فقط یه سوال دیگه اگر من جیلبریک کنم می تونم دوباره به حالت اوّل خودش برگردونم :rolleye:نقل قول:
بعد شما برنامه و بازی های کرک شده روش ریختید یا نه ؟ اگر ریختید جواب داده یا نه؟
با تشکر
Printable View
فقط یه سوال دیگه اگر من جیلبریک کنم می تونم دوباره به حالت اوّل خودش برگردونم :rolleye:نقل قول:
بعد شما برنامه و بازی های کرک شده روش ریختید یا نه ؟ اگر ریختید جواب داده یا نه؟
با تشکر
آره عزيز ميشه به حالت قبل برگردوند بايد آيپادم ببري به حالت dfu وبعد فريموري كه دانلود كردينو با آيتيونز ريستور كنيد.والا من روشه بازي ريختنو بدون وايرلس نتونستم.اگه تونستم خبر ميدم.نقل قول:
من جیلبریک کردم و طبق آموزشی که نوشتم می شه راحت توش بازی کرک شده از روی خود آیتونز ریخت!! البته برای نسل اول
دوست عزیز من ipsw را دانلود کردم ولی تو(step 8 ) وقتی که می خام ipsw را open کنم چیزی نیست چون اصلن فایل به صورت zip وقتی هم از zip در میاری فایلی به نام ipod2.1-2.2.1-5h11a-restore.ipsw وجود نداره. چی کار باید بکنم.نقل قول:
عزيز پسوند Zip يا Rar رو پاك كن و به Ipsw تغيير بده درست ميشه.نميخواد آنزيپش كني.نقل قول:
من بلاخره بازي ريختم رو آيپاد.از وقتي كه جيلبريك كردم و بازي و نرم افزار ريختم توش مثل اينه كه وارد يه دنياي ديگه شدم كاراي باهاش ميشه كرد كه به عقلتونم نميرسه.:18::40::31::42:
دوست من اسم کامل فایلی که من دان کردم اینه iPod2_1_2.2.1_5H11a_Restore که به صورت فایل zip میشناستش البته من پسوند ipsw هم بهش اضافه کردم اما فایده ای نداشت:41: اگر میشه یه راهنمایی کنید.نقل قول:
دوست عزيز برو به قسمت Folder and search option بعد View تيك قسمت Hide extensions for known file types رو بزن بعد پسوند Zip يا Rar رو به ipsw تغيير بده درست ميشه.منم همين مشكلو داشتم.يا اينكه بدون دانلود منيجر يعني با خوده اينترنت اكسپلولر دانلود كن.نقل قول:
به سلامتی فردا اگه وقت کنم میخوام برای خرید یه سر به پایتخت بزنم
فقط چند تا سئوال
1-برای نصب برنامه و بازی حتما به wi-fi باید دسترسی داشته باشم؟
2-شارژر هایی که با برق شهر میفروشن توصیه میکنید؟
3-تفوتی بین جلبریک 8= گیگابایتی و 16 گیگابایتی نسل وجود داره؟
با تشکر
1) من توضیح دادم چند صفحه قبل. اگر بخوای برنامه کرک شده نصب کنی فقط اولش برای نصب برنامه openssh نیاز به wi-fi داری (که اونم فکر کنم بدون wi-fi بشه نصب کرد. من بلد نیستم) وگرنه برنامه ها همه با سیم Usb نصب می شندنقل قول:
2)نظر قاطع من. فقط و فقط از شارژر خودش که جدا می فروشند و 30000 تومن اینا هست استفاده کنید. ولی منم اونو ندارم. همه حا الان دیگه pc هست و فقط کافیه ipod رو به pc وصل کنید تا شارژ بشه
3) بین جیلبریک نسل اول و دوم تفاوت هست (فکر کنم) ولی بین مدل های هر نسل (8، 16 و یا 32 گیگ) نه تفاوتی نیست
با دقت بخر. حواست باشه
پیشاپیش مبارکه
بای