش يه بسته اينستال مياد !
وقتي شروع به نصب مي كنم تا پارتيشن بندي ميرم و بعد گير مي كنم ! گزينه سوم ( مانوالي ) رو انتخاب مي كنم و هر كاري مي كنم ديگه نمي تونم ادامه بدم !
پارتيشن هاي Ext3 خودش رو درست مي كنم باز هم نميشه ! 20 گيگ هم فضاي خالي دارم ( با پارتيشن ماژيك فضاي خالي ايجاد كردم ! ) هر كار هم مي كنم اين ارور رو ميده !
no root file system is defined
please correct this from the partitioning menu
البت بگم كه فقط پارتيشن خالي با پارتيشن ماژيك درست كردم و بعد توي خود نصب اين ارور رو داد ! يه بار ديگه رفتم و از XP پارتيشن هارو براي لينوكس ساختم باز اين ارور رو داد ! حتي با خود kUbuntu يه بار ديگه اون فضاهاي خالي رو DELET كردم از اول 2 تا پرتيشن ساختم ، بازم درست نشد و هر كاري بگين كردم اما همين ايراد رو گرفت ! خداييش ديگه دارم كلافه مي شم !
حالا شما بگين بايد چيكار كنم !
ممنون
من تو گوگل سرچ کردم به یک جاهایی رسیدمنقل قول:
الان مشکلم اینه وقتی دستور ./configure رو میزنم این ارور رو میده
checking for C compiler default output file name... configure: error: C compiler cannot create executables
See `config.log' for more details.
رفتم تو config.log جایی که failed شده اینو نوشته
configure:failed program was :/*confdefs.h
تو گوگل سرچ کردم بسته deb برای دانلود نداشتنقل قول:
شما که دانلود کردی بسته deb رو دانلود میکردی
از کجا باید بسته deb synaptic رو پیدا کنم
سلام
این آدرس رو بصورت صحیح در انگلیسی باید چجوری نوشت برای قرار دادن در سایت ابونتو ؟
خیابان بشیر - مجتمع بعثت - بلوک 23 - طبقه چهارم - پلاک 29
(ارقام واقعی نیستند. + مجتمع مسکونی هست میشه نوشت Apartments ؟ )
ممنون میشم این رو بطور دقیق به انگلیسی بنویسید با فرمت نوشتن آدرس به درستی آشنا نیستم.
كسي نبود به داد ما برسه ؟نقل قول:
موقع پارتیشن بندی با کوبونتو دو برابر رمت رو اختصاص بده به پارتیشن swap بقیش رو هم یه پارتیشن / درست کن
آقا دستت در نكنه !
نصبش كرديم و تمام !
فقط الان يه مشكلي دارم ! هيچي بلد نيستم ! يه فايل mp3 هم باهاش باز كردم ولي باز هم كار نكرد ! صدا مي ده ولي براي فايلهاي mp3 گير مي كنه ! چي كار بايد بكنم ؟
دوست عزیز، شما باید کدک ها رو نصب کنید قطعا راجع به این موضوع قبلا در تاپیک بحث شده، یک سرچی بکنیدنقل قول:
از سی دی هما استفاده کن هم کدک ها و هم خیلی چیزهای دیگه رو در اختیارت میزارهنقل قول:
اوبونتو بدون هما ناقصه
دوست عزیز شما synaptic رو چطور دانلود کردی؟!!د:46:نقل قول:
synaptic در واقع همان کار program add/remove را در ویندوز انجام میدهد، لیست تمام برنامه های موجود در source رو به شما نشون می ده و شما فقط با انتخاب اوونها ( با یک کلیک ساده ) و بعد انتخاب گزینه ی apply به صورت اتوماتیک اوونها رو نصب می کنید. حالا من نمی دوونم شما چه برنامه ای رو تحت عنوان synaptic گرفتید :31:
ممنون