قربونت منم همینو میگم ... اینو به دوستان عزیز خودتون بگید ...نقل قول:
قربونت منم همینو میگم ... اینو به دوستان عزیز خودتون بگید ...نقل قول:
اینجا اصلا جاش نیست.حتی عنوان تاپیک هم ایراد داره چه برسه به اینکه این موضعاتی که اینجا نوشته میشه هیچ ربطی یه عنوان تاپیک نداره و بر خلاف قوانین هر فرومی هست.
حداقل او جهان سومیارو معرفی میکردی بعد اینارو!نقل قول:
نکنه انتظار داری این محصولات تو کشور جهان سومی مثل ایران موجود باشه ؟ !!!
به نظرت کسی میخره ؟
قربونت تو با این طرز نوشتنت بیشتر برا خودت دشمن میتراشینقل قول:
قربونت منم همینو میگم ... اینو به دوستان عزیز خودتون بگید ...
----------------
آقا وحید یه تاپیک بزن. درسته اصلا جز 2-3 صفحه اول تاپیک بقیش هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداشت.
دوست عزیز سامسونگ ،این نکته رو علاوه بر دیگران به شما هم گوشزد میکنم.تاپیک مشاوره هنوز یادم نرفته
کم مونده شما به من گوشزد کنی عزیز .... اصلا شما کی باشی که بخوای به کسی گوشزد کنی .... تاپیک مشاوره هم خوب یادت باشه و مطمئن باش نمیتونین الکی الکی بزنین تو سر سامسونگ ...نقل قول:
دوست عزیز سامسونگ ،این نکته رو علاوه بر دیگران به شما هم گوشزد میکنم.تاپیک مشاوره هنوز یادم نرفته
یه بخش فکر میکنم مختص این مسائل باشه ...اونجا فکر میکنم مشکلی نباشه ...نقل قول:
اینجا اصلا جاش نیست.حتی عنوان تاپیک هم ایراد داره چه برسه به اینکه این موضعاتی که اینجا نوشته میشه هیچ ربطی یه عنوان تاپیک نداره و بر خلاف قوانین هر فرومی هست.
شما هم ژاپینشو معرفی کن ...نقل قول:
حداقل او جهان سومیارو معرفی میکردی بعد اینارو!
مگه چی گفتم ؟نقل قول:
قربونت تو با این طرز نوشتنت بیشتر برا خودت دشمن میتراشی
من به اندازه کافی دشمن دارم .... منمو یه عالمه طرفدار سونی و تا حالا ندیدم کسی بیاد بگه سامسونگ درست میگه ... پس مشکلی نیست یه تنه میام جلو ....
سعید جان دارم تاپیک رو بررسی میکنم ببینم تو کدوم قسمت میشه این تاپیک رو ایجاد کرد.
مگه اینجا جبهه جنگ یه تنه میخوای بیای جلو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما اینم یکیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر کاری میکنید فقط سریع تر. خیلی استرس دارم:دینقل قول:
یه بخش فکر میکنم مختص این مسائل باشه ...اونجا فکر میکنم مشکلی نباشه ...
مگه ما تو ژاپنیم که بخوام ژاپنیشو معرفی کنم؟نقل قول:
شما هم ژاپینشو معرفی کن ...
یه نگاه به اون تیکه قرمزه بنداز اگه متوجه شدی که چی گفتی که هیچ اگه نه بهم بگو.نقل قول:
مگه چی گفتم ؟
من به اندازه کافی دشمن دارم .... منمو یه عالمه طرفدار سونی و تا حالا ندیدم کسی بیاد بگه سامسونگ درست میگه ... پس مشکلی نیست یه تنه میام جلو ....
در ضمن تا زمانی که تو یه خط 666 تا نقطه بذاری خودم دشمن شماره یکتم:دی
بنده مامور مخصوص حاکم بزرک میتی کومان هستم که به صورت مخفیانه توی تاپیک می گردم و افرادی رو که از ادبیات درست استفاده نمی کنن رو شناسایی و به مدیر مربوطه معرفی میکنم LOLنقل قول:
سامسونگ جان بنده بعنوان عضو این فروم این حق رو دارم که نسبت به نوشته های هر کسی توی این فروم اعتراض کنم.متاسفانه سطح فروم های ایرانی با فروم های مشاوره خارجی تفاوت زیادی داره.توی اون تاپیک مشاوره هم پست های شما رو پاک کردم.اونم با یه اعتراض ساده به مدیر. هر عقل سلیمی شاهد طرفداری یک جانبه شما بود.البته اونا تاپیک های خاص فن بوی های خودشون رو دارند ولی توی تاپیک های مشاوره،این فرهنگ از سوی بیشتر کاربران رعایت میشه.
این بحثا و این مطالبی که اسپم وار توی تاپیک داده میشه هیچ ارزشی نداره جز برای یه مشت فن بوی
همین هیتاچی که اصلا حسابش نمی کنید تو سال مای 2006 از بیشتر کمپانی هایی که در اینجا اسم برده شده سود مالی بیشتری داشته.در صورتی که خیلی از ماها حتی یه محصول از این کمپانی هم تو منزل نداریم