ممنون که گفتید نمیدونستمنقل قول:
ممنون که گفتید نمیدونستمنقل قول:
خير هر كي بهت گفت كه من درست ميكنم بدون دروغ ميگه بازيهاي ntsc-uc تو تهران زياده مخصوصا تو نكست جننقل قول:
بابا این سوال آخریای ما رو هم جواب بدید دیگهنقل قول:
error E74 کسی میدونه مربوط به چی میشه؟
کیفیت گرافیک XBOX360 با استفاده از کابل VGA از تلویزیون استاندارد بالاتر هست. چون رزولوشن مانیتور نسبت به تلویزیون معمولی بالاتر هست و فاصله Dot Pitch پیکسل ها در مانیتور کمتر از TV هست.نقل قول:
این Error به احتمال زیاد از کابل AV هست. کابل AV رو عوض کن اگر مشکلت حل نشد به احتمال 90% ایراد چیپست Scaler هست ( چیپست ANA یا HANA ) که توی کنسول و سر راه کابل AV هست. این Error به ندرت از GPU دستگاه هم می تواند باشد.نقل قول:
اگه این دو تا سوال رو جواب بدید دیگه رفع زحمت میکنم :
با کدوم فن از فن های چهار گانه میشه 3 . 4 ساعت متوالی بازی کرد دوباره استراحت و دوباره بازی کرد بدون
این که فشار بیاد
اگه دستگاه رو به مونیتور وصل کنیم دو تا نوار سیاه پایین و بالای تصویره ؟ چطوری باید از بینش برد ؟ (من مونیتور
lcd ال جی دارم نمیتونم تصویر رو از نظر عمودی دراز و کوتاه کنم )
ممنون دوست عزیزنقل قول:
به نظرت در اینده مشکلی ایجاد میکنه؟
اگه از کابل AV باشه و با تعویض کابل مشکلت حل شد که در آینده مشکلی نخواهی داشت. ولی اگه از چیپست و GPU باشه که باید کنسول رو بفرستی برای تعمیر و درست شدن یا نشدنش رو تعمیرکار باید تشخیص بده.نقل قول:
منظورت از فن چهارگانه چیه؟؟ من با کنسولم با فن ارجینال Nyko تا 8 ساعت هم بازی می کنم. هنوز هم نه Error داده و نه هنگ داشته . اگه نمی خواهی زیاد خرج کنی می تونی از 2 تا فن پاور پشت کنسولت (جایی که فن های خود کنسول هست ) قرار بدی تا به خارج کردن هوای گرم داخل کنسول کمک کنه. برای منبع تغذیه هم می تونی از پاور استفاده کنی.نقل قول:
راهش تو CRT ها اینه که بروی به Setting مانیتور و تو قسمت Size صفحه رو از بالا و پایین بکشی تا فضای سیاه از بین یرود.توی LCD ها رو نمی دونم.