چی شد چرا هیچکس جواب نمیده؟؟؟؟
چی شد چرا هیچکس جواب نمیده؟؟؟؟
درود . .
هارد های 1000 وات و بالاتر گرین چه قیمت هایی دارند . . ؟
همچنین در همین رنج وات از مارکهای دیگه چی پیشنهاد می کنید . . ؟
آیا گرفتن پاوری با توان بالاتر برای سیستم مضر است و اصولا مزیتی وجود دارد جز قیمت برای پاور هایی با وات پایین تر نسبت به وات بالاتر . . ؟
مثلا میزان نویز یا امواج مضرشون بیشتر میشه یا نه ؟
با سپاس
پول برقتون چی؟نقل قول:
با یه حساب دو دو تا چهار تا هم مشخصه که جواب نمی ده؛ برای خیال جمع بودن حداقل 100 وات بزار روش؛ ترجیحا activeنقل قول:
هارد نه پاور اشتباه نوشتینقل قول:
قیمت پاور های 1000 وات از 290 شروع میشه
گرین و کولر مستر گزینهای خوبی هستند
گرفتن پاور با توان بالاتر هیچ ضرری برای سیستم نداره فقط پول بیشتری رو باید پرداخت کنید
اگر قصد خرید با توان بالا و حجم بزرگی را دارید حتماً از کیسی استفاده کنید که فضای خالی بیشتری داشته باشد تا میدان الکتریکی داخل کیس ایجاد نشود و در ضمن خرج هوای گرم داخل کیس به خوبی انجام می گیرد
برای کارت گرافیک 9600GT گیگابایت چه پاوری خوبه باسی پی یو سه گیگاهرتز فول ورام وDVD ورایتر چون پاور خودم الان گرین 480است؟
ببخشید چون هنوز نمی توانم ویرایش کنم این تاپیک رازیر تاپیک قبلیم می زنم شرمنده همه مدیران سایت وباتشکر ویژه یک سوال داشتم برای خریدن پاورهای گرین وکیس گرین ازطریق اینترنت سایتی رانمی شناستید چون می خواهم اگر پاور خواستم بگیرم بازهم گرین باشدچون ازپاور گرین الانم بسیار راضی بودم بخصوص که ورژن ۲ بودولی کم می آورد در آینده تو وات!؟
اول امیدوارم پاسخ دوتاپیک قبلیم توسط مهندسین عزیز سایت داده شود دوم پاورهای 430وات ACBEL چه جور پاورهایی هستند خوبه یا بد مشخصات؟
امروز یک پاور ACBEL ACTIVE PFC 450W خریدم بنظر دوستان خوبه یا نه؟(راستی چرا این تاپیک پاسخگو ندارد؟)
بله مناسبهنقل قول:
برای کارت گرافیک 9600GT گیگابایت چه پاوری خوبه باسی پی یو سه گیگاهرتز فول ورام وDVD ورایتر چون پاور خودم الان گرین 480است؟
Thermal and Power Specs:
Maximum Graphics Card Power (W) 96 W 59 W
Minimum System Power Requirement (W) 400 W 300 W
Supplementary Power Connectors 6-pin
البته مال شما مدل گرین نیست...
هر وقت ارتقا دادی می تونی اون موقع پاور رو م تعویض کنی فعلا کاملا جوابگو خواهد بود اورکلاک هم می کنی؟نقل قول:
ببخشید چون هنوز نمی توانم ویرایش کنم این تاپیک رازیر تاپیک قبلیم می زنم شرمنده همه مدیران سایت وباتشکر ویژه یک سوال داشتم برای خریدن پاورهای گرین وکیس گرین ازطریق اینترنت سایتی رانمی شناستید چون می خواهم اگر پاور خواستم بگیرم بازهم گرین باشدچون ازپاور گرین الانم بسیار راضی بودم بخصوص که ورژن ۲ بودولی کم می آورد در آینده تو وات!؟
نقل قول:
اول امیدوارم پاسخ دوتاپیک قبلیم توسط مهندسین عزیز سایت داده شود دوم پاورهای 430وات ACBEL چه جور پاورهایی هستند خوبه یا بد مشخصات؟
چه قیمتی خریدی؟بدک نیست...نقل قول:
امروز یک پاور ACBEL ACTIVE PFC 450W خریدم بنظر دوستان خوبه یا نه؟(راستی چرا این تاپیک پاسخگو ندارد؟)
بهتر بود تاپیک جدید ایجاد می کردی!