whois کردی ؟آدرس ثبتش برای عراق بود؟نقل قول:
Printable View
whois کردی ؟آدرس ثبتش برای عراق بود؟نقل قول:
توی speed test راحتترینه.بهترین راهم دیسکانکت و کانکت هست.سعی کن دوباره بری روی پارسنقل قول:
دوستان گفتن از من همیشه روی پارسه.نقل قول:
یعنی چی.اینا گفتن حداقل باید سرعت اسمی باشه تو قراردادهم اینطوری نوشته شده.من تا سرعتم به زیر 128 میرسه (و بعد چند دقیقه به 128 نمیرسه) زنگ میزنم پشتیبانی جوری بهشون میگم که ندیده یه کارایی رو خطم انجام میدن که سرعت میچسبه به سقف:n19:.(البته میدونم میخوان منو از سرشون واکنن:n09:)بعضی وقتا اوناهم نامردی نمیکنن سرعت و میارن رو 130 140 و میگن ما سرعت اسمی رو تضمین میکنیم.نقل قول:
منظورت عراق عجمه دیگه؟! :دی :n09:نقل قول:
دفترش که تهران آریاشهر هستش :n13:
همون زمان میگفت پهنای باندشو از فن آوا و پارس آنلاین همزمان میگیره (حالا راست یا دروغ نمیدونم!)
دوستان برید به این آدرس میانگین سرعت اینترنت تو کشورا رو زده
فقط بنازم به اینترنت رومانی با میانگین 55.7 مگابیت بر ثانیه.کد:http://www.netindex.com
مال ایرانو زده 4.1
داداش اون بالاشو بخون نوشته download 20 upload 9 و میانگین قیمت 5.61 دلار امریکا.هیچی دیگه ابلته وضع نت ما اینجوریه.:24:نقل قول:
سلام دوستان
به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
دادش منم همراهیت کنم اگه اجازه هست؟نقل قول:
دوست عزیز همه باید برن شکایت کنند نه فقط شمانقل قول:
ما مردم ایران عادت کردیم هر بلایی سرمون بیارن سکوت کنیم بابا یالاخره باید یک جایی فریاد زد فکر نکنن مردم خرن و هرکاری دلشون میخواد بکنند