نویز خط چی روز 6 هست زیاد هست نه؟الان هر 20 دقیقه یکبار پرش لینک دارم از همین نویز باید باشه
Printable View
نویز خط چی روز 6 هست زیاد هست نه؟الان هر 20 دقیقه یکبار پرش لینک دارم از همین نویز باید باشه
داداشم قبل از ایشون چندین و چند وزیر دیگه بودن همشون هم ادعای مرم سالاری داشتن و انواع واقسام وعده ها رو دادن ولی کو عملنقل قول:
این خانه از پای بست ویران است مشکل از جای دیگس بی خود خودتون رو الاف این داستانا نکنید
تو سایت مخابرات مشهد که بری اطلاعیه قطعی زده الان خونه ما دو تا خط هست یکیش قطع هست یکیش وصل شما کدوم مرکز مخابرات هستی من صابری وحید هستم دارن کابل اضافه میکنن تا 3 مهر درست میشه احتمالانقل قول:
نویز تا 6 وصل هست به محظ این که بره زیر 6 قطع میشه
من خطم یکماه پیش با صبانت روزانه با ریت 512 نویز روی 6.5 بود و شبها با ریت 1762 نویز 6.5 بود
الان پارس آنلاین با دستکاری سیمکشی خونه روزانه با ریت 2048 نویز روی 9.1 تا 12.4 هست
ما حداقل هر چی میگیم راستشو میگیم. مثل شما با حرفای قشنگ بقیه رو فریب نمیدیم و به دردسر نمیندازیم :n01: تو مطمئن باش بهتر از فن آوا پیدا بشه به همه توصیه میکنم برم اون شرکت (بعید میدونم فعلا بهتر از این پیدا بشه)
فن آوا مثل پارس سرعتای نجومی اسمی نمیفروشه که بعدش کاربراشو بذاره توی فشار و محدودیت روزانه و شبانه و نمودار سرعت دانلود دندانه ای و سینوسی و کسینوسی و تانژانتی و سکانتی!!! فن آوا میگه روز تا هر چقدر که بتونم و خطت جواب بده سرعت میدم. شب هم اگر بتونم مثل روز وگرنه اجازه نمیدم سرعت دانلودت از دو برابر قرارداد کمتر بشه.
این هم نتیجه دانلود شبانه سرویس 512 حجمی فن آوا که با میانگین سرعت 120 دانلود داشتم:
شاید دانلود خیلی توپ و رویایی نداشته باشم، ولی حداقل اعصابم راحته و حرص اینو نمیخورم که آی سرعتم کم شد، اینترنت قطع شد، محدودم کردن، حجممو خورد، پولمو برد و...نقل قول:
دیر جنبیدی استخدامش کردن.... :n15:نقل قول:
من مسئول کارگزینی نیستم خودش اگه میجنبید پارس آنلاین بیمهش هم میکردنقل قول:
اههه خدایا این بچه مدرسه ای ها برن سره درسو ایناشون سرورا یه زره درست شه خسته شدم دیگه از این پینگ پارس...سرعت دانلود 16 میخوان بدن بدن تخم*** سگ*** :n21: چرا پینگو بهم میریزین نیمیتونین ظرفیتشو ندارین میرینی*** به نتای دیگه نکنین خوب :n27: نشد یه ماه زیاده 1 هفته پینگ ثابت داشته باشیم...
پیشنهاد میکنم به کسایی که تازه میخوان بیان واسه گیم نیان دانلودم همیچین حرفی نداره...
Edit : دانلودو نمیدونم چون نامحدودم...ولی واسه گیم اصن نیاین داقونه
امشب سرعتم یکم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]