خوب کرکش حتما میاد دیگه مثل استارکرفت 2 که کرکش کرده بودند
Printable View
خوب کرکش حتما میاد دیگه مثل استارکرفت 2 که کرکش کرده بودند
وقتی شماره معکوس انتشار بازی رو می بینیم که صفر شده واقعا لذت می برم! جالبه من از بعد ظهر تا حالا همش اونو چک می کنم و الانم این ثانیه های آخر برای من یه چیزی شبیه سال تحویل بودش :دی
جالبه یه سایت فقط برای این شماره معکوس بازی از چند وقت پیش درست شده بود که ظاهرا الان دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت تا آخر همین جوری بیکار باقی می مونه :دی
مطمئنا طرفدارای دیابلو الان دیگه دل تو دلشون نیست
امیدوارم بازی حتی فراتر از اون چیزی که فکر می کنیم باشه و ما رو حسابی سورپرایز کنه
احتمالا تا آخر این هفته هم دیگه بازی دست همه رسیده
بابا این سرور کوفتی بلیزارد همش مشغوله.
لینک بازی برای کامپیوتر اومده. اکیدرو هم گفته که از emaluator servers برای کرک کردن استفاده میکنه.
لینک دانلودش نیومده هنوز؟
خب تبریک میگم به طرفدارای بازی، بعد از این همه مدت و انتظار امروز بازی منتشر شد!
دوستان حالا حالاها دنبال کرک و لینک دانلود نباشن! با سیستمی که دیابلو 3 داره اصلا ممکنه کرک هم نشه...
کسایی که اورجینال گرفتن و بازی رو دانلود کردن بیان یه شاتی یه توضیحی بدن : )
تا امروز این پی سی گیمر ها میومدن توی تاپیک بازی های کنسولی از این پست ها می دادن ، الآن می خوام عقده هامو خالی کنم :
این وازه واسه کنسول هست ؟
اگه نیست کی میاد ؟
اصلا ساخته میشه ؟
امضا جمع کنیم که بسازن ؟
خدا کنه یه فکری واسه نسخه کنسولیشم بکنن ...
اه این بلیزارد نامرد هم که فقط فکر پی سیه و واسه اون بازی می سازه ...
از بچگی آرزوم بود که اینو بازی کنم ...
وای مامانم اینا ...
و ... .
:31::31::31:
احتیاج به شارژ کردن که نداره مثل wow ???
اسکیدرو باید یه فکری به حال ما بدبخت بیچاره ها بکنه :(
بیشتر از یه دهه صبر واسه ریلیز , اگه کرک نشه که یه عده یا خودکشی می کنن یا اورجینال می گیرن ;)نقل قول:
دوستان حالا حالاها دنبال کرک و لینک دانلود نباشن! با سیستمی که دیابلو 3 داره اصلا ممکنه کرک هم نشه...
کسایی که اورجینال گرفتن و بازی رو دانلود کردن بیان یه شاتی یه توضیحی بدن : )
ولی افق روشنه : دی
بعید می دونم ... تا حالا هیچ جا توضیحی مبنی بر موقت بودن اکانت ندیدم , باید دائم باشه.نقل قول:
احتیاج به شارژ کردن که نداره مثل wow ???
...
پ.ن. به دوستان توصیه می کنم زیاد به دنبال اطلاعات بازی بعد از ریلیز نباشن که همین الان یه عده بازی را روی Normal تموم کردن و آماده هستن که کل داستان و جزئیات را اسپویل کنن!