مبارکه. :40:نقل قول:
خود گوشی!
هدست.
دفترچه ی وارانتی
دفترچه ی راهنمای خیلی کوچیک کار با تکنولوژی مولتی تاچ
سیم USB
Dock
آداپتور
همین!
Printable View
مبارکه. :40:نقل قول:
خود گوشی!
هدست.
دفترچه ی وارانتی
دفترچه ی راهنمای خیلی کوچیک کار با تکنولوژی مولتی تاچ
سیم USB
Dock
آداپتور
همین!
نقل قول:
سلام رضا جان
آقا دستت درد نکنه بابت برنامه و شرمنده به خاطر دیر دیدن اون !!! از دادن پیغامتم ، تشکر !!!
این برنامه که بهم رو 4shared معرفی کردی رو نمیشه اجرا کرد . فزمتش باید exe باشه ولی چون نقطه توی اسم برنامه زیاد داره انو با فرمت 026 میشناسه و اجراش نمی کنه . خودم تبدیل به exe کردم ولی بازم نشد ... اگه لطف کنی یه تغییراتی توی اسمش بدی ممنونتم
نقل قول:
دوست جان! فکر کنم سرور های آپلود فایل exe رو قبول نمیکنن! :13:
فایل rar ه! شما فرمتش رو بکن rar، درست میشه... :20:
آقا رضا دست شما درد نکنه... :10:
جدیدن شنیدم که میگن آیفون تو یزد مشکل مخابراتی داره. یعنی زنگ می خوره ولی نمیشه زنگ زد...
کسی چیزی راحع به این موضوع شنیده یا براش پیش اومده....
در مورد یزد چیزی نشنیدم اما بعضی از دوستان آی فون هاشون مشکل زنگ خوردن داشت. این مشکل بخاطر آنلاک ناصحیح گوشی بود که بعد از اینکه گوشی ها رو دوباره (به شیوه ی مناسبی) آنلاک کردیم مشکلشون حل شد.نقل قول:
نمی دونستم .... الان یه فکری براش می کنم.نقل قول:
دست شما درد نکنه... بهداد جان اگه مشکلت حل نشد اطلاع بده تا یه نسخه ی دیگه ازش رو share کنم.نقل قول:
اگه میشه تفاوتهای 1.1.1 نسبت به 1.0.2 و 1.1.2 نسبت به 1.1.1 رو بگین...ممنون
تو هر کدوم از آپدیت ها، امکانات جدیدی به سیستم عامل اضافه شده.
اولین نسخه ۱ بود. بعدش ۱.۰.۱ و ۱.۰.۲ ارائه شدن. این دو تا آپدیت بیشتر حالت امنیتی داشتن ... بعدش ۱.۱.۱ اومد که کلی امکانات و نرم افزارمانند ایجاد Shortcut و ... به سیستم عامل اضافه شد. بعد ۱.۱.۲ اومد که مهمترین تغییرش اضافه شدن کیبور زبان های مختلف و ... بود. تا چند روز (یا هفته ) ی دیگه هم ۱.۱.۳ خواهد آمد که اون هم شامل امکانات جدیدی مانند SMS Forwarding ، امکان کپی و پیست متن و ... خواهد بود.
توجه داشته باش شما سیستم عامل گوشیت هر ورژنی که باشه قابلیت ارتقاش وجود داره.
ممنون رضا جان بابت جوابت...ولی اگه میشه کامل تر بنویس یا یه لینک بده.
شرمنده