من که باهاشون حرف می زنم میگن سرعت دانلودت ۱۶ کیلوبایته که برای سرعت ۱۲۸ مناسبه، من هم چیزی نمی تونم بهشون بگم.نقل قول:
شما چی بهشون گفتید که از محدودیت درتون اوردن ؟
Printable View
من که باهاشون حرف می زنم میگن سرعت دانلودت ۱۶ کیلوبایته که برای سرعت ۱۲۸ مناسبه، من هم چیزی نمی تونم بهشون بگم.نقل قول:
شما چی بهشون گفتید که از محدودیت درتون اوردن ؟
والا یادم نیست جریان برمیگرده به دوسال پیش تقریبانقل قول:
سرعتم محدود شده بود به 5 6 کیلو:2:
سرویس 1024 سرعت دانلود شبانه حداکثر 10 دلیل: بخاطر استفاده زیاد در زمان نا محدود شبانه(بگین محدود)
دوست عزيز چند گيگ دانلود كردي محدود شدي ؟نقل قول:
سلام دوستان:
من سرویس 2 m سه ماه 6 گیگ دارم من شبانه توی مدت یک ماه و نیم به صورت یک شب در میان 37 گیگ دانلود کردم :31: ولی الن رفتم توی لیست سیاه 1 هفته ای سرعتم
شبانه16 کیلو بایت هست قبل محدودیت 136 کیلو بایت به بالا بود سوالم اینه کسی میدونه اینا بر چه اساسی بلک لیست می کنند یکی از دوستانم میگه بر این اساسه سرعت 128 در ماه 15گیگ سرعت یک مگ 20 گیگ سرعت 2 مگ 30 گیگ حالا اگر کسی میدونه بر چه مبنایی بلک لیست میکنند بگه تا ما حواسمون باشه :31: ممنون
والا به نظر من که اینها معیار و مبنای خاصی نداری یکی میبینی اصلا شبانه استفاده نمکنی محدود میکنن یکی هم هر چی شبانه استفاده میکنه محدود نمیشه و....نقل قول:
یکی را هم کلا شبانه روز محدود میکنن کلا نرم افزار محدود کردنشون تلرانس زیادی داره
شبانه با روزانه فرقی نمی کنهنقل قول:
دیشب ساعت 1 زدم دانلود دیدم از محدودیت در اومدم خوش و خرم خوابیدم :31:ساعت 5 صبح یه لحظه بیدار شدم دیدم داره با 10 دان میکنه
بلای سرم اوردن که یه دانلود بدون استرس برام آرزو شده:31:
شما هر چی بگید اونا کار خودشونو می کنن و به حرف شما کاری ندارن ، این یعنی مشتری مداری که سیاست شاتله!نقل قول:
ساعت 1 قدیم یا جدید؟نقل قول:
شاید هنوز دانلود شبانه شروع نشده بوده