شما بچه کجا هستین؟!نقل قول:
شما بچه کجا هستین؟!نقل قول:
سلام دوستان منم پیشگامان دارم. به نظرم سرعتش خیلی کم شده این ماه. زیاد سر در نمی یارم گفتم یه تست بگیرم از شما بپرسم واقعا بده یا من اینجوری فک می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ نامحدود
داداش داغونه باید 6-7 برابر این سرعتت باشی ماهی چند بابت 2 مگ نامحدود میدی؟نقل قول:
های وب - هشت مگ دینامیت - (خطم بیشتر از این نمیکشه)
آقا اشتباه نوشتم نامحدود، محدود(8 گیگ) ماهی 30 میدم. خوب چرا اینجوریه از خط تلفنه یا خود شرکت؟ چیکار بادی بکنم بزنگم بگم سرعتم کمه ؟ بعد اون چی می گه مشخص میشه از خطه یا اونا؟ بعد مث بعضی وقتا که قطعه می گه مثلا ping بگیر و این چیزا، مورد خاصی نمی گه انجام بده یا سوالی که یه وقت ضایع بازی در نیارم؟نقل قول:
شبانه 10 مگ مخابرات :
سرور ارمنستان
مخابرات
128
اردبیل
مخابرات
128
اردبیل
طرح 2 مگ مخابرات یکساله 60 گیگ
به نظر شما همه چی درسته...
خط روی 4مگ بسته شده
مخابراتتون از اكانتينگ سرعت ها رو روي اسمي تنظيم كردهنقل قول:
من تماس مستقیم با OMC دارم ایشان مرکز اکانتینگ رو تایید نکردن شما مطمین به وجود همچین مرکزی هستی شماره تماسی دارین که در پیام خصوصی در اختیار بگذارید تا رسیدگی کنم آخه راه شو من پیدا میکنم.نقل قول:
چون به مسئولین گفتم شاید از اکانتینگ باشه گفتن من در جریان نیستم.
این اکانتینگ کجاست باهاش تماس داشتین.
خط من فیبر نوری است لذا بیشتر از این هم جواب نمیده تازه الان درست کردن قبل این 1.50Mbsبود
بعد مدت ها این موقع شب یه پینگ خوب
512Kb مخابرات
هر شركتي يه نرم افزار اكانتينگ داره كه باهاش تعرفه ها و سرعت ها رو تعيين ميكنه خط شما الان تا 20مگ هم ميكشه و الان روي 4مگ بسته شده كه از طريق نرم افزار محدود كردن روي 250كيلوبايت اتفاقا فيبر نوري براي اينترنت خيلي كيفيتش بالاتر از مسيه اكانتينگ هم دست اداره ي ديتاستنقل قول:
پس چرا درخواست سرویس 5 مگ دادم گفتن نمیشه تا 2مگ بیشتر جواب نمیده اونا برای فروش است فرق نمیکنه بخوان به من ندن.در ضمن خود مامورین سالن دستگاه برام آمدن دم پست نوری بهشون گفتم شاید از جایه دیگه محدود شده باشم گفتن خیر اگر سرعت جواب بده ارایه میدیم تا جایی که جا داشته باشه این به نفع ماست که شارژ تو بخوریم بری بخرینقل قول:
اين حرفا نيستن اينا نميخوان به شما 5مگ بدن وگرنه خط شما 10مگ هم راحت ميكشه اصلا بشون بگو واسم 5مگ تمديد كنيد اشكالي نداره خطت كه روي 4 مگه 5مگ كه گرفتي از اكانتينگ سرعتت رو 630 ست ميشه بعدش راحت ميتوني 460كيلوبايتو بگيري همين الان خط شما رو 4مگهنقل قول:
پ این چه وضعیه خدا خیرت بده.چرا انقد داغونه سرعتت؟!:n02:نقل قول:
نه ولی خارج از شوخی الان دقیقا چیشدههههه؟!!
سرویس کجاس؟شرکتی چیزیه؟
با این سرعتی که شما داری میشه تایتانیک رو به صورت فیزیکی دانلود کرد در کسری از ثانیه
اقا من سرویس 2 مگ نامحدود تهران دارم وضعیتم اینه :
برا گیمنت گرفتم قبلا یعنی 6-7 ماه پیش خوب بود الان اینطوری شده بچه ها سرور اروپا دوتا 2 بازی میکن پینگ 400 هست ! قبلا 140-50 بود !!!
اصلا الان این سرعت 2 مگ هست ؟
زنگ بزنم درست میکنن ؟
شما حتما پیگیری کن این وضعیت سرویس اصلا مطلوب نیست اول از همه خط و تنظیمات مودم خودتون رو چک کنید از سر خط جایی که کابل مخابرات میاد برای شما تست کن اگر همین بود همه رو گزارش بده یک عکس اگر لطف کنی از صفحه اول مودم بفرست که وضعیت خط SNR با پروفایل ببینم رو چند بسته شدهنقل قول:
وضعیت نویز این چیزا رو ندارم چون از بقیه کاربرای اینجا هم که پرسیدم پینگشون همینه ...نقل قول:
یه فرضیه ای که هست اینه که چون 2 مگ نامحدود هستم میترسم پیگیری کنم قطع کنن دیگه هم نامحدود که نیست ..هیچی دیگه در گیمنتو باید تخته کنیم !:n02:
حالا کلا راهنمایی دیهگه ای هم هست که بکنید ؟
مشکل از خط تلفنت نیست.یه کاری که میتونی انجام بدی اینه که تو سایت تنظیم مقررات شکایت کنی به خاطر عدم تضمین کیفیت سرویس همین عکس سرعتی که 2 پست قبلی گذاشتی هم ضمیمش کن.نقل قول:
و اما پینگ.تنها کاری که میتونی در مورد پینگ انجام بدی اینه که از سرویس های کاهش پینگ استفاده کنی که اونا هم قیمتشون یکم بالاست و دردسر هم داره برای گیمنت
نقل قول:
بابا میزنن قطع میکنن حالا بیا درستش کن :n02:
اینا رو کی میتونه قانع کنه ؟
اگر سرعتت توی بیشتر ساعات روز اونطوریه پس دارن بهت کم فروشی میکنند.اون تستی که تو گذاشته بودی زیر 1 مگابیت بود.حالا دیگه خوددانینقل قول:
اینم برای رفع اسپم:
دوستان یه کمکی هم به من می کنین از کجا بفهمم که مشکل از خط یا مودم هست یا نه؟ اینم یه سری از اطلاعات مودم (از اینا چیزی میشه فهمید؟)نقل قول:
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: E.25.41.39
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 64
DSL Upstream Rate: 509600
DSL Downstream Rate: 325400
Down up
DSL Noise Margin: 31.0 dB 26.0 dB
DSL Attenuation: 18.0 dB 5.50 dB
DSL Transmit Power: 13.2 dBm 12.3 dBm
اینترنت 2 مگ خراسان رضوی
مسیر هند ، سرور هند ، 10 مگ آسیاتک
به تاپیک نویز خط مراجعه کنید:نقل قول:
ترکیبی از تری جی ایرانسل و ای دی اس ال با connectify dispatch
ای دی اس الم بیشتر از 2.5 مگ نمکشه
محتوای مخفی: تست
Downstream Upstream SNR Margin :6.5 12.0 db Line Attenuation :63.5 31.5 db Data Rate :2912 512 kbps Max Rate :2912 808 kbps CRC :354 103
آرت 1 شاتل تست با سرور باکو
یک مگ مخابرات کرمان
نامحدود:n10:
نقل قول:
مخابرات تبریز 1 مگ :n31::n32:
نکته رو گرفتی صداشو در نیار :دی
نام کاربري 41165***24 نام شرکت سرويس دهنده تبریز نام سرويس پس پرداخت-کمپین تابستان93-یکساله 1024 کیلوبیت ماهیانه 5 گیگ+مودم رایگان باقيمانده کيلوبایت 0
همراه اول
بهترین تست تا الان- غرب تهران
مودم 3g
پخ زدم خدمتتوننقل قول:
این که اینترنت خودم نیست. این سرعت اینترنت در یکی از وزارت خانه های کشوره و کلا وزارت خونه ها برای مسائل امنیتی و... از isp های ما مثل مخابرات و شاتل و.. استفاده نمی کنن و خودشون یک isp مستقل دارن. عملا محدودیت سرعتی هم وجود نداره.نقل قول:
128 مخابرات
اردبیل
2 مگ - مخابرات مشهد - تایم رایگان
بدون vp*n:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با vp*n: