dark_angle جون اینهمه پول صرف این فیلم کردن اونوقت تو میگی دکورش مسخرس:18:.........به نظر من که دکورش خیلی هم خوبه:27:........
Printable View
dark_angle جون اینهمه پول صرف این فیلم کردن اونوقت تو میگی دکورش مسخرس:18:.........به نظر من که دکورش خیلی هم خوبه:27:........
چیز خیلی عجیبی نیست ...... من بیشتر از 2 سال هم شنیدمنقل قول:
دیشب شراب درست کردنشون خیلی باحال بود. جدیدا باسه درست کردن شراب خوشه انگور رو میگیرن فشارمیدن!
چه زود به آهراش رسید اینا چرا نابینا شدن یعقوب رو نشون ندادن یعنی هوز می بینه!!!!!!!!!!!!!!
نه بابا حالا مونده تا آخرش
مهم ازدواجشون هست که نرسیده:31:
یه کم مسخره بود.... ولی فکر کنم خواستند خوابش کاملا تخیلی باشه. :27:نقل قول:
نه بابا!نقل قول:
اشتباه نکنید! اون دقیقا تیکه ای از قسمت سوم سریال بود که به یاد یوزارسیف می افتاد. خیلی ها فکر کردن که حضرت یعقوب اومد باهاش صحبت کرد.... با اینکه اون قضیه مربوط به 7 سالگی یوسف بود . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید :11:
بازم اينا توي داستان دست بردن براي شنصدمين بار زليخا به زندان رفت حتي تو يك بارشم شك هست؟؟
در تعبير خواب ان دو نفر مشخص نميكنه كدوم ميميره و كدوم ميمونه؟؟؟ تا ناراحت نشن ولي اينجا؟؟؟
يغوب اصلا نابينا نشد؟؟؟؟
از من ميشنويد اين قضيه كه وقتي اون زنداني ازاد ميشه و يوسف ميگه سفارش منم بكن تا ازاد بشم حتما اونم حذف ميشه؟؟؟
چون اين يوسف كه داره توي زندان عشق و حال ميكنه و هيچ شباهتي به سياهچالهاي مخوف و زجر اور نداره پس چرا بايد از اون زنداني بخاد تا سفارش اونم بكنه تا ازاد بشه؟؟؟؟
فكر كنم اصلا اين داستان يوسف اوني كه ما ميشناسيم نيست كاملا جديده:31:؟؟؟ و ساخته ذهن اقاي سلحشور؟؟؟:31:
دوستان؛ دقت کنید.نقل قول:
اینقدر زود قضاوت نکنید.
همونطور که میدونید و در تفاسیر معتبر شیعه و ثنی هم اومده، حضرت یوسف(ع) دقیقا 70 سال از پدرش دور میمونه. یعنی در سن 77 سالگی به پدرش خواهد رسید.
پس هنوز کار زیاد داریم. :31:
در مورد ساخته ی ذهن بودن باید بگم که بعضی جاهاش ...... :31:
موفق باشید :11:
ضعف بسیار بزرگی که در این سریال دیده می شه اینه که حضرت یوسف معروف به زیبایی بوده و ما نمی توانیم که برای او مثالی بیاوریم اما در این سریال علاوه بر این که چهره یوسف را نشان می دهد یوسف ظاهر چندان زیبایی ندارد
این دقیقا درستهنقل قول:
این خواب دقیقا همون چیزیه که من تو داستان ها شنیدم