تماشاکنید: گزارش اخبار سیما از سیاست مصرف منصفانه اینترنت مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از سیمای دروغ گو بعید بود یک همچین گزارشی رو تهیه کنه ! در هر حال از اونجایی که هنوز حداقل توی خود سایت هیچ جزئیاتی منتشر نشده و روابط عمومیش هم گفته در حال حاضر اجرا نشده میشه دانلود کردنقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظرت در آینده اینطوری راحت تر نمی تونن، از "عطف به ما سبق" استفاده کنند ؟
با کدوم نسخهذ ی نامحدود مخابرات میشه gta دان کرد؟ مگه بالاتر از 512 نامحدود میده؟
نقل قول:
سلام من از چند وقت پیش این مشکل رو داشتم. به هر دری هم زدم درست نشد.چند تا به اصطلاح کارشناس و کارشناس ارشد مخابرات به صورت حضوری و تلفنی هیچ کاری برای من نکردن.
تا این که گفتم یه سنگی بندازم و به پشتیبانی مودمم ایمیل بزنم و مشکل رو شرح بدم . مودمم Linksys wag 120n هستش. امروز ایملم رو جواب دادن و گفتن به احتمال قوی مقدار MTU توسط سرویس دهدتون تغییر کرده. داخل تنظیمات مودمتون بشید و MTU رو از حالت اتوماتیک خارج کنید و بصورت دستی مقدار 1392 رو بهش بدید. این کار رو کردم و در کمال ناباوری درست شد. MTU من روی اتوماتیک و مقدار 1500 ست شده بود که با تغییر مقدار کارم راه افتاد.
حالا به صورت نرمال در حالت PPPOE دارم از اینترنت استفاده میکنم. بازم دم این خارجیا گرم. گفتم اینجا بگم شاید کسی مشکل مشابه من رو داشت.
اینم اطلاعاتی در مورد MTU :
چیست ؟
این کلمه در اصطلاحات شبکه مخفف Maximum transmission unit به معنای حد اکثر واحد انتقال است.
در سیستم های ارتباط کامپیوتری برای انتقال اطلاعات آنها را در به پکتهایی تقسیم میکنند که توسط این پکتها اطلاعات به مقصد میرسد و این پکتها با توجه به بستر مخابراتی حجم متفاوتی میتوانند داشته باشند به صورت مثال در Ethernet به صورت پیش فرض سایز پکتها 1500 بایت میباشد.
این عدد در اکثر سیستم عامل ها و دیوایس های شبکه (لایه 3 و بالاتر) قابل تنظیم میباشد که در ویندوز XP فقط از طریق رجیستری میتوانید آن را تعیین نمایید.
در مورد PPPoE نیز حد اکثر قابل انتقال برای آن 1492 میباشد که این به خاطر آن است که باید از Ethernet عبور کند و مک آدرس ( 6 بایت) و Protocol-ID PPP ( 2 بایت ) نیز به آن اضافه میشود که نتیجه 1500-8=1492 میشود .
5 روز مانده تا برگزاری مجمع سالانه شرکت مخابرات ایران، مدیرعامل شرکت برکنار شد.
http://www.iranjib.ir/shownews/11684/برکناری-مدیرعامل-مخابرات-ایران/
چند صفحه قبل هم گفتم عطف بماسبق توی چند مورد خاص هست و اصلا به قوانین ائین نامه ای تعلق نمیگیره.(فقط توی قوانین کیفری هست)نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت در آینده اینطوری راحت تر نمی تونن، از "عطف به ما سبق" استفاده کنند ؟
اما متن قرار داد ما با مخابرات چی بوده و قوانین ارائه خدمات اینترنتی چه توضیحاتی درباره امکان تغییر قرارداد داره دیگه چیزیه که باید وقتی کار به شکایت رسمی کشید باید دنبالش رفت.
مثلا خاطرتون باشه چند سال قبل کسانی که معافیت چاقی و لاغری خدمت سربازی رو گرفته بودند بعد از 3 سال ازشون خواستند که دوباره بیان برای معاینه،در ابتدا خیلی ها گفتند قانون جدید که بسیار سخت گیرانه تر بود نباید برای کسانی که معافیشون رو گرفتند اعمال بشه (عطف بماسبق نشه) ولی از طرفی در قانون نظام وظیفه بود که رئیس سازمان نظام وظیفه میتونه تا 5 سال پس از پایان معافی فرد معاف شده رو دوباره برای معاینه فرا بخونه.اما میدونه نتیجه چی شد وقتی تعدادی از مردم بهدیوان عدالت اداری شکایت کردند؟
"طبق اصل حقوق مکتسبه، بررسی مجدد امکانپذیر نمیباشد"
یعنی اصل حقوق مکتسبه که یک اصل حقوقی هست بالاتر از قانون سازمان نظام وظیفه که میگفت بعد از 5 سال میتوانند دوباره معاینه کنند قرار گرفت.اصل حقوق مکتسبه نه تنها نگذاشت قانون سخت گیرانه جدید به معافی ها وارد بشه ، حتی نگذاشت امکان معاینه مجدد با همان قانون قدیم هم اجرا بشه.
تمام موارد بالا رو گفتم تا بگم عطف بماسبق شدن چیزی نیست که در این مورد اتفاق بیفته.
ممکنه در قانون خدمات مخابراتی کشور بندهایی وجود داشته باشه که دست مخابرات رو برای اجرای مصرف منصفانه باز بگذاره (البته اگر خود قرار داد مخابرات همچین چیزی نداشته باشه)
شاید همه اینها برای تست بوده تا ببینند در این 2 هفته که تعدادی از کاربران پر مصرف دانلود نمیکنند چقدر به نفع مخابرات میشود و یا موارد دیگر...
در نهایت هم اگر اجرا بشه اینم یک حق دیگری از هزاران حقی هست که از ما گرفتند کار رو باید از جای دیگری درست کرد
دوستان من تو جریان اخبار نیستم.. اینترنت یک مگ نامحدوده و با سرعت 120-130 دانلود دارم.. الان بازم مبتونم مثل قبل صبح تا شب بزارم دانلود؟؟؟ با هزینه میاد رو قبض؟
ممنون
فعلا روابط عمومی سایت مخابرات که مهمترین منبع ما شده بود "گفته طرح اجرا نشده اگر اجرا بشه اطلاع رسانی میشه".با توجه به این صحبت بنده و تعدادی از بچه ها دانلود میکنیمنقل قول:
دوستان من تو جریان اخبار نیستم.. اینترنت یک مگ نامحدوده و با سرعت 120-130 دانلود دارم.. الان بازم مبتونم مثل قبل صبح تا شب بزارم دانلود؟؟؟ با هزینه میاد رو قبض؟
ممنون
دوستان وضعیت سرویس چند روزی هست که خیلی خراب شده ... پینگ خیلی بالا حدود 500 , اکثر قیلترشکن ها کار نمی کنن نرم افزار وایبر به سختی وصل میشه و تلگرام که اصلا وصل نمیشه مگر با قیلترشکن !!
متاسفانه سرعت و پینگ خیلی بد شده. وایبر هم که اصلا وصل نمیشه. تا کی قراره اینجوری باشه؟؟؟؟نقل قول:
مخابرات نامحدود حداکثر با چه سرعتی میده الان؟
قبلا تا 1 و 2 مگ هم میداد ولی الان انگار فقط تا 512 نامحدود میدهنقل قول:
من پارسال همین موقع این مشکل رو داشتم و دی ماه درست شد.نقل قول:
الان دوباره همین طور شده دی ماه درست میشه صبر کنید
درود
اینو تو قسمت پرسش و پاسخ سایت مخابرات روابط عمومی گفته:
احتمالا آخرش این داستان رو پیاده سازی میکنند.نقل قول:
باسلام مشترك گرامي به بهبود سرعت اینترنت، حفظ مبلغ تعرفه دریافتی از مشترکین و ارائه ترافیکی به قیمت نصف تعرفه مصوب می گردد و به منظور افزایش رضایت مشترکین گرامی اتخاذ شده است. سیاست مصرف منصفانه شرکت مخابرات استان تهران در حال حاضر اجرا نشده است و زمان اجرای آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
گوش به زنگ باشید ، اینها در نظر دارند طرح رو در اینده اجرا کنند ، تا جایی که میتونیم باید فشار بیاریم تا حداقلحجم بیشتری برامون ببرند.نقل قول:
٢٠/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي به بهبود سرعت اینترنت، حفظ مبلغ تعرفه دریافتی از مشترکین و ارائه ترافیکی به قیمت نصف تعرفه مصوب می گردد و به منظور افزایش رضایت مشترکین گرامی اتخاذ شده است. سیاست مصرف منصفانه شرکت مخابرات استان تهران در حال حاضر اجرا نشده است و زمان اجرای آن متعاقباً اعلام خواهد شد.وسقف اعلام شده ٥١٢K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی
جالبه امروز بدون قندشکن حتی سایتهای ایرانی روهم باز نمیکنه!
با سلام
من یه سوال دارم:
چند روزه ک/ر/ی/و هی تند تند قطع و وصل میشه و کار نمیکنه
میخواستم ببینم مشکل از ک/ر/ی/و هست یا از مخابرات؟
خوبه برای تو وصل می شه بعد قطع می شه برای من که کلا خرابه همه جور تست کردمنقل قول:
با سلام
من یه سوال دارم:
چند روزه ک/ر/ی/و هی تند تند قطع و وصل میشه و کار نمیکنه
میخواستم ببینم مشکل از ک/ر/ی/و هست یا از مخابرات؟
پارسال همین موقع خطها رو خراب کردن و تا فصل سرما ادامه داشت:n31:
کلا با این طرح منصفانه تکلیفشون با خودشون معلوم نیست هر روز یک چیزی می گن ولی احتمالا اجراش می کنن
برای منم خراب بودنقل قول:
حدود یه ماه اخیر بدون قطعی کار میکرد ولی یه چند روزه که قطع و وصل میشه
مورد بهتری از این نداری؟
برای من که هیچ کدوم از قند شکن هام کار نمی کنه فقط این کریو مونده که اون هم قطع و وصلی داره کلا 1 ساعت خوبه 23 ساعت اختلال داره ...
K e r i o زدن نابود کردن.
دوستان DNS Primary سرورتون رو بزارید روی 8.8.4.4 هم امن هست و هم پینگ تایم پایینی دارد.
گوگل اومده یه سرور توی عمان گذاشته که پینگ این دی ان اس سرور رو رسونده به 50ms
به سایت هم بخش کمپین ها و طرح ها رو اضافه کردن با انواع تبلیغات
کم کم دیگه صد در صد منصفانه اعمال میشه
جالبه برام تو این طرح ها هم با همون قیمت میشه همون مقدار شبانه رایگان دانلود کرد ، خب چه کرمیه !!!
512 نامحدود 24 ساعت بزاری دانلود 4-5 گیگ میگیری ، طرح بهاره 2 مگ هم شب رایگان بزاری 4-5 گیگ میگیری
سرعت دانلود شبانه اش رو نگفته که ، شما چه جوری میگید همون مقدار میشه دانلود کرد! ضمن اینکه دانلود شبانه مثل هدیه میمونه ، میتونند هر وقت خواستند پیچ سرعت رو کم و زیاد کنند یا اصلا بردارند.از اون مهمتر فایلهایی هست که شاید شما بخواهید چند ساعت پس از ریلیز ببینید مثل سریالها و لایوهای ورزشی، با دانلود شبانه احتمالا یک 40 ساعتی با تاخیر میشه اینها رو دیدنقل قول:
به سایت هم بخش کمپین ها و طرح ها رو اضافه کردن با انواع تبلیغات
کم کم دیگه صد در صد منصفانه اعمال میشه
جالبه برام تو این طرح ها هم با همون قیمت میشه همون مقدار شبانه رایگان دانلود کرد ، خب چه کرمیه !!!
512 نامحدود 24 ساعت بزاری دانلود 4-5 گیگ میگیری ، طرح بهاره 2 مگ هم شب رایگان بزاری 4-5 گیگ میگیری
طرح مصرف منصفانه اینترنت در استان تهران لغو شد ! جالبه توی خوزستان هم اعتراض شد یه مدت سرویس های نامحدود برگشت اما برادران مخابراتی چاره کار رو در این دیدن که یه گروه درست کنن برای خودشون که اوکی باشه از همه لحاظ وگور بابای بقیه کاربرها ... چرا یه شرکت باید نمایندگیش توی تهران یه سرویس رو ارائه بده امای توی خوزستان نه ... نفت مال تهرانه حتما ... #تبعیض :n01: کلا باید تهرانی باشی یا هیچی ... :n26::n29:
نه دوست عزیز روابط عمومی گفته زمان اعمال این طرح اعلام می شه یعنی طرح مثل خودتون موقتی اجرا نشده یعنی برای تهران و خوزستان نداره کلا جیبشون مهمه وگرنه من به عنوان یک تهرانی امیدوارم به شما 10 مگ نا محدود بدن به ما همین 2 مگ رو بدن مشکل ما مردم ایران همینه که پشت سر هم قرار نمی گیریم و هر مثلا آدم ...... هر کاری دلش می خواد سرمون میاره وگرنه الان به قول شما حق مردم به خصوص شما این نیستنقل قول:
سلام دوستان.
سروس 2 مگ محدود ماهی 8 گیگ / سرویس دانلود شبانه داره ؟؟ یا نه !؟
اصلا مخابرات این سرویس دانلود شبانه رو داره ؟؟
سرویس های حجمی معمولی اشان نداره، فقط کمپین هایی که توشون ذکر شده باشه شبانه دارند.نقل قول:
کمپین ؟؟ مگه الان کمپین داره؟؟نقل قول:
بله کمپین بهاره
دوستان هنوز 512 نامحدود میدن؟
دوستان من الان 512 نامحدود دارم ولی سرعتش کمه. زیاد هم دانلود ندارم.
با همین پول میتونم کمپین بهاره 2مگ ماهی 10گیگ بگیرم.
به نظرتون خوبه؟
اگه کسی داره میشه لطفا بگه سرعت دانلودش چنده؟
اصلا این کمپین ها با حالت معمولی چه فرقی دارن؟
نکته دیگه اینکه تو سایت مخابرات درخواست تغییر سرویس رو که میزنم فقط 128 و 256 رو میاره:n13:
دوستان شرکت های خیلی بزرگ مثل مخابرات تهران ، شاتل اکانتینگشون چیه؟؟
بعله هستش هنوز. ولی میگن انگار بعضی جاها 512 هم برداشتن . اینترنتی میشه تغییر تعرفه داد.نقل قول:
من تحقیق کردم سرعت که همون سرعت نامحدود هست. اینو دارن جایگذین نامحدود میکنن. با توجه به سرعت بالاتر به نظرم خیلی به صرفه تره.نقل قول:
+
شما اگر الان 512 داری خوب تو لیست 512 رو نمی بینی :n02: اگر 256 داشته باشی تو لیست 128 و 512 رو می بینی.
ممنون دوست عزیز.:n16:نقل قول:
یعنی اون 5گیگ هدیه رو هرماه میدن؟ آخه 5گیگ واسم کمه ولی 10گیگ خیلی خوبه.
اگر نمیدن از کمپین شگفت انگیر بگیرم. با همین قیمت 2مگ ماهی 7گیگ میگیرم.
منورم این بود که چرا کمپین ها توی لیست نیست که انتخاب کنم. گویا فقط تلفنی میشه.
خواهش میکنم.نقل قول:
کمپین ها چون دائمی نیستن تو لیست اصلی تعرفه ها قرار ندارن.
باید حضوری برید یا تلفنی. خودم امروز خواستم زنگ بزنم هیچ کدام از پاسخگویان نبودن پاسخگو باشند:n02: . امروز تعطیله گویا.
کد:http://tci.ir/post/detail.aspx?mc=4&sc=2&pc=1&ctg=3&c=1723&lang=Fa&lang=Fa
نقل قول:
من قبلا دیده بودم میشد از طریق سایتشون نامحدود رو به بهاره تغییر داد ....
نبود میتونی حضوری درخواست بدی ...
فقط این رو در نظر داشته باش که دانلود شبانه فعلا ممکنه به صورت طرح تشویقی باشه و در آینده هر تغییری رو درش ایجاد کنند از محدود کردن ساعت دانلود و سرعت دانلود تا حتی جمع کردنش ...
وگرنه این همه درگیری که طی ماه گذشته برای جمع نشدن نت نامحدود از طرف کاربرها اینجا صورت گرفت بی دلیل نبود و همه از اول میرفتن سراغ طرح بهاره یا شگفت انگیز که به ظاهر بهتره
از خود سایت مخابرات هم بپرسین خیلی سر بسته در مورد جزئیات طرحشون جواب میدن نه واضح ...
پس شما بهتره وقتی حضوری مراجعه کردی هم ازمدت قرار داد که یک ساله باشه هم از سرعت شبانه و هم از ساعتش مطمئن بشی که اگر دو روز دیگه دیدی دانلود رایگان شبانت رو جمع کردن تعجبی نکنی ...
جمع کردنش که حتمیه فقط زمانش معلوم نیست. شاید همین الان هم محدودیت دانلود داشته باشه ولی نمیگن.نقل قول:
اون 5گیگ هدیه روزانه چی؟ یعنی تا آخر سال اون رو میدن یا اونم ممکنه بعد از یکی دوماه قطع کنن؟
قراردادی رو که با شما می بندن یک ساله است و تا یک سال تموم نشه ، قراردادتون تغییر نمی کنه ولی ممکنه که از سال بعدش دیگه طرح های هدیه دار و این جور چیز ها نذارن ! :n23:نقل قول: