اگه اشتباه نکرده باشم باید یه دونه مولوتو درست کنی از بالا بندازی اویل روت رو بسوزونی:21:نقل قول:
حالا اینو امتحان کن ولی به احتمال زیاد خودشه:31:
Printable View
اگه اشتباه نکرده باشم باید یه دونه مولوتو درست کنی از بالا بندازی اویل روت رو بسوزونی:21:نقل قول:
حالا اینو امتحان کن ولی به احتمال زیاد خودشه:31:
نقل قول:
سلام من بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم با این حال این قسمت رو شما باید درست 75 درصد بعد
از کشتن تعدادی از evil root ها امتیازی که کسب میکنید این قابلیت رو به شما میده که از رو اون دیواره
سفید رنگی که شما گفتید یک آیتم برای انفجار پرتاب و بعدش مثل بقیه اون رو آتش بدید اونوقت راه شما
به معبد اصلی باز میشه فقط دقت کن که 75 درصد کامل شده باشه منظورم امتیازی که از کشتن
اونها بدست میاری:10:
شنیدم خیلی بازیه مزخرفیه بنابراین نخریدم :دی
نقل قول:
کاملا در اشتباهی اونهایی که گفتند مزخرفه بپرس ازشون از چیش بدشون اومده من فقط گیم پلی
بازی اونم چون بهش عادت نداشتم یک کم اذیت کرد اونم بعد از مدتی بهش عادت کردم در کل بازی
بدی نبود دیگه اینقدرم بی انصافی بزنی توی سر بازی بگی مزخرفه :10:
احتمالا منظورش امتیازات ضعیفی هست که از مجلات و سایت های مختلف گرفته.نقل قول:
کاملا در اشتباهی اونهایی که گفتند مزخرفه بپرس ازشون از چیش بدشون اومده من فقط گیم پلی
بازی اونم چون بهش عادت نداشتم یک کم اذیت کرد اونم بعد از مدتی بهش عادت کردم در کل بازی
بدی نبود دیگه اینقدرم بی انصافی بزنی توی سر بازی بگی مزخرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل مشکل حداقل تو نسخه PC کم نبوده از مشکل گرافیکی بگیر تا کنترول و...
ماشاللا اینقدر باگ تو یه بازی؟:ی
در کل باید منتظر AW باشیم, آلن ویک شباهتهای بسیار زیادی به این بازی داره ولی اصلا قابل قیاس نیست باهاش.
تو E3 09 و GC 09هم از تریلرهای رو دیده باشی به حرف من پی میبری. اگه اشتباه نکنم تو TGS 09 امسال هم باز هم تریلرهای جدیدی از بازی منتشر میشه.
پ.ن:ممنون از راهنمایی
خواهش ميكنم يكي قسمت 4-7 بازي رو توضيح بده من 6 تا زامبي كشتم بعد رفتم x زدم رو ديوار هيچي نديدم چه كار بكنم[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/DEAR-U%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
دوستان من تو مرحله ای که آمبولانس اون ور دره منتظره ومن وسط یه خیابونم چند نفرم کشتم اما وقتی با ماشین از دره رد می شم هیچ اتفاقی نمیفته چیکار باید بکنم:19:
تو قسمته 3
نقل قول:
منظورت چیه شما هیچی نمیشه باید از روی اون قسمتی که بریدگی داره و انورشم آمبولانس
منتظر وایساده با پرش با ماشین از روش بپری بعدشم بری به طرف آمبولانس :10:
آخه وفتی می پرم و دره رو رد می کنم فقط هوا رو نشون میده و هیچ تصویره دیگه ای نمیاد
نقل قول:
بازی مشکل پیدا کرده unistall کن از اول نصب کن درست میشه :10: