سلام
اونجایی که افسره اون دکتر رو میندازه توی دستگاه و دبعد از اون دکتره تبدیل به یه غول میشه رو باید چطوری رد کنم؟
Printable View
سلام
اونجایی که افسره اون دکتر رو میندازه توی دستگاه و دبعد از اون دکتره تبدیل به یه غول میشه رو باید چطوری رد کنم؟
آقا سيستم من اينه :
cpu : intel 2.8 full .- ram 1 gig - graphic : ge force fx 5200 - 128 mb . 128 bit
يعني اين گيم رو نميتونم بازي كنم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
با گرافيك ATI 9600 چي ؟؟؟ اونم 128 .
فکر نکنم بتونی بازی کنی چون من الان با گرافیک 256 ATI radeon X1250 که بازی میکن باز هم بعضی جا ها سیستمم بشدت کم میاره.نقل قول:
شما کمی بیشتر توضیح بدید یا اگه ممکنه یه عکس بزارین...نقل قول:
برو پایین کنار ستونها منتظر باش تا بیاد(بهش تیر نزن که فایده نداره!!)وقتی اومد زمان رو کند کن و طوری جهت بگیر که بخوره به ستونهای دستگاهی که پایینه اینقدر اینکار رو بکن تا کلا ستونها خراب شه وقتی همه خراب شد خودش کلکلش کنده میشه:31:نقل قول:
بابا هیچ کدوم اینها که dx9.c رو ساپورت نمیکنه بعید می دونم حتی اجراش کنه احتمالا ایراد پیکسل شیدر میگیره!!!نقل قول:
سلام
تو مرحله بیمارستان گیر کردم. لطفا کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سیو بعد از این قسمت رو برام بزارید ممنون میشم...
شما زمان رو اهسته کن از توش رد میشی..نقل قول:
منم توی یک همچین جایی گیر کردم اما نه اینجا.من توی اون قسمت اول رفتم یک تبر برداشتم و رفتم خودم رو به در چسبوندم بعد تبرم رو به سمت دوتا بشکه سوخت که پشت این حائل قرار داشت پرتاب کردم بشکه ها منفجر شدن و در نهایت اون حاله نور:27: برداشته شد.شما هم اگه همچین شرایطی تو بازی داری میتونی این کار یا مشابه اون رو انجام بدی.نقل قول:
نه تبر نميخواد پرت كني كه.اگه دقت كني همونطور كه دوستمونlayken گفتن اون نوره قطع و وصل ميشه و بايد زملنو كند كني تا رد شي ازش.:11::10:نقل قول:
سلام
من اینجا گیر کردم...هر کاری میکنم این هاله نور از بین نمیره...