واقعا جای تاسف داره بیشترین مشکلات و بیشترین پست ها رو مخابرات خوزستان داره هر روز فقط مشکلاتش بیشتر میشه
Printable View
واقعا جای تاسف داره بیشترین مشکلات و بیشترین پست ها رو مخابرات خوزستان داره هر روز فقط مشکلاتش بیشتر میشه
تو ibs نیستنقل قول:
سرعت تک لینک بازم مثل سابق شد :n28:
بد یا خوب؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از سرعت من
توی پارتاک اضافه شده برای ریسلر هانقل قول:
چی ؟ :n02:نقل قول:
5مگ نامحدود برای ریسلر ها اضافه شده در پارتاک قیمتش 1 میلیون فکر کنم باشه خودتون هم میتونید سوال کنیدنقل قول:
3 شب بود تستم 9 مگ میشد اسپید تست. الان 1 مگ :n27:نقل قول:
خوش بحالتون میتونید از پارتاک شارژ و تمدید کنید یا ترافیک بخرید از وقتی سیترا رو برداشتن ما از شارژ آفلاین و آنلاین محروم شدیم همش شده حضوری
کسی سرویس 1مگ 1ماهه 20گیگ داره الان؟
بله من دارمنقل قول:
سرعتش چنده؟روی چه دان استریمی؟نقل قول:
شما كه دان استريمتون خوبه بايد امتحان كنيد:n02:نقل قول:
من فكر نكنم خطم بالاي 2 مگ بكشه وگرنه مي گفتم بالاتر ببرن اصلا ببينم اين يه مگ ته سرعتش چقدره!
والا من از همون اول نمی تونستم به 192.168.1.1 وارد شم و این ارور رو میداد. چند بار هم توی همین تاپیک پرسیدم مشکل چیه اما دوستان جواب ندادن. شما می دونین مشکل چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت speedtest نمیدونم اما سرعت دانلود قبل از قطعی ها 125 بود اما بعد از قطعی ها شده 30 تا 60 با پشتیبانی هم تماس می گیرم میگه مشکلی نمی بینم.
البته یه بار گفت درستش میکنم اما فقط تا 80 رفت. همین هم بعد از دو ساعت دوباره اومد پایین
با internet explorer بازش کننقل قول:
احتمالا دان استریمتو تغییر میدن
سلام دوستان فیبر نوری کافو 44 مرکز آزادی اهواز هستم بین آسیاتک و مخابرات باید انتخاب کنم دانلود شبانه مهمه
1- سرعت دانلود شبانه چطوره؟
2- آیا اگر زیاد دانلود کنی محدود میکنند؟
3- 2020 گفت 512 10 گیگ شبانه رایگان داره بعضی طرح هاهم نیمبها اما تو سایتشون چیزی نزده لینک تعرفه های کامل رو دارید؟
ریسلرها یعنی چی ؟ :n13: بعد این ها علاوه بر 5 مگ به 128 و 256 تا 2 مگ نامحدود هم در پرتک دسترسی دارن ؟ یعنی میتونن برای کاربرهای معمولی مثل ما هم شارژ کنن ؟؟ :hmm:نقل قول:
آقا ماه قبل نمایندگی شهر ما از طریق IBS برام نامحدود شارژ کرد و دسترسی به IBS داره ولی الان هر چی بهش میگم میگه دسترسی ندارم ، آدم دروغ گویی هم نیست ولی چطور ماه قبل تونست ؟؟ میگه از وقتی سامانه جدید اومده نمیشه ! من که نفهمیدم سامانه جدید منظورش چیه ؟ :n13:
من 512 نامحدود میخام با قیمت ماهی 25 تومن مثل قبلنا .چکار باید بکنم ؟
مگه مخابرات روی فیبر نوری هم داره ارائه میده توی اهواز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
دوستمون بالا گفتن 2 تا انتخاب دارن روی کافو نوری مرکز آزادی
الان چه شرکتایی از مخابرات خوزستان سرویس نامحدود ارائه میدن ؟
باید از خوزستان مهاجرت کنی ! واقعیتهنقل قول:
باورتون میشه مخابرات تبریز دانلود شبانه 20مگ داره یعنی سرعت دانلود 2مگابایت و خورده ای:n04:
کسی نمیدونه دوستاااان؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
کلا قزوین و تبریز اینترنت خیلی خوبی دارننقل قول:
نه مخابرات رو فیبر adsl نمیده ولی فکر کنم لقمان روی فیبر adsl ببندهنقل قول:
قبلا از طریق ibs سرویس ها تمدید میشد ولی از وقتی پارتاک اومد با سامانه جدید ولی اصلش همون ibs هستنقل قول:
چرامیده حداقل مرکزما. 2020 که میگه میده. این لقمان چیه؟ با مخابرات قرارداد داره؟ یادم اومد همینجا یکی از فاز 2 مخابرات گرفته بود چند هفته پیش
سوالای صفحه قبل دوستان جواب بدن
فعلا نیست نامحدود فقط سرعت های 10 مگ نامحدود و 5 مگ 1 ترابایت به پارتاک اضافه شده 1 ساله 5 مگ 1 ترابایت 5 میلیون و 10 مگ نامحدود 10 میلیون تومنه در ماه دسترسی به ibs رو بستن یا اونهایی که دارند محدود شده دوستم نمایندگی داره امروز پیشش بود دیدمنقل قول:
یه چیز در مورد 2020 /2020 شهرستان ها همون نمایندگی اصلیشون میشه وقتی زنگ میزنی 2020 پشتیبانی بانمایندگی شهر خودتون میشه به زودی....
پس بگو من گفتم این نمایندگی اهل دروغ نیست. یعنی الان IBS از دست نمایندگی های کاملا خارج شده و نمیتونن نامحدود شارژ کنن ؟نقل قول:
فرشاد تایید می کنی ؟؟ :n02:
راستی پس چرا توی پرتک لیست قیمت نامحدود هست اگر نمیخوان بدن پس اون چیه ؟ :n13:
نامحدود بود با بند پ حل بود ولی دیگه دسترسی به IBS وجود نداره ویامحدود شده توی سامانه پارتاک نمایندگی ها فقط 5 مگ و 10 مگ با این شرایط هستنقل قول:
سلامممم.من دو ماهه 1 مگ 20 گیگ یک ماهه دارم.سرعت دی ال ماکسش 150 .خطمم بدون نویز و مشکله.نقل قول:
ماه اول بد نبود.ترافیکم روز سر رسید تمام شد.ولی آلان این ماه 15 روز مونده به سر رسید 6 گیگ ترافیک اضافه خریدم. دانلودم ندارم اصلا، فقط کارم وبگردی تو سایتای خارجیه.اصلا حجمی 100 گیگم که باشه بدرنمی خوره.
نمیدونم چه مسخره بازی درآوردن اینا.زنگ که میزنی پشتیبانی یا اصلا ج نمیدن یا نیم ساعت میمونی پشت صف بعد رسیدی نفر سوم چهارم قطع میشه یا اینکه اگه اگه خدا قسمت کرد وصل شد به اپراتور یجوری ج میدن اگار پدر کشتگی داری باهاشون. الان بعد از این 3 سال خورده ای دیگه واقعا مخابرات غیر قابل تحمل شده واسم.البته از حق نگذریم اصلا قطعی ندارم.ولی خب چه فایده....
می خوام تخلیه کنم برم آسیا تک.بعد از درخواست چقدر طول میکشه؟یکی از دوستامو 3 هفته علاف کرده بودن الکی.از شرکت پاس به مخابرات ...از مخابرات پاس به شرکت...
از ترس می خوام برم یه خط تلفن جدید ثبت نام کنن.حال و حوصله معطلیو ندارم.:n13::42:
تمدید کردن ما هم داستانیه
نه پارتاک نه سیترا نه ibs فقط حضوری حتی ترافیک هم نمیشه خرید:n27:
الان هر کی هم جدید ثبت نام میکنه وارد پارتاک نمیشه و برای تمدید یا خرید ترافیک حتما باید حضوری اقدام کنه معلوم نیست مخابرات میخواد چیکار کنه سیترا بودیم راحت تمدید میکردیم این مسخره بازیا چین دیگه
من که قبلا گفتم 5مگ حداکثر ماهی 500تومنهنقل قول:
آقا جریان چیه از بعد از قطع و وصلی ها فقط یه گت وی میده نت؟!!!!!!!
نمیشه اینو تغییر داد؟!!!
شما هم امروز قطعی دارید؟
سلام واسه بازی آنلاین پینگ باید چند باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه:n02: براي من هم ثابت شده گاهي وقتها چندين بار قطع و وصلش مي كنم حتي رقم اخرش هم تغيير نمي كنه!نقل قول:
بله زياد(تو روحشون:n02:)نقل قول:
قطع و وصلی خیلی زیاده اعصاب برامون نذاشته:n27: