من از کجا میتونم بفهمم که کارت گرافیکم حد اکثر چقدر اورکلاک میشه و مشکلی براش پیش نمیاد؟؟
اینم یه عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من از کجا میتونم بفهمم که کارت گرافیکم حد اکثر چقدر اورکلاک میشه و مشکلی براش پیش نمیاد؟؟
اینم یه عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اين قدر زحمت كشيدي عكس گذاشتي ، اسم كارتت رو ننوشتي !!:31:نقل قول:
معمولآ اوركلاك هايه زير 10 درصد هيچ مشكلي واسه كارت ايجاد نميكنه . اگه مدلش رو بگي بهتر ميتونم كمكت
كنم . :46:
خب دوست عزيز شما rivatuner رو دانلود كنيد و 3dmark5 رو هم دانلود كنين بعد ببريد بالا كلاك هارو با 3dmark5 تست بگيريد يا توي بازي نتيجش هم خودتون متوجه مي شويد...:10::31:نقل قول:
خب عزيز توي همين برنامه اي كه گفتين به 2d كاري نداشته باشيد بعد توي 3d مقدار memory clock رو ببريد بالا بعد save كنيد بعد core clock رو ببريد بالا به نظر من از rivatuner استفاده كني بهتره ....براي اوور گرافيك....:10::31:نقل قول:
سلام
میخواستم اگه میشه بهترین کارت گرافیکی که هم از لحاظ سرعتو هم از لحاظ قدرت وکیفیت بالا باشه و بازی های نسل جدید هم بهش بخوره و تا مدت ها تو بازار فروش داشته باشه را به من معرفی کنید لطفا قیمتش دوروبر 130 هزار تومان باشه.
8400m gt کارت گرافیک نوت بوک هستشنقل قول:
به نظر من 7600GT يا X1650 PRO اگه پيدا نكردي 8600GT,نقل قول:
فقط توي اين رنج 8600gt xfxنقل قول:
سلام
میخواستم اگه میشه بهترین کارت گرافیکی که هم از لحاظ سرعتو هم از لحاظ قدرت وکیفیت بالا باشه و بازی های نسل جدید هم بهش بخوره و تا مدت ها تو بازار فروش داشته باشه را به من معرفی کنید لطفا قیمتش دوروبر 130 هزار تومان باشه.
اصلا توصيه نمي شه اين دو كارتنقل قول:
به نظر من 7600GT يا X1650 PRO اگه پيدا نكردي 8600GT,
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/pegman/Desktop/rtrt.bmp[/IMG]كارت گرافيكي من leadtek 7600 gs 256mb 128bit هست حالا ميخواستم ان را اوركلاك كنم
در ضمن من ميخواستم با برنامه winfast اوركلاك كنم
اين عكس حالت دفالت هست لطف كنيد به من بگيد كه چقدر اين را تقيير بدم براي بهترين اوركلاك
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/pegman/Desktop/rtrt.bmp[/IMG]
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/pegman/Desktop/rtrt.bmp[/IMG]