آخرین قیمتی که خودتون قیمت کردین چقدره بچه ها ؟؟
بعلت برف و سرما ما خونه نشین شدیم !!!
Printable View
آخرین قیمتی که خودتون قیمت کردین چقدره بچه ها ؟؟
بعلت برف و سرما ما خونه نشین شدیم !!!
در مورد صدای شاتر در هنگام عکسبرداری قبلا هم گفتم بازم میگم. تو پروداکت کد خاورمیانه و شمال آفریقا با سایلنت کردن صدای شاتر قطع نمیشه اما تو پروداکت اروپا قطع میشه دلیلشم نمیدونم. بقیه پروداکت کد ها رو هم تست نکردم.
منم از قول شما قبلا همينجا همينو گفتمنقل قول:
من واقعا متاسف شدم. شما كجا هستي؟ (امضامم به زبون خارجي!! حرف منه)نقل قول:
ما که امیدی به این دولت نداریم خواهشا شما درجه بخاری تون رو یه کمی کم کنید تا به ما هم گاز برسه. به خدا ما تو این یخبندان گاز نداریم از سرما مردیم. من شبا با سشوار خودمو گرم میکنم. کامپیوترم یخ زده بود روشن نمیشد. دمای cpu یک درجه بود. با سشوار گرمش کردم روشن شد. زندگی اینجا یخ زده همین !!!
صدای این گوشی در چه حدیه؟کیفیتش چطوره؟هندسفری چطوره؟
قائمشهر...نقل قول:
من واقعا متاسف شدم. شما كجا هستي؟ (امضامم به زبون خارجي!! حرف منه)
بابا اینجا 100 درصد گاز قطعه.... ما شب و روز بندری میزنیم... من الان با کاپشن نشستم پشت سیستم.
من خوب درکتون میکنم واقعا سخته ما از اون وقت به بعد یه بخاریمون رو خاموش کردیم.:31:نقل قول:
دوسال پیش هم گاز ما قطع شد ولی هوا انقدر سرد نبود باور کنید جونمون به لبمون رسیده بود.
باید قدر گاز رو دونست الان خیلی از کشورها گاز ندارند حتی کشورهای اروپایی و با بخاری چوبی خودشون رو گرم میکنن پس باید قدرش رو دونست.
متالیکا جان شنیدم از اقای رییس جمهور هم استقبال گرمی کردید:31::31::31::27:نقل قول:
آقای رئیس جمهور برای دو دقیقه اومد جلو فرمانداری و یه سانتی متر شیشه ماشینش رو داد پایین و بعد گازش رو گرفت رفت حالا چرا با این عجله جریان داره که اینجا جاش نیست تعریف کنم. اما در کل بگم امسال زمستان بدترین زمستان عمرم بود. شکنجه شدیم.
تاپیک منحرف شد.بگذریم...
سلام دوستان..
امروز 82 من هم رسید! 520 ت گرفتم.
اونقدرها هم که فکر می کردم زشت نیست!!برعکس به دلم نشست!
دوستان اگه سوالی دارین..بفرمایید.
یه دو روزی که باهاش کار کردم میام یه رویو کوچیک ازش میزارم..
باتشکر نیما
مرد حسابي ما دومين كشور از لحاظ منابع گازيم. اين ضعف مديريت ماست. اين ضعف اين كله گنده هاست كه فقط و فقط فك مي زنن و ملت عام رو شيره به سر ! ميكنن. خداييش گندشو دراوردن ديگه. جون من يكي كه به لبم رسيده. روزي هزار بار اين عتيقه ها رو نفرين ميكنم كه مارو در سطح همون عرباي دوران جاهليت ميخوان نگردارن با علم اسلام. آبروي اسلامم بردن. خيلي دلم پره. من نمدونم اين عزيزان ما با اين سرما چجور تحمل ميكنن بابا يه حركتي يه صدايي!!! خب ولش كن. همه ولش كردن اينا فقط رو مخ ما ميره. برين سر بحث خود تاپيك.نقل قول:
آقا كسي خودش از علا لادين قيمت گرفته ؟ آدرسشم بگين شايد گفتم يه آشنا برام بيگيره.