تو بعضی از ورژن ها از اون طریق ریمو نمیشه
جالبه که ان 73 هم همین طور بود !!
Printable View
تو بعضی از ورژن ها از اون طریق ریمو نمیشه
جالبه که ان 73 هم همین طور بود !!
ولی تو n82 از این طریق میشه تم ها رو پاک کرد! :دی
عزیز من چرا پس تو گوشی من و پسر عموم نمیشه ؟؟؟
دقت کنید گفتم تو بعضی از ورژن ها !!
واسه منم پاك نميشه ،علي جان نميدوني تو كدوم ورژن ميشه پاك كرد؟نقل قول:
مجتبي ورژن گوشيت چنده؟آپ كردي؟
شاد باشيد:40:
نقل قول:نقل قول:
با عرض عذر خواهی! من وقتی خریده بودم می شد! ولی 1 هفتست که آپ کردم و حالا که بحثش پیش اومد تست کردم دیدم نمیشه! پس باید از همون فولدر private استفاده کنیم!
قبل از آپ کردن دوربین در پروفایل سایلنت صدا نداشت ولی الآن داره!
:13:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:جریان گوشی آقا مجتبی و گوشیهای من و یونس آقا و علی آقا یه قصه ای داره که باید براتون بگم :نقل قول:
نمیدونم چند وقت پیش یکی از همین بچه های فروم گفت که شرکت نوکیا برای هر پروداکت کدی یه مشخصاتی گذاشته.
مثلن پروداکت گوشی آقا مجتبی که از دوبی براش آوردن یه مشخصاتی داره مثه همین حذف تم و صدای شاتر.یعنی پروداکت کدش مال ایران نیست.
پروداکت گوشیهای دیگه که برا ایران هست اون مشخصات رو نداره.
برا همینه که گوشی آقا مجتبی هم بعد از این قابلیت هاش از بین رفته.چون زبان فارسی بهش اضافه شده.
نظرتون چیه راجع به این مسئله ؟؟؟
کاملا تایید میشه! من چون پروداکت کد رو عوض کردم این تغییرات پیش اومد.واسه ان95 دوستمم همینجوری بود.گوشیش رو با پروداکت کد خودش که مال دبی بود آپدیت کرد تغییری نکرد ولی سایر ان95 هایی که با پروداکت کد فارسی آپدیت شدن تغییر کرد.نقل قول:
منم فکر میکنم درست باشه
چون این مسئله واسه گوشی های سونی اریکسون هم صدق میکنه !!
سوال
با n82 ای که کیبورد انگلیسی هم میشه فارسی نوشت؟
منظورت از کیبورد انگلیسی چیه؟نقل قول:
در هر صورت در صورتی که در گوشی زبان فارسی وجود نداشته باشه شما میتونید پروداکت کد گوشی را به پروداکت کد فارسی تغییر داده و آپدیتش کنید. با این کار زبان فارسی هم به گوشی اضافه میشه.