سلام 10 ترم سنوات داشتم و چون سنواتم تموم شد اخراج کردندنقل قول:
Printable View
سلام 10 ترم سنوات داشتم و چون سنواتم تموم شد اخراج کردندنقل قول:
اینجوری اوضاع کمی خرابه فکر کنم همون 4 یا 6 ماه فرصت داشته باشید دقیق نمیدونم ولی یکی رو میشناختم که همچین وضعی داشت، مواظب باشید غیبت نخورید.نقل قول:
سلام
دوستانی که مشابه من از جایی امریه گرفته و در برگه اعزامشون پادگان نامربوطی امده توجه داشته باشید سریعا برگه اعزام و معرفی را به ارگان امریه دهنده ببرند تا سریعا این جریان را برطرف کنند من امریه گرفته بودم و ارگان ان سپاه بود ولی در برگه اعزامم ارتش نوشته شده بود چهارشنبه گذشته با نامه دریافتی به ارگان مربوطه رفتم و چون از امریه مطمن بودم موضوع را مطرح کردم امروز علاوه بر پیامک تغییر محل اموزش به پلیس +10 هم رفتم و برگه اعزام جدید با کد و محل جدید دریافت کردم دوستان پیگیر کارتون باشید هیچکس به اندازه خود شما برایش این موضوع اهمیت ندارد اگر رها کنید کار از کار می گذره و دیگه هیچ کارش نمیتوان کرد و برای هیچکس هم اهمیت ندارد چون داوطلب و نیرو و دردسر انقدر زیاده که ما اندازه یه سنگریزه تو دل کوه هم نمیشیم
نقل قول:ببينيد شما مقطع كارشناسي بوديد ، در اين مقطع حداقل ٨ ترم و حداكثر ١٠ ترم است ، حال شما بعد از ١٠ ترم اخراج شديد و گويا درخواست سنوات ارفاقى به دانشگاه هم نداشتيد، در قانون امده كه دانشجويي كه بعد از اتمام سنوات قانونى ، با در خواست سنوات ارفاقى ان ( البته شروطى دارد) موافق گردد و در صورتى در مدت مشخص شده نتواند فارغ التحصيل گردد انگاه وارد غيبت ٩٠ يا ١٨٠ روز مى شود . اما شما در چون بعد از ١٠ ترم اخراج شديد پس يكسال فرجه را داريدنقل قول:
دوست عزیز atp22
برگه سفیدتون رو گرفتید؟
نقل قول:ببينيد شما مقطع كارشناسي بوديد ، در اين مقطع حداقل ٨ ترم و حداكثر ١٠ ترم است ، حال شما بعد از ١٠ ترم اخراج شديد و گويا درخواست سنوات ارفاقى به دانشگاه هم نداشتيد، در قانون امده كه دانشجويي كه بعد از اتمام سنوات قانونى ، با در خواست سنوات ارفاقى ان ( البته شروطى دارد) موافق گردد و در صورتى در مدت مشخص شده نتواند فارغ التحصيل گردد انگاه وارد غيبت ٩٠ يا ١٨٠ روز مى شود . اما شما در چون بعد از ١٠ ترم اخراج شديد پس يكسال فرجه را داريدنقل قول:
سلام، نه دوست عزیز فردا می گیرم حواسم بود بهتون اطلاع بدم.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برگه رو گرفتین؟؟
سلام دوستان بنده دیروز به محل اعزامم که همدان بود رفتم از اونجا مارو سوار اوتوبوس کردن و فرستان کچویی کرج حالا بماند که گفته بودن ساعت ۷ صبح اونجا باشیم ولی کلی علافمون کردن ساعت ۱۱:۳۰ تازه سوار اوتوبوس شدیم و ساعت ۵ رسیدیم کرج اونجا پذیرشمون کردن و رفتیم در انبار یکی یدونه ساک پرت کرد جلومون که توش لباس و پوتین و ... بود حتی اندازمون رو نگرفتن ! و گفتن برید یه هفته مرخصی ! لباس همه هم کوچیک در اومد من سایز شلوارم ۴۸ ولی تو ساکم ۴۴ بود پوتین سایزم ۴۳ هست که ۴۵ گزاشتن ! حتی کسی که اون ساکو جمع کرده حالیش نبوده کسی که سایز پاش بزرگه حتما هیکلشم بزرگه ! شانس ما پوتین بقیه یا کوچیک بود یا بزرگ و نشد که عوض کنیم کلا هیچ نظمی هیچی وجود نداره اونجا ! منن بدشانس ترینم همیشه[emoji22]
کسی میدونه همدان کجا لباس نظامی میفروشن ادرشو بده
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
سلام آره گرفتم مالک اشتر امریه ننوشتهنقل قول: