عزیز سوئیچ مال وقتیه که تو حالت Defence (دفاع) باشی . وقتی که توپ دستت باشه سوئیچ چه معنی داره ؟نقل قول:
با گیم پد : همون که گفتم فقط به جای کیو L1 رو بزن.
Printable View
عزیز سوئیچ مال وقتیه که تو حالت Defence (دفاع) باشی . وقتی که توپ دستت باشه سوئیچ چه معنی داره ؟نقل قول:
با گیم پد : همون که گفتم فقط به جای کیو L1 رو بزن.
360
دکمه LT رو بدید رو نگه دارید و آنالوگ راست رو بدید داخل : توپ رو بین دو پا قرار داده و می پرد .
دکمه LT رو بدید رو نگه دارید و آنالوگ راست را کاملا بچرخانید : پا را روی توپ می چرخاند
دکمه LT رو بدید رو نگه دارید و آنالوگ راست را چپ و راست کنید : دریب زدن و بازی با توپ
برای انتخاب بازکن ها زمانی که توپ را در اختیار ندارید علاوه بر LB از آنالوگ راست نیز می توانید استفاده کنید. مزیت این کار این است که به هر جهتی که آنالوگ را حرکت دهید بازیکن آن سمت انتخاب می شود.
با نگه داشتن LT و حرکت دادن آنالوگ چپ و راست حرکت های نمایشی و دریب های زیبایی را شاهد خواهید بود. مثل دریب قیچی یا حرکت رونالدینیویی(توپ را با یک پا به دو سمت مخالف کشیدن) ....
fifa بازا بیان اینجا نفر کم آوردیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبحالت كه ايكس باس داري ببينم اين كارايي كه گفتي رو با گيم پد رويه كامپيوتر ميشه انجام دادنقل قول:
فکر نکنم.اینا همه ماله فیفا next gen هست.نقل قول:
این pes هم منو نا امید کرد.بدجوری دارم وسوسه میشم برم یک 360 بخرم توش این فیفا رو امتحان کنم اما خوب ورشکست میشم:31:
کاشکی میشد این 2 تا بازی رو با هم یکی کنن.گیم پلی از کونامی و لیسانس و بقیه مخلفات از فیفا.چه شود!:27:
سلام
از دوستان کسی میدونه این پچهای فیفا08 ه خود سازنده اراءه داده باید چجوری نسبش کنیم
با تشکر:11::10:
اونا برای نسخه اورجینال هستش.نقل قول:
سلام
از دوستان کسی میدونه این پچهای فیفا08 ه خود سازنده اراءه داده باید چجوری نسبش کنیم
من هم بعد از نصب نتونستم Fifa 08 رو اجرا کنم.
صفحه ی مونیتور سیاه می شه و دیگه کاری جز ری استارت نمی شه کرد.
فکر نمی کنم که مشکل از کارت گرافیکی باشه ، چون اگه گرافیک کم بیاره خب خوب اجرا نمیشه دیگه
در حالی که 07 رو خوب اجرا میکنه !!!!!!!!!!
هرکی می دونه مشکل از چیه حتما بگه :41:
برو توی Game setting اونجا می تونب توپ رو انتخاب کنی
سلام
Full NameSamuel Leo FisherBorn1957FamilyWife, Regan. (Deceased) Daughter, Sarah. (Deceased)NationalityUnited States of AmericaAffiliations [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rank [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ret.)GenderMaleHairBlackEyesGreenHeight5 ft. 10 in.Weight170 lbs.EducationMajor in Political Science Advanced Weapons Training Scuba Training SAO Qualification SQT Training [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] training [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] training. (Level 3B)
Voice Actor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]