آخی تولدت مبارک دوستم چندم شهریور هستید ؟ بگید که ما بفهیم تا چه روزی هدیه دادن که این دوستمون که 17 شهریور چرا هدیه تولدشون را نگرفتند؟؟؟؟؟ مرسینقل قول:
Printable View
آخی تولدت مبارک دوستم چندم شهریور هستید ؟ بگید که ما بفهیم تا چه روزی هدیه دادن که این دوستمون که 17 شهریور چرا هدیه تولدشون را نگرفتند؟؟؟؟؟ مرسینقل قول:
دوستانی که بیماری دانلود دارن (خودم بیمارم شدید)
پ.ن بیمار دانلود به کسی گفته میشود که دست به دانلود هر فایلی که دمه دستشه میزنه و اصلا براش مهم نیست چی داره دانلود میکنه تنها مهمه که داره دانلود میکنههههههههه
برین رو دانلود افلاین دانلود با سرعت بالا کاملا رایگان و نامحدود روزی حدود 30 40 گیگ دانلود
کسانی هم که اطلاعات در این زمینه میخوان همین دانلود افلاین رو سرچ بزنن همه چیز دستشون میاد
باو این شاتل که بد نیست که
بعد از اینکهحجمم تموم شد 200 مگ هدیه داد دوباره اونم که تموم شد بیچاره 15 روز با سرعت محدود بهم سرویس رایگان داد . خدمات خوبیه :دی
سلامنقل قول:
شاتل گیگی 5 هزار تومن میده
200 مگ که چیزی نیست
برا من 15 روزه محدود فعال کردن فرداش دیدن من همینطور تا شب دارم وبگردی میکنم زنگ زدن گفتن یا بیا گیگ بخر یا قرارداد جدید بنویس یا اینکه ما کلا قطعش میکنیم:31:
خوب فک کنم شما دیگه خیلی زیاد مصرف کرده بودیدا همانطور که خودتون گفتید:)نقل قول:
من دوستمم شاتل داره و تولدش 13 شهریور بود اخر شهریور زنگش زدن و بهش هدیه ش رو دادن
منم چند روز دیگه صبر میکنم
اگر به همین منوال ادامه پیدا کرد میرم از یه شرکت دیگه میگیرم!
من تولدم توروزتعطیل بود دیدم بعدیک هفته خبری نشد خودم بانهران چت کردم وگفتند ماهمیشه 3گیگ هدیه نمیدیم -پارسال هم یک هفته بعدروزتولدم به من زنگ زدند وسه گیگ دادند-بااین وجودبعدازظهرش تماس گرفتند وگفتند3گیگ هدیه اضافه کردندنقل قول:
یه سوال از دوستان
بعد از فرستادن درخواست فسخ قرارداد چند روز طول میکشه تا از رانژه شاتل در بیاد؟
چون میخوام از جای دیگه بگیرم ولی هنوز خط دست شاتله
یک هفته است علافمون کردن
دوستان من الان 2 سال وایمکس mb 1 نامحدود دارم.خداییش تو این مدت 2 هفته ایی 2-3 ساعت قطع میشد اما دانلودم زیر 130 نبوده.و روزی تقریباً 4gb دانلود میکنم.اما با افزایش هزینه ها دیگه نمیتونم ماهی 83 هزار بدم بابت اینترنت . گفتیم هزینه کم کنیم و adsl نامحدود 128 بگیریم.میگفتند خوبه.اما الان نزدیک 100 صفحه دارم میخونم و واقعاً نا امید شدم.من تا ماهی 50 هم حاضرم بدم سرویسی هست که نامحدود باشه و یا محدود ولی شبانش اینقدر خوب باشه که حدود 3 gb بگیره ؟؟خواهشن کمک کنید.
بچه ها من الان 3 سالی هست که مشترک شاتل هستم ، هر سه سال هم 3 گیگ هدیه تولد رو بهم دادن هرسه سال هم بهم زنگ زدن و تبریک گفتن..
فقط امسال دقیقا 1 هفته بعد از تولدم بهم زنگ و تبریک گفت که منم کلی گلایه کردم که چرا دیر زنگ زدی اونم عذرخواهی کرد دی:
راستی بگم من روز تولدم 14 و سررسید ماهانه اینترنتم هم 21 پس همیشه 3 گیگ هدیه رو میندازه واسم رو ماه بعد یعنی از 22 و شروع دوره جدید واسم منظور میکنه که بتونم درست استفاده بهینه کنم...