اقا خیلی ببخشید میدونم خیلی جاها مطرح شده ولی لطفا جواب منو بدید چجوری میتونم تشخیص بدم p990 فرانسویه؟اخه ارزون شده من شک کردم.
Printable View
اقا خیلی ببخشید میدونم خیلی جاها مطرح شده ولی لطفا جواب منو بدید چجوری میتونم تشخیص بدم p990 فرانسویه؟اخه ارزون شده من شک کردم.
سلام
آخرین بار که گوشیمو برای شارژ وصل کردم با این پیغام مواجه شدم که باتری رو باید عوض کنی. حالا هم وقتی روشن میکنم فقط پشت سر هم ریست می شه .ولی بالا نمی یاد .ممنون از اینکه بگید باید چکار کنمش(حدود چهار ماه است که خریدمش-p-990 i)
طبق تحقیقات به عمل آمده تمام p990 ها چینی هستننقل قول:
بی خودی خودتو خسته نکن
سلام
کیفیت پخش mp3 از طریق هدفون p990 چطوره میشه به عنوان یه mp3 player ازش استفاده کرد یا روش حساب نکنم اگه خوبه در حد w800 هست یا نه
بعدشم هدست w800 هم بهش می خوره یا سوکتش فرق داره
راستی تو یه جا خوندم که هد ست مستقیم با کابل بهش وصل نمیشه و حتما باید از طریق هدست استریو بلوتوث استفاده کرد آره یا نه
خیلی ممنون
mikhastam bebinam gooshimo khodam update konam ya bebaram maghaze age khodam update konam moshkeli pish nemiad?
فکرشم نکن که به دبلیو 800 برسهنقل قول:
سلام
کیفیت پخش mp3 از طریق هدفون p990 چطوره میشه به عنوان یه mp3 player ازش استفاده کرد یا روش حساب نکنم اگه خوبه در حد w800 هست یا نه
بعدشم هدست w800 هم بهش می خوره یا سوکتش فرق داره
راستی تو یه جا خوندم که هد ست مستقیم با کابل بهش وصل نمیشه و حتما باید از طریق هدست استریو بلوتوث استفاده کرد آره یا نه
خیلی ممنون
در حد ک800 هست (خوبه)
ایرفون دبلیو 800 هم بهش میخوره
هندز فری بلوتوس A2DP هم بهش وصل میشه
بلاخره 25 تومن رفت تو پاچم. گوشیم و دادم فلشش کردن.
ولی راضیم. ترسیده بودم یه دفعه درست نشه.
مگه اخه بیکارن که بگن made in france؟؟؟؟خوب میزدن made in china.نقل قول:
خوب ظاهرا غیبت من خیلی فایده داشته. اول اینکه P990 اونقدر ارزون شده که همه دارن میخرن. دوم اینکه کلی عضو جدید فقط به خاطر همین گوشی اضافه شدن. سوم اینکه دیگه کلوپ تک قطبی نیستش و دوستان دیگه هم وارد معرکه شدن و دارن مشکلات و سوالات رو جواب میدن. ظاهرا ما این وسط عنصر نامطلوب بودیم:27:
دوستان اگه هر گوشی مد نظرشونه، بگن من برم بخرم تا یکی دو ماه دیگه اونقدر ارزون بشن تا حتی اقشار محروم هم بتونن بخرن! البته نتیجه این ارزونی اینه که تا چند ماه دیگه بازار پر میشه از P990 دست دوم. به این دلیل که افرادی که اصلا P990 رو بهش فکر نمیکردن و حالا به خاطر ارزون شدن بیش از حد میخوان بخرنش، خیلی زود از گوشی خسته میشن و دلشونو میزنه. چون همونطور که توی پستهای قبلی هم گفتم، این گوشی مخاطب خاص داره و برای هر کسی ساخته نشده، یعنی توی ایران توقعات و انتظاراتی رو که عامه مردم از یه گوشی دارن رو برآورده نمیکنه. همین دلایل و حتی دلایل بصری (ظاهر گوشی) باعث میشه که گوشیو عوض کنن. البته امیدوارم تمام کسانی که توی این کلوپ جدیدا عضو شدن و P990 خریدن، با راهنمایی سایر دوستان به شناخت کاملی رسیده باشن و آگاهانه اقدام به خرید کرده باشن و واقعا تمام امکانات و پتانسیل های P990 بدردشون بخوره و ازش استفاده کنن.
مطلب بعدی اینکه، دوستان قبل از مطرح کردن سوال، پستهای قبل رو مطالعه کنن (با دقت) و بعد سوال بپرسن. یکی از دلایل عمده که من مدتی پست نمیدادم این بود که هیچ سوال تازه ای و پرسیده نمیشد و البته سایر دوستان پاسخ میدادن. در مورد مسایل مربوط به بازار و قیمت و اصل بودن و موارد مشابه، با این بلبشویی که تو بازار هست، لطفا از من انتظار پاسخ نداشته باشین چون واقعا اطلاعاتی ندارم (چند تا پیغام خصوصی در این رابطه داشتم). لطفا هر کی سوال داره تو خود کلوپ مطرح کنه و پیغام خصوصی نده تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.
از این به بعد اگه مطلب جدید یا تم و برنامه و یا هر نکته ای که در رابطه با P990 پیدا کردم براتون میذارم.
فعلا...:20:
با این اوصاف میشه روش حساب کرد
چون گوشیه کاملیه کارای منو راه میندازه فقط دودل بودم که اینو خریدم mp3 player جدا بخرم یا نه