تسلیت میگمنقل قول:
خودت رو برای انواع و اقسام اعصاب خوردی اماده کن.
Printable View
تسلیت میگمنقل قول:
خودت رو برای انواع و اقسام اعصاب خوردی اماده کن.
بابا خب چرا پا رو حق میزارین؟
منم الان 3 ساله مشترک شاتل هستم،، بله اگه هرشب بزاری توو دانلود معلومه محدودت میکنه خب هرچیزی حد و حدود داره..
وااله من الان توی این سه سال همیشه شبا میزاشتم توو دانلود ولی نه هرشب خیلیم خوب بوده ...
خدماتشم خوب بوده قطعیش هم خیلی خیلی کم بوده البته اینو قبول که خدمات دهیش نسبت به گذشته کمی افت کرده اما هنزم بهترین سرویس ارائه دهنده اینترنت هست..
دیگه هرچی باشه دیگه سرعت دانلود روی 3کیلوبایت نمیرسه میرسه؟نقل قول:
اره میرسه:31: من تجربه کردم با شاتلنقل قول:
واسه تولد دیگه 3 گیگ رایگان نمیدن ؟؟؟؟ از تاریخ تولدم 2 هفته ای گذشته ولی امسال دیگه خبری نشد از 3 گیگ
دوستان تهرانی
از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
ممنون
دیشب دانلود میکردم دیدیم از ترافیکم داره کم میشه تماس گرفتم میگه سرویس شما شامل رایگان نمیشه باید سرویس اکو بگیرید توی مشخصات نگاه کردم نوشته بودeco light-1 قضیه چیه
من شمال که بودم ، به مدت یک ماه هرشب با مبین نت دانلود کردم. نوع سرویس 512 ولی نزدیک به 800 کیلوبایت سرعت داره چه در روز و چه در ساعات رایگان. هیچ خبری هم از محدودیت نبود.نقل قول:
حالا برگشتم خونم تو قم.دیشب می خواستم چیزی دانلود کنم دیدم که محدود شدم و سرعتم در حد دایال آپه. و این اولین بار هم نیست که دانلود نکرده دچار قانون مذخرف محدودیت شدم.
من بیشتر از 5 ساله مشترک شاتلم و معتقدم تو ADSL از بقیه شرکتها بهتره اما به طور کلی تو اینترنت پرسرعت اینطور نیست.
به زودی با شما تماس گرفته خواهد شد . از همکاری شما متشکریمنقل قول:
دوستان، یعنی اگه من سرعت 512 شاتل بگیرم، حداقل سرعت شبانه دانلودم چقدر میشه؟
یعنی ممکنه کمتر از 30، 40 بشه؟
خودشون که میگن در بدترین حالت با 512 باید 50، 60 کیلوبایت دانلود کنین شبانه