لینکه همون صفحه رو بده داداش من که تو اون لینک هرچی گشتم اصن وزیر حرفی نمیزنه خخخخخ نم پس نمیده لامصب :n10: khoodet داداش همیجوری ادامه بده اگه توام بیخیال شی دیگه سرمونو بیخ بیخ میبرن :n28:نقل قول:
Printable View
لینکه همون صفحه رو بده داداش من که تو اون لینک هرچی گشتم اصن وزیر حرفی نمیزنه خخخخخ نم پس نمیده لامصب :n10: khoodet داداش همیجوری ادامه بده اگه توام بیخیال شی دیگه سرمونو بیخ بیخ میبرن :n28:نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه ما که از خدامونه اجرا نشه.نقل قول:
نقل قول:دفاع کدومه برادر من؟ دارم میگم بیخودی شلوغش کردین . در مورد وضعیت الان پارس هم این عکس رو قاب بگیر بزن توی اتاقت اگه نمیگی تبلیغه:n02:نقل قول:
مگه مجبورتون کردن پارس آنلاین بمونید؟ خب عوض کنید اعصابتون آروم بشه! سر مبین نت وضعمون مثل الآن پارس آنلاین و صبانت بود که خدا رو شکر عوضش کردیم و راحت شدیم. به تبلیغات دیگران هم گوش ندید ول کنید! هر شرکتی غیر از پارس و صبا و آسیاتک و مبین و ایرانسل و شاتل باشه بهتر از ایناست! حداقل جنگ اعصاب دیگه ندارید!!!نقل قول:
بعضیا یه جوری اینجا از وزیر صحبت میکنن آدم بعضی وقتا شک میکنه نکنه واقعا خود وزیر نشسته پشت سیستم داره جواب ملت رو میده:n02:
واقعا فکر می کنید وزیر اینقدر به شما اهمیت میده
واحد تبلیغات پارس انلاین فوروم من بودم واحد تبلیغات فن اوا هم معلوم شد:n01:نقل قول:
همه رو گفتی جز فن آوا؟ چرا تعارف میکنی این همه زحمت میکشی اسم همه شرکتها رو میاری که معلوم نشه تبلیغ فن آوا رو کردی؟ از همون اول بگو همه شرکتها رو ول کنن بیان فن آوا:n08:
نمیدونستم سندی از نزدیک اینقدر بانمکه :n07:
نه داداش به خودت شک نده :n02: پیج به درخواست وزیر ساخته شده.... از وزیر باید تمجید کنیم که نت خودمون درست شه دیگه :n10: اینجا هیشکی به کسی اهمیت نمیده از وقتی به دنیا اومدی رو پا خودتی :n09:نقل قول:
نویزم رو 6 هست:n02: خیلی بده نه؟
دوستان تلفن خونه ـی ما بعلت نامشخصی قطع شده و بوق نداره ولی نت وصله مشکل از چی میتونه باشه:n02:چون اگه کلا قطع میشد باید نت هم قطع میشد کلا دیگه
نه اینترنت قطع نمیشهنقل قول: