خوب بسلامتی امشب اولین شبیه که بچه مدرسه ایها از دانلود شبانه حرف میشن ومیرن پی درس و مشقشون ببینیم سرعت واقعا تغییری میکنه و پهنای باند اضافه ایجاد میشه یانه اگر تغییر نکنه که حرفاشون همه بیاساسه و پهنای کمی درکار نیست و خودشون محدود میکنن
Printable View
خوب بسلامتی امشب اولین شبیه که بچه مدرسه ایها از دانلود شبانه حرف میشن ومیرن پی درس و مشقشون ببینیم سرعت واقعا تغییری میکنه و پهنای باند اضافه ایجاد میشه یانه اگر تغییر نکنه که حرفاشون همه بیاساسه و پهنای کمی درکار نیست و خودشون محدود میکنن
خیلی بد شده این الان مثلا دو مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n21:
اولن که خط شما رو 5908 بسته شده؛ ثانیا شما فاصلت با مرکز مخابراتی بسیاااار کمه ( 540 متر فاصله داری تا مرکز) و در واقع با این فاصله،خط شما باید تا 24 مگ هم بکشه... در صورتی که الان زده تا 7 مگ میکشه و این مشکل نویزتون،100% به خاطر سیم کشیه داخله خونتونه...نقل قول:
اینم دانلود شبانه ما که فکرکنم دوباره از دستشون در رفته:n02:
ما همون به اندازه سرعت اسمیمونم داشته باشیم راضییم فقط پایدار باشه (قطعی نداشته باشه).
امروز پارس یه حال اساسی به ما داد:n19: شاید به مناسبت آغاز سال آموزشی بوده:n02:
2 مگ محدود دارم .خدایا مانند این شبها را از ما نگیر:n10:
معلومه که تو منطقه شما بچه مدرسهایهای دانلودر زیاد بودنا.:n02:نقل قول:
ما که آخرش نفهمیدیم پارسآنلاین چطوری محدود میکنه. اما چیزی که برام مسجل شده اینه که بر خلاف 6 - 7 ماه پیش که سرورهای داخلی سرعت بهتری میدادن، الآن دانلود از سرورهای خارجی تو ساعتهای رایگان از پایداری بهتری برخورداره. هم نوسانش کمتره، هم سرعت بالاتری میده. اما به شرطها و شروطها! اونم این که اون سرور تو بلکلیست نباشه.:n23::n29:
درسته من هم به این نتیجه رسیدم الان برای من هم برعکس شده . سرورهای خارجی سرعتشون چند برابر سرورهای داخلیه . حتی سرورهای قدرتمندی مانند اکسپرس را هم محدود کردن .سایتهایی مانند دانلودها سافت 98 میهن دانلود همه محدودیت روشون گذاشتن اینارُ من خودم تست کردم محدودیتی هم که گداشتن یه جورایی عجیب و غریبه یعنی به این صورت نیست که مثلا سرعت روی 100 کیلو محدود شده باشه بلکه به این صورته که سرعت میره رو 700 و 800 بعد در عرض چند ثانیه یه بارگی میاد روی 200 و حتی برخی مواقع میاد روی 5 و 6 بعد دوباره میره بالا روی همون 700 و 800 و دوباره میاد پایین و به همین ترتیب ادامه پیدا میکنه من دانلودی که امروز داشتم همش از سرور کاملا خارجی بودهنقل قول:
این حالتی که میگی و دوستان اینجا بهش میگن موج دندان ارهای، به نظر من در واقع شبیه همون Burst معروفه که یه زمانی شرکتهای اینترنتی برای تبلیغات ازش استفاده میکردن. علت این که در لحظه اول اتصال سرعت میره بالا تا نزدیک 70 - 80 درصد پهنای باند اینترنت شما، واسه اینه که سیستم یه بافری در نظر گرفته برای کسی که داره مثلاً سایت سرور دانلودها رو میبینه. قاعدتاً اون باید بتونه تو 3 - 5 ثانیه اول با سرعت بالا صفحه رو لود و بارگذاری کنه. معمولاً هم تو بارگذاری صفحه تعداد چندین فایل کوچک در حد زیر 100 کیلوبایت روی سیستم شما دانلود میشه و بعد صفحه نمایش داده میشه. با این روش، شما تو دیدن صفحهها دچار مشکل نمیشی. اما اگه استریم دانلود از چند ثانیه بیشتر بشه، سیستم کنترل ترافیک خود به خود اون استریم رو قطع میکنه و سرعت به سمت صفر میره. اما چون IDM مدام در حال درخواست ادامه فایله باز تو بازه چندثانیهای بعدی این اتفاق تکرار میشه. در عمل درخواستهای اطلاعات 1 یا 2 ثانیه اول جواب داده میشه و درخواستهای چند ثانیه بعدی (تا زمانی که اون بازه زمانی تعریف شده مثلاً 5 ثانیهای تکمیل بشه) ترتیب اثر داده نمیشه. اما چون IDM یا نرمافزارهای دیگه نظارت بر ترافیک نصب شده در سیستم شما سرعت رو در لحظه اندازهگیری نمیکنن بلکه تو بازههای زمانی مشخصی (که ممکنه کمتر از 1 ثانیه در مورد IDM یا بیشتر از 1 ثانیه مثلاً در مورد نرمافزاری مثل NetWorx هم باشه) و با روش میانگین متحرک اندازهگیری میکنن، به نظر میآد که بعد از 1 - 2 ثانیه اول که سرعت خیلی بالاست، تو لحظههای بعدی سرعت به تدریج در حال کم شدنه.نقل قول:
حالا این جوری فرض کن که تو 1 ثانیه اول سرعت 800 کیلوبایت و تو 4 ثانیه بعدش سرعت در واقع صفر باشه، میانگین سرعت شما تو 5 ثانیه در میآد 160 کیلوبایت. یعنی شما در عمل از این سرور محدود شده با سرعت 160 تا دانلود میکنی اما به صورت لحظهای میتونی تا 800 کیلوبایت هم سرعت بگیری که نه بارگذاری صفحههای اون سرور محدود شده با مشکل مواجه بشه و نه شما بتونی با فشار بالا از اون فایلهای حجیم دانلود کنی.
نکته جالب هم اینجاست که این سیستم مدیریت ترافیک احتمالاً این محدودیت رو برای کل استریمهای ایجاد شده بین هر IP با سرور محدود شده اعمال میکنه. این جوری فرقی نمیکنه که دانلود شما با 1 کانکشن انجام بشه یا با چند کانکشن همزمان. تازه احتمالاً اگه تعداد کانکشنها از یه حدی بیشتر بشه، به علت اورهد محاسبات اعمال این محدودیت، سرعت میانگین از 160 هم کمتر میشه.
برا ما هم الان همینجوره به محض شروع دانلود سرعت میرسه به نهایت دان استریم و بعد از چند ثانیه بخاطر محدودیت از اکانتینگ اسمی میشهنقل قول:
پارس آنلاین کی میخواد سرویس بالاتر از 2مگ بده الان چند ساله رو 2مگ مونده هی گرونترش هم میکنه!