سلام دوست گرامی من عنوان کتاب را سرچ کردم ولی همه لینک هایی که اومد در مورد حل المسایل و راهنمای کتاب مورد نظر شما بود و اصل کتاب پیدا نشد البته در یکی از این سایت ها گفته شده بود که این کتاب به صورت رایگان وجود نداره
سلام دوست گرامی من عنوان کتاب را سرچ کردم ولی همه لینک هایی که اومد در مورد حل المسایل و راهنمای کتاب مورد نظر شما بود و اصل کتاب پیدا نشد البته در یکی از این سایت ها گفته شده بود که این کتاب به صورت رایگان وجود نداره
واقعا دمت گرم خدا عمر و عزتت بده :n16:نقل قول:
یه سوال... تازگیا چشمم به دو جلد از کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال با هندسه تحلیلی اثر ریچارد سیلورمن خورده. دیدم بخشهایی مثل آموزش پیش حساب، توابع و توابع مثلثاتی و... داره. به نظرت ارزش داره به جای کتب دبیرستان یه ضرب روی این وقت بذارم؟ یا نه، یه راست برم سر همونا؟
ممنونم
شاد باشی:n06:
سلام دوست مننقل قول:
این بستگی به خودت داره اگر میبینی این مطالب را از این کتابی که گفتی راحت متوجه میشی میتونی بخونی در ضمن در این سطح کتاب
حساب دیفرانسیل و انتگرال با هندسه تحلیلی اثر لویس لیتهلد هم وجود داره کتاب توماس هم هست (البته همه این کتابها در حد ریاضیات عمومی دانشگاه است) ولی همانطور که گفتم بستگی به سطح آمادگی شما هم داره
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل تمرین-ریاضی عمومی 1-مهمیانی احمدپور و الهه محمودی-پیام نور (zip - 1.14Mb) (فایل ضمیمه)
ریاضی عمومی دکتر شهشهانی (مدرس صنعتی شریف)
يكي بهم كمك كنه لطفا من بلد نيستم فايل بذارم واسه دانلود بقيه
سلام.من کتاب حل المسایل ریاضیات مهندسی پیشرفته کلارنس ریموند وایلی، لوئیس برت رو مخواستم:n26:
سلام.
دوستان کسی کتاب Modern engineering mathematics (نویسنده: Glyn James - ترجیحا ویرایش چهارم) را داره برای دانلود؟
متشکر
پ ن: اونی که advanced نیست.
سلام ببخشید کسی سایتی رو می شناسه که پاسخ نامه تشریحی جلد دوم کتاب آپوستل (حساب دیفرانسیل و انتگرال) رو بشه از اونجا دانلود کرد؟ ممنون می شم اگه بگید.