سلام.
نیروی دریایی سپاه بدترین جای سپاه هست. من خودم سال 92 و 93 همینجا بودم و میدونم چه وضعی داره. سربازا له له میزنن که بتونن انتقالی بگیرن و برن!
1. فقط یه تلفن کارتی توی دژبانی هست که برای سربازای حین خدمت هست و نمیذارن سربازای آموزشی ازش استفاده کنن. البته یه تلفنخونه داره که 8-7 تا موبایل دارن و بعد از نماز مغرب و عشا با نرخ بالا (فکر کنم دقیقه ای 500 تومن) می تونین تماس بگیرین. فقط هم می تونین تماس بگیرین، اینجوری نیست که شماره رو بدین به اقوام تا اونا بهتون تماس بگیرن. به خاطر تعداد زیاد سربازای آموزشی (1000 تا 1500 نفر)، این تلفنخونه همیشه شلوغه و خیلی وقتا نوبتتون نمیشه. توی هر آسایشگاه هم یه تلفن اعتباری (اونایی که با کارت اعتباری یوزر و پسورد دار کار می کنن) هست، البته هفته اول و دوم بهتون نمیدن و از هفته سوم میذارن روزی یه ساعت میذارن باهاش تماس بگیرین. کارت تلفنش هم بوفه میفروشه ولی اونم خیلی کم میاره و از اونطرف متقاضی هم زیاد داره. برای استفاده از این تلفن باید اسم بنویسی و صبر کنی نوبتت بشه
2. ماه رمضون برای سربازهای حین خدمت عالیه ولی آموزشی ها اذیت میشن. سختگیری های آموزشی هم کمتره، مثلا صبحا بعد از سحری و نماز باهاتون تا ساعت 9 کاری ندارن. ممکنه میان دوره تون رو هم بندازن برای بعد از عیدفطر
3. مرخصی هفته اول و دوم ندارین. از هفته سوم هم بنا به رفتارتون توی هفته (اگه فرمانده ازتون راضی باشه) پنجشنبه از ساعت 1 یا 2 مرخص میشین تا ساعت 5 صبح شنبه. این مرخصی هم تا روز آخر یا حتی ساعت آخر صد در صدی نیست. ممکنه بهتون هم مرخصی ندن
غذای اونجا هم اصلا خوب نیست. زمان ما سه شنبه ها چلوکباب میدادن که مثلا غذای خوبشون بود ولی اون چیزی که به اسم کباب میدادن رو نمیشد خورد! جمعه ها احتمال زیاد خورشت وحشت دارین. حواستون باشه هر میوه ای که بهتون دادن رو بشورین چون خودشون نشستن
این اطلاعات من برای سالهای 92 و 93 بود و الان ممکنه عوض شده باشه