اینم از فایر وال و آنتی سپای ور
Mcafee® Personal Firewall Plus
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AntiSpyware
Printable View
اینم از فایر وال و آنتی سپای ور
Mcafee® Personal Firewall Plus
AntiSpyware
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 24/08/1384 برابر با 15/11/2005
سلام
ضدويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 24/08/1384 برابر با 15/11/2005
با سلام
لطفا نحوه آپديت ويروس ياب توضيح دهيد
قبلا نخسه 8 آن آپديت ميشد ولي بعد از نصب نخسه 9 آن ديگر آپديت نشد و پيغام خطا مي دهد
بقيه آن مانند اسپام چطور فعال ميشود با تشكر ;)
دوست عزیز دیگه نمیشه از طریق سایت آپدیت کرد چون ایران تحت تحریم آمریکا ست.
و مخصوصا اینکه مدیر کمپانی McAfee اسرائیلی بیده. بهترین راه اینکه یا فایل آپدیت
رو بگیری یا از نرم افزارای عوض کردن آی پی استفاده کنی.
اینم جدیدترین فایل های آپدیت November 2005
McAfee VirusScan DAT file v4632
McAfee VirusScan SuperDAT File v4632
دوستانی که از ایران هستند بهشون پیشنهاد میکنم که زیاد خودشون رو برای آپدیت کردن مک آفی خسته نکنند
چونکه آپدیتش طبق نظرات و گفته های دوستان دیگه صورت نمیگیره و برای آپدیتش هم همونطور که در بالا گفته
شده باید فایلهای آپدیت اون رو هر روز دانلود کرده و به صورت دستی در محل ذخیره شدن آپدیت های مک آفی ذخیره کنید
که اگر شما فکرش رو بکنید میبینید که کسی حوصله این کار رو نداره اگر هم داره که چه بهتر.
اما چاره کار چیست و برای کسانی که میخوان از آنتی ویروس مک آفی استفاده کنند چه پیشنهادی میشه
من خودم پیشنهاد میکنم که از نسخه تجاری آن استفاده کنید . چون که این نسخه برای آپدیت شدن به صورت
اتوماتیک عمل میکنه و مشکلی هم نداره . در ضمن در شناسایی تروجانها بهتر عمل میکنه و تشخیص بهتری
رو نسبت به نسخه های Home Edition و یا Professional رو داره. اما به یک شرط.
اولین کاری که شما باید بکنید اینه که ..McAfee AntiVirus Enterprise 8.0i رو نصب کنید.
با این کار آنتی ویروس شما اتوماتیک آپدیت خواهد شد و دیگه مشکلی در این مورد نخواهید داشت.
اقدام دوم شما تنظیمات آن است. شما باید نسخه تجاری آنتی ویروس مک آفی رو طوری تنظیم کنید
که قادر به شناسایی ویروس ها و تروجانها و یا جک . جونورهای دیگه رو داشته باشه.
لازم به ذکر است که این تنظیمات به صورت Recomended در این آنتی ویروس انتخاب نشده و شما باید به صورت دستی
آن را تنظیم کنید.
سومین اقدام شما نصب McAfee Anti Spyware Enterprise یا همون نسخه تجاری است.
با نصب این آنتی سپای ویر که فقـــــــــــط بر روی آنتی ویروس نسخه تجاری آن قابل نصب است آنتی ویروس شما
در تشخیص دادن تروجانها و سپای ویرها خیلی بهتر عمل میکنه.و قادر خواهد بود که هر روز Super Dat های آپدیت مک آفی
رو در Database خودش قرار بده.
بطور مثال شما اگر بدون نصب McAfee Anti Spyware Enterprise به سایت mscracks.com وارد شوید هیچ پیغامی را از
طرف آنتی ویروس مک آفی مشاهده نخواهید کرد که به شما اعلام کنه تروجانی به سیستم شما وارد شده.
اما بعد از نصب McAfee Anti Spyware Enterprise و آپدیت آن که با خود آنتی ویروس صورت میگیره این پیغام را مشاهده
خواهید کرد.
بطور خلاصه بگم McAfee Anti Spyware Enterprise مکمل نسخه تجاری آنتی ویروس مک آفی میباشد.
و به تنهایی آنتی ویروس خوبی نمیتونه باشه و نصب آن رو هم به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم.
لینک دانلود این دو نسخه رو که در بالا اعلام کردم اگر احتیاج داشتید میتونید بگید که بعدا براتون بزارم.
موفق باشید.
لطفا McAfee Anti Spyware Enterprise رو واسه دانلود بذارید.
قبل از دانلود این آنتی سپای ویر که در اصل آنتی تروجان نیز میباشد به این نکته دقت کنید که
در صورتی میتوانید از این برنامه استفاده کنید که قبلش نسخه تجاری آنتی ویروس مکافی را نصب
کرده باشید. در غیر این صورت نصب نمیشود.
حجم 1.17 مگابایت
کد:http://rapidshare.de/files/4026072/McAfee_Anti-Spyware_Enterprise_v8.0.zip.html
Crackiعزیز
لطفا McAfee AntiVirus Enterprise 8.0iرا هم قرار بده.