خوب چطور low فرمتش کنم؟نقل قول:
چطور فریمورش رو اپدیت کنم؟
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
Printable View
خوب چطور low فرمتش کنم؟نقل قول:
چطور فریمورش رو اپدیت کنم؟
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
نقل قول:
اینکارهارو باید با نرم افزار مخصوص خود فلش از سایت خود فلش انجام بدین با این نرم افزار هم فرمت کنید ببینید چی میشه
HP USB Disk Storage Format Tool
با نرم افزار online recovery هم ببینید میتونید فلش رو تعمیر کنید یا نه
اون برنامه فرمت که گفتید کار نکرد از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کردم بازم نشد حالا چ کنبم؟نقل قول:
نرم افزار آخریو تست کردین ؟
تو سایت خود فلش نرم افزاری برای فرمت خود فلش نیست؟
اره نرم افزار اخری هم که گفتید امتحان کردم ولی کار نکردنقل قول:
مدلش apacer ah322 هست که اتفاقا توی سایتش برنامش بود ولی فکر کنم نیاز داشت حتما توی خود یو اس بی ریخته شه تا کار کنه چون هر چی تلاش کردم ارور میداد و توی یو ای بی هم نمیشه چیزی ریخت یا پاک کرد
حالا چه کنم؟
با سلام كامپيوتر روميزي با ويندوز ايكس پي سرويس پك 3 موقع روشن كردن و بدون فشردن هيچ كليدي بصورت مستقيم وارد بايوس ست آپ ميشودو ديگر ويندوز بالا نمي آيد و فقط صفحه ست آپ بايوس نمايش داده ميشود لطفا در صورت امكان براي حل مشكل راهنمائي بفرمائيد با سپاس
نقل قول:
سیستم رو خاموش کنید با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و وارد بایوس بشین تاریخ درست رو در بایوس ست کنید به میلادی بعد سیو کنید و بوت سیستم رو هم بزارین رو هارد وریست اگه بازم مشکل بود با یک باتری مین دیگه سیستم رو چک کنید درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید
درست نشد کابل هارد و درایوهای اپتیک رو بکشین ببینید تین قسمت رد میشه یا نه درست نشد بگین
خيلي ممنون چشم انجام ميدم خبرتون ميكنم
سلام دوستان
رمم تو گوشیم بود که داشتم فایلهاش رو از یه فولدری به فولدر دیگه کات میکردم......که یهو رم خراب شد و دیگه خونده نشد.
تو لپ تاپ هم که میزارم و میخوام وارد شم، این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با داس هم این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم؟
کل زندگیم تو رممه
مدلش: Patriot 16GB Class 10 MicroSD - Fat32
مرسی
سلام دوستان
یه رم 4gمیکرو دارم که الان همش ارور میده که فرمت کن و حجمش هم شده 123mg . فرمت نمیشه . چیکارش کنم ؟