خب از کجا میدونی که سوالت تکراریه؟نقل قول:
سلام،میخواستم ببینم مطرح کردن 1 سئوال مشابه تو دو تا تاپیک اشکال داره،ببخشید که اینجا مطرح کردم
معلومه که قبلا اون سوال و جواب رو مشاهده کردی
خب چه بهتر که به جوابش مراجعه کنی
ممنون
Printable View
خب از کجا میدونی که سوالت تکراریه؟نقل قول:
سلام،میخواستم ببینم مطرح کردن 1 سئوال مشابه تو دو تا تاپیک اشکال داره،ببخشید که اینجا مطرح کردم
معلومه که قبلا اون سوال و جواب رو مشاهده کردی
خب چه بهتر که به جوابش مراجعه کنی
ممنون
نه عزیز من خودم یه سئوال رو که مشابه بود تو د تا تاپیک مطرح کردم .بعد یکی از افراد که هنوز پروفشنال هم نشده گفت اگه تکرار کنی این کاره بن میشی حالا میخوام ببینم واقعا همچین قانونی هست یا نه.مچکر
اموزش جستجو رو می خواستم
فایل pdf اولین پست دانلود نمی شه
بفرما:نقل قول:
اموزش جستجو رو می خواستم
فایل pdf اولین پست دانلود نمی شه
موفق باشیکد:http://------------------------/images/87-11/P30World.pdf
آرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر از مدیران محترم این سایت و همچنین ابراز خوشوقتی ازپیوستن به دوستان عزیز من با جمع شما تازه آشنا شده ام و نمی دانم چگونه باید با شما کار کنم .
:41:سلام من تازه واردم چطوری باید سوالهامو بپرسم ؟
شما به حرف و اخطار هاي هيچ كس جز مديران و همكاران نبايد توجه كني هر وقت كار خلاف قانون انجام بدي تذكر از جانب مديران و همكار ها ميشهنقل قول:
ولي براي اجتناب از اين كار و هدر ندادن وقت خود و ميدان بهتره قوانين رو كامل بخوني تا به مشكل برنخوري
براي اين كار شما هم يك قانون مهم كه وجود داره كه قبل مطرح كردن سوالي و يا ايجاد تاپيكي اول سرچ كن تا از بود و نبودش مطلع شي بعد سوال خودتو مطرح كن
کسی بدون اجازه استاد میثم و علی و به خصوص سینا و استاد شاهین نمیتون از خودش قانون وضع کنهنقل قول:
نه عزیز من خودم یه سئوال رو که مشابه بود تو د تا تاپیک مطرح کردم .بعد یکی از افراد که هنوز پروفشنال هم نشده گفت اگه تکرار کنی این کاره بن میشی حالا میخوام ببینم واقعا همچین قانونی هست یا نه.مچکر
حالامن بیام بهت بگم که "هی محسن اگه اینجا پست بدی بن میشی" تو حالا باورت شد؟
نه داداش اینطوریا هم نیس
تشکر بابت راهنمایی هاتون(هردو):)
سلام به تو دوست عزيز...نقل قول:
خوبيه اينجا اينكه مهمون نوازم كم نداره كم كم خودت صاحب خونه ميشي
ببين اول از همه برو قوانين انجمن رو بخون از لينك زير
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=10482[/HTML]
اين اول از همه بعد فروم همه ي بخش ها جدا شده و مبحث هاي تخصصي به صورت جدا از هم مورد بحث قرار گرفته ميشه
و شما با توجه به نيارت سوال ها و درخواست ها و حتي مطالبي كه ميخواي بزاري بايد به بخش مربوط به خودش مراجعه كني و تبادل اطلاعات كني
به همين سادگي:10:
در ضمن يه اشتباه تايپي هم داشتي گفتن دوستانه بگم كه ويرايش كني
نقل قول:
خوشبختی