سلام میشه لطف کنی تست پینگ آیپی های زیر رو به من بگیننقل قول:
ping 146.66.152.1 -t
ping 146.66.155.1 -t
ping 10.31.36.98 -t
ping 8.8.8.8 -t
با تشکر فراوان کوکا
Printable View
سلام میشه لطف کنی تست پینگ آیپی های زیر رو به من بگیننقل قول:
ping 146.66.152.1 -t
ping 146.66.155.1 -t
ping 10.31.36.98 -t
ping 8.8.8.8 -t
با تشکر فراوان کوکا
سلام دوستان من نامحدود 1 مگ برنزی سفارش دادم
سوالم اینه توی سایت گفته تا 20 گیگ سرعتش بالاتز از سرعت اسمیه.یعنی چه سرعتی هست؟بعد از 20 گیگ به سرعت 120 کیلوبایت معمولی میرسه؟
- - - Updated - - -
سوالم اینه توی سایت گفته تا 20 گیگ سرعتش بالاتز از سرعت اسمیه.یعنی چه سرعتی هست؟بعد از 20 گیگ به سرعت 120 کیلوبایت معمولی میرسه؟
اگه دبه نکنن باید اینجوری باشهنقل قول:
========================
دو روزه برای من بدجوری قاط زده :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اگه دبه نکنن باید اینجوری باشهنقل قول:
========================
دو روزه برای من بدجوری قاط زده :n21:
این صبانت چرا اینجوریه؟!همه شرکتا از تنظیم مقررات میترسن این اصلا یه هفتس درخواست تخلیه دادیم شکایت هم کردیم هیچ
تخلیه دست مخابراته نه صبانت.صبانت فقط درخواست رو میفرسته برای مخابرات و مخابرات باید کارای اجرایی تخلیه پورت رو انجام بده.نقل قول:
- - - Updated - - -
تخلیه دست مخابراته نه صبانت.صبانت فقط درخواست رو میفرسته برای مخابرات و مخابرات باید کارای اجرایی تخلیه پورت رو انجام بده.نقل قول:
درخواستو نمیفرسته برا مخابرات خود mdfوقتی درخواست تخلیه میره واسش سریع پورتو درمیارهنقل قول:
نه اتفاقا بنده خودم امروز درخواست دادم و نامه رو 8 فردا صبحش فرستاده بودن.مخابرات لعنتی یک هفته بعدش با شکایت از 195 اینا تخلیه کرد.بیشتر مقصر مخابراته تا اینا.برو پیش مسئول mdf ببین نامه به دستشون رسیده یا نه.نامه کارش 1 دقیقه ست یه فرم پیش ساخته ست که صبانت توی اتوماسیون شرکتهای pap میزنه میره واسه مخابرات.نقل قول:
- - - Updated - - -
نه اتفاقا بنده خودم امروز درخواست دادم و نامه رو 8 فردا صبحش فرستاده بودن.مخابرات لعنتی یک هفته بعدش با شکایت از 195 اینا تخلیه کرد.بیشتر مقصر مخابراته تا اینا.برو پیش مسئول mdf ببین نامه به دستشون رسیده یا نه.نامه کارش 1 دقیقه ست یه فرم پیش ساخته ست که صبانت توی اتوماسیون شرکتهای pap میزنه میره واسه مخابرات.نقل قول:
امروز شکایت جواب داد صبانت الکی گفته بود هیچ درخواست شکایتی ثبت نکردن در صورتی که هم تلفنی بهشون گفته بودیم هم تو خود پنل درخواست فرستادیم گفت تا فردا درخواستو میفرستن برا تخلیهنقل قول:
خود مسئول MDF به محض اینکه درخواست میره واسش سریع پورتو از dslam درمیاره من که تاحالا ندیدم که مسئول MDF معطل کنه
سلام دوستان من الان هم از مخابرات هم از پارس انلاین سرویس دارم برای بازی پارس خوبه ولی متاسفانه دانلود شبانه رایگان نداره و ماشالا ایکس باکس وان هم که هر بازیش اپدیتاش حداق 5 گیگ هستش الان شما از صبا راضی هستید؟ البته من چند سال پیش صبانت داشتم ولی از موقعی که دانلود شبانه رو برداشتند تخیله کردم خطتو
سرویساش برای بازی خوبه؟
سرعت چند میده ؟ الان پارس حتی 128 هم بگیری خطت رو روی 16 میبنده
دانلود رایگان شبانه داره؟
شما کدوم سرویسش رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
برای من که 128 رو Xbox خوب جواب می ده.
شبانه رایگان داره ولی اگه بیشتر از 2 برابر حجمی که خریدی مصرف کنی محدود می شی.
- - - Updated - - -
برای من که 128 رو Xbox خوب جواب می ده.
شبانه رایگان داره ولی اگه بیشتر از 2 برابر حجمی که خریدی مصرف کنی محدود می شی.
دوستان آدرس سایت صبانت رو میدید
لامصب تو گوگل سرچ میکنی ۲۰۰ تا صبانت میاره
نقل قول:
بفرمایید:
کد:http://www.sabanet.ir/
یعنی اگه 10 گیگ حجم سرویس باشه، 20 گیگ هم رایگان شبانه میتونی دانلود کنی بدون این که از حجم روزانهات کم بشه؟نقل قول:
راستش، من الآن پارسآنلاین دارم که شبانه رایگان رو حذف کرده و یه سیستمی مشابه صبانت داره. اما یه مقدار متفاوته. یعنی به ازای هر 3 گیگ دانلودی که تو شبانه انجام بدی، 1 گیگ از حجم سرویست کم میشه. ظاهرش خیلی شبیه صبانته. یعنی با 10 گیگ حجم سرویس، در کل میشه 30 گیگ تو ساعتهای شبانه دانلود کرد. اما مشکلش اینه که دیگه روزانه نمیتونی استفاده کنی، چون دیگه حجمی برات نمیمونه. به همین خاطر میخوام ببینم با صبانت استفاده از اون شبانه رایگان روی حجم روزانه سرویس اثری نداره؟
نه باو صبانت روز و شبش تا شروع محدودیت جداسنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ممنون. راستی حجم اضافه خریداری شده به دوره بعد منتقل میشه یا نه؟نقل قول:
بالاخره کاری رو کردم که باید دوسال قبل میکردم.و من مشتری پنج شش ساله صبانت هم رفتم.الان مخابرات خریدم در کل تفاوت رو میگم:
1.در مورد سرعت صبانت واقعا بی انصافی شده ینی من با مخابرات حدود 50 دانلود دارم اونم از سرور های خارجی ولی صبانت عالی بود
2.بعد این که نت رو عوض کردم بالاخره شروع به دانلود کردم یه جوری که انگار 3gدانلود داشتم در حالش 400mb جمعا بوده ینی تعجب کردم به هجم خوری صبانت حتی در شبانه!
3.کیفیت صبانت خوبه ولی خیلی گرونه من هربار 100 تومن میدادم شارژ از این بابت راحت شدم و همچینین شبانه هم دارم و به راحتی ویندوز 10 رو دانلود کردم گویی نه این که این دو سالو افلاین بودم از دانلود.
4.سرویس های دیگه قطعی خوبی داره در حد تیم ملی که اذیتم میکنه صبانت کمتر بود ولی بازم میشه گیم پلی کرد...
شبانه سرویس های دیگه هم بعضا میبینیم شبی 10 میده ولی کلا سه و نیم تازه مخابرات با خطوط ما مشکل داره هر خطوطی جواب نمیده ولی در کل راضیم ازش.حتما عوض کنید
وقتی فرومو صبانت رو واسه تخلیه پر میکنین اونجا نوشته همه ی گند های صبانتو مثلا باز نشدن بعضی سایت ها حجم خوری تغییر سیاست شبانه وقتی ز زدم تخلیه میگه قرار داد یک ساله با 80%دانلود شبانه منم گفتم اینکه شما کارتونو میکنید مجبورید حداقل اینو کارو بکنید! خلاصه این که از کشوری که مردم ان ... هستند چوپان ان گرگند و این هست اینترنتی که دنیای ازاد به ما میده! :n02::n01:
ما که نفهمیدم شما چی گفتی رفیق! اگه کاری که باید دوسال پیش میکردی رو کردی و اینکار رفتن از صبانت به مخابرات بوده پس چرا اینجا همش از صبانت تعریف کردی!!نقل قول:
درود. دوستان من مدتیه از آسیاتک سرویس گرفتم که ناراضی هستم و قصد تعویض دارم. سرویس 16مگ یکساله 36گیگ جشنواره رو ميخوام بگیرم که حدود 120 تومنه. ميخوام بدونم این سرویس های جشنواره اینچنینی که ارزانتر هستند آیا کیفیت و سرعت واقعی دارند؟ کسی این سرویس رو داره بدونم چقدر سرعت دانلود میده؟ در شیراز منطقه صدرا هستم وضعیت صبانت چطوره؟ من نیازی به دانلود شبانه ندارم مشکلم با آسیاتک سرعت لود نا مناسب صفحات و خصوصا زمان استفاده از سایفون هات اسپات و رفتن به فیسبوک هست و پینگ نا مناسب چون بازی آنلاین هم دارم. کیفیت خطم خوبه و نویز ندارم نزدیک مخابرات هم هستم.
سلام
دوستان من چند سالی هست از مخابرات سرویس میگیرم ولی این اواخر خیلی سرعتش افت کرده به همین دلیل تصمیم به تعویضش گرفتم و بعد از تحقیق به صبا نت رسیدم وتصمیم دارم سرویسه 2m یه ساله با ترافیکه 80g رو بگیرم وکلا دانلود زیاد دارم بعضی وقتا آنلاین هم بازی میکنم و سوال این جاست که میخوام بدونم صبا کلا چجوریه منظورم سرعتش -دانلود شبانش و کلا یه اطلاعات کامل میخوام درباره صبانت
لظفا اگر میشه یکی به من یه کمکی برسونه
- - - Updated - - -
سلام
دوستان من چند سالی هست از مخابرات سرویس میگیرم ولی این اواخر خیلی سرعتش افت کرده به همین دلیل تصمیم به تعویضش گرفتم و بعد از تحقیق به صبا نت رسیدم وتصمیم دارم سرویسه 2m یه ساله با ترافیکه 80g رو بگیرم وکلا دانلود زیاد دارم بعضی وقتا آنلاین هم بازی میکنم و سوال این جاست که میخوام بدونم صبا کلا چجوریه منظورم سرعتش -دانلود شبانش و کلا یه اطلاعات کامل میخوام درباره صبانت
لظفا اگر میشه یکی به من یه کمکی برسونه
خلاصه میگمنقل قول:
دانلود شبانه داری سمت صبانت نیا پشیمون میشی
با طرح 80 گیگ یکساله تو کل اون یکسال کلا 160 گیگ میتونین شبانه دانلود کنی بعد محدود میشی
یعنی منظورتون اینه که بعد از اون 160g باید برای شب هم حجم بخرم
ودر کل خارج از بحث دانلود به نظرتون این سرویس برای کسی مثله من که یه سره تو تلگرامه برای یه سال جواب میده ؟؟؟
درود. آیا صبانت با قند شکن ها مانند سایفون و هات اسپات و... مشکل نداره؟ من الان آسیاتک دارم که بهمین علت که در رفتن به فیسبوک و... مشکل دارم یعنی بیش از حد کند میشه چون آسیاتک سرور خارجی رو بیش از اندازه محدود کرده ميخوام از صبانت بگیرم. دانلود شبانه برام اهمیت نداره فقط لود شدن سریع ميخوام. بنظرتان از صبانت بگیرم یانه،
سلام . الان چند وقته که اکثر قند شکن ها مشکل پیدا کرده . از مشترکین چندتا شرکت پرسیدم همه وضعشون خرابه .نقل قول:
خودم مخابراتم . قبلا قند شکن ها عالی بود . اما یکماهه که وضعشون پکیده .
من 7 8 سال صبانت داشتم این آخر کاری هم سرعت لود صفحاتش خوب وبود اما بدرد دانلود اصلا نمیخوره یعنی نیمذاره که دانلود کنین!!!!!!!نقل قول:
دوستان به نظرتون صبانت بهتره یا پارس انلاین ؟ در مورد پینگ و سرعت دانلود ؟
پارس انلاین رو بهتون پیشنهاد میکنم. پینگ خوبی داره:نقل قول:
سرعتش هم بستگی به مرکز مخابراتی داره.
اسیاتک فقط به درد دانلود میخوره پینگش افتضاحه با شیلترفکن هم فقط تا ساعت 3 میتونی نسبتا خوب استفاده کنی بعدش یه پیج هم باز نمیکنه . تو تلگزام که میکشه یه عکس ساده باز بشه .نقل قول:
دقیقا تایید میشه منهم به همین دلیل قصد جمع کردن آسیاتک دارم. صبانت جشنواره قیمت بهتری داره تا پارس آنلاین. تا جایی که سوال کردم میگن اگه برای دانلود زیاد نخوای بقیه چیزها ش خوبه که منهم دانلود نمیخوام. بی وجدان ها موقع خرید سرویس با یه تلفن وصل میکنند حالا که درخواست تخلیه دادم میگه حجم و زمانت باقی مونده چرا میخوای جمع کنی! بعد هم پاسکاری میکنند مرکز پشتیبانی 1544زدم میگه باید از پنل کاربری بری. آنجا رفتم زده به نماینده مراجعه کنید به اون زنگ زدم میگه از اینجا نمیشه بزن آسیاتک فارس 1844اونجا زدم اولش کلی روضه میخونه که منصرف بشم اخرش هم میگه باید مدارکت برداری حضوری بیای تا من ببینم چرا وقتی حجم و زمان داری میخوای جمع کنی.... !نقل قول:
ببخشید کسی میدونه هر ساعت انلاین موندن توی صفحه ی اصلی انجمنی که چت باکس هم داره چقدر حجم مصرف میکنه ؟
یعنی همونطور که انلاین باشی در چت باکس هم صحبت کنی و اخرین ارسالی ها برات رفرش بشن
بعد کسی میدونه این تلگرام هم چقدر حجم میخوره ؟
فکر کنم صبانت قسمت نامحدودش رو غیر فعال کرده امروز چند دفعه تیک گزینه ی نامحدود رو زدم جیزی نیومد اخرش مجبور شدم محدود بخرم !
.....................
نه من میزارم همیشه سرویس رو تموم میکنم بعد میرم سراع شرکت بعدی من از جفتشون قبلا استفاده کردم صبانت اولین isp بود که برای اولین بار باهاش adsl رو تجربه کردم 2 سال باهاش بودم حدود 4 سال پیش دانلود شبانش رو محدود کرد اومدم بیرون و رفتم پارس انلاین یه دو سال هم اونجا بودم که حدود دو سال پیش به دلیل بد شدن کیفیت اومدم رفتم فن اوا خیلی خوب بود فن اوا 2 مپ نامحدود داشتم که همین چند ماه پیش سرویسهای نامحدود رو جمع کردن اومدم عصرتلکام اون بد نبود ولی قطعی های 1 دقیقه ای زیاد داشت که کفر منو در اورده بود ولی بد نبود سر همین قضیه اومدم برم شاتل متاسفانه پورت خالی نداشت و مجبور شدم بیام اسیانک . ولی از پارس در گل راضی بودم کاش محدودیت شبانه رو بر نمیداشت . من زیاد دانلود نمیکنم ولی استفادم کم هم نیست حدود 170 - 180 مصرف ماهانه دارم معمولا بعضی وقتا هم کمتر عصرتلکام هم خوبه شاید برم اونجا امیدوارم قطعی هاش درست شده باشه دانلود شبانه هم داره .نقل قول:
کسی میدونه چرا گزینه ی خرید سرویس نامحدود دیگه هرچی تیکش رو میزنم کار نمیکنه ؟ برای همه اینطوری شده ؟
صبانت فقط یه خوبی داشت اونم نامحدود طلایی بود که همونم فکر کنم غیرفعال کرد
من چون دانلود خیلی کم دارم و فقط وب گردی میکنم نت محدود به دردم نمیخوره و سریع تموم میشه
من يك سرويس يك ماه ٥ گيگ گرفتم كه طبق چيزي شركت ميگه تا دو برابر حجم خريداري شده ميشه دانلود شبانه داشت از اين سرويس ١٠ روز باقى مانده و در اين ٢٠ روز حدود ٥ گيگ شبانه دانلود كردم اما از دو روز قبل سرعت شبانه امده بين ١٠ تا ١٦ كيلوبايت كسي تجربه مشابه دارد؟
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان من از پینگ و قطع وصل مخابرات ناراضیم ولی واسه دانلود عالیه.پارس انلاین دانلود شبانش چطوره
پارس آنلاین دانلود شبانش خوبه ولی رایگان نیست بلکه به اندازه یک سوم از حجمتان کم میکند یعنی اگر 3 گیگ دانلود شبانه داشته باشید 1گیگ را از حجمتان کم می کندنقل قول:
با سلام
دوستان صبانت سرویسهای نامحدودش رو برداشته؟؟
اگه بر نداشته لینک سرویسهای نامحدودش رو بهم بدین
این صبانت دزد کلاهبردار چرا سرعت دانلود تو ساعات رایگان رو اینقدر کم کرده ؟!
توی روز سرعت دانلودم 270-300 کیلوبایت در ثانیه است ولی موقع ساعات رایگان 40 کیلوبایت در ثانیه میشه !!!
اخه دزد و کلاهبردار بودن و مال مردم خوردن هم حدی داره !!! آخه آدم چقدر میتونه کلاهبرداری کنه نمیترسن از اون دنیا ؟ ( البته اینا حیوان هستن نه آدم باید با گاو و گوسفند مقایسه بشن )
آقا میخوام صبا دومگ هشتاد گیگه سالیانیه بگیرم بنظرتون گم نمیارم؟؟؟
سلامنقل قول:
بستگی به مصرفتون داره اینطوری نمیشه گفت مثلا خودم از پارس به ازای 3 ماه که داشتم 48 گیگ مصرفم بود تازه پارس شبانه رایگان هم نداشت بلکه یک سوم حساب میشد یعنی به ازای 3 گیگ مصرف فقط 1گیگ از حجم کم می کرد
مثلا پارس 1 ماه 60 گیگ هم داشته ولی برای من زیاده چون من تو عرض 3ماه 48 گیگ مصرف داشتم
شما مشکلی نداره کم اومد بعد ترافیک بخرید
منم اول 3 ماه 12 گیگ داشتم کم اوردم بعد مجبور شدم ترافیک بخرم که درنهایت 48 گیگ مصرف کردم البته با 12 گیگ اولیه