خودم هم چند شب پیش یه لینک گیر اوردم، مال ایران نبود، لیزوب هلند بود ولی سرعت خییییلی بالایی داشت (توی ساعت رایگان)نقل قول:
Printable View
خودم هم چند شب پیش یه لینک گیر اوردم، مال ایران نبود، لیزوب هلند بود ولی سرعت خییییلی بالایی داشت (توی ساعت رایگان)نقل قول:
میشه یکم در مرود وی پی اس توضیح بدی؟نقل قول:
چطور کار میکنه؟
فقط میدونم که سرور مجازیه!
الان منی که اسیاتک دارم شبا سرعتم رو 1مگ بسته میشه ایا تاثیری تو سرعت دانلود + پینگ داره؟
بلهنقل قول:
اره سرعت بهتره ولی اونم بگیر نگیر دارهنقل قول:
کاشکی یکی از مبین نت میومد میگفت واقعا هدف و خط مشی شرکت چیه. اگه بگه ما نمی خوایم دانلود شبانه بدیم بازم خوبه. حداقل تکلیف خودمون رو بدونیم
ببینید وی پی اس جزئئ از یک کامپیوتر سروره که میتونه تو هر کجا باشه (ایران، آمریکا ، و ....). وی پی اس برای خودش مثل یک کامپیوتر عمل میکنه و شما با خرید یک وی پی اس مثلن با رم 256 و هارد 50 گیگ در واقع یک کامپیوتر رو با این مشخصات اجاره کردید. حالا شما میتونید کنترل اون کامپیوتر رو از همین جا و بدون رفتن به اون سر دنیا به دست بگیرید و روش فایل جابه جا کنید، بازی نصب کنید (برای ساخت سرور بازی) و .. . . .. . . مثلا برای انتقال فایل از یک سایت دیگه به هارد وی پی اس خودتون، از ترافیک شما مصرف نمیشه و ترافیک اون کامپیوتر vps مصرف میشه! بعد شما فایلتون رو از اون vps که شخصیه خودتون هست دانلود میکنید و بستگی به محل و قدرت vps قدرت و سرعت متفاوتی دریافت میکنید.نقل قول:
وقتی میگم مثلا میخوام یک وی پی اس از ایران بگیرم، فایل هام رو از هر لینکی که دارم و حتی تورنت رو در اون vps مستقیم میکنم و بعد چون دیتاسنتر اون vps داخلیه بنابراین میتونم اون رو با سرعت بسیار بالاتری (حتی در برخی مواقع تا 4 برابر بالا تر از سرور خارجی) دانلود کنم.
توضیحات بیشتر در ویکیپدیا و سرچ در گوگل و استفاده از همین انجمن
هدف خاصی وجود ندارد!:n08:نقل قول:
الان این سایت vps رایگان میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی لوگین میشم یه محیط ویندوز میاد بعدش باید چکار کنم؟
به اینترنت متصل نبود!
یه سوال:
یعنی اگر من وی پی اس بگیرم وقتی اطلاعات رو دریافت کردم میتونم مستقیم رو کامپیوترم منتقل کنم؟(برام این قضیهش گنگه)نقل قول:
شما میتونید کنترل اون کامپیوتر رو از همین جا و بدون رفتن به اون سر دنیا به دست بگیرید و روش فایل جابه جا کنید، بازی نصب کنید (برای ساخت سرور بازی)
ممنون:n16:
سوال اول:نقل قول:
اصلن رایگان و مایگان رو وللش. وی پی اس رایگان یعنی Nothing
در ضمن باید هنگام خرید به وضعیت محل دیتاسنتر حتما توجه کرد.
سوال دوم:
اطلاعات رو روی اون vps منتقل میکنید و از طریق pc خودتون دانلود میکنید
اگه فک میکنید نمیتونید از vps استفاده کنید به هیچ عنوان سمتش نرید که خیییییلی گرونه
فکر کن که با یه ریموت به دسکتاپ یه کامپیوتر دیگه وصل شدینقل قول:
شما اول فایل رو رو vpsت دانلود (مستقیم) می کنی بعد از اون رو سیستم خودت دانلود می کنی. تا اینجا مثل یه لیچر و مستقیم کننده عمل می کنه
فکر کنم اگه بشه یه لیچر و مستقیم کننده که سرورش تو ایران باشه پیدا کرد از این کار راحت تر باشه (ولی بعید می دونم باشه)
vps لینک زیر تو مشهد هست
هزینش هم ماهی 30 تومن ناقابه
سلام دوستان
بنده ساکن شیراز هستم و قصد دارم به مبین نت سوییچ کنم
نظر شما چیه؟ سرعتش تو روز؟ شب؟
راستی من ایرانسل دارم
دوست عزیزم ، من الان یه vps تو انگلیس دارم ، یکی هم تو آمریکا ، هر جفتشم پهنای باندش نا محدوده یعنی اگه چیزی دانلود کنی یا از سرور دانلود بشه مشکلی نیست حتی ۱ ترا دانلود کنی ! تو خارج پهنای باند ارزون و به همین دلیل نامحدوده ، ولی شما که میگی میخوای از ایران بگیری به پهنای باندشون دقت کردی ؟؟؟ ماهانه ۳۰ گیگ ، ۵۰ گیگ !!! یعنی اینقدر با سرورت انتقال بدی سرورت خلاصه ! چون تو ایرانه و پهنای باند گرونه !نقل قول:
این قضیه سرعت هم کاملا به پورت اون سروری که دانلود میکنید ازش مربوطه که اگه ضعیف باشه و یا شلوغ باشه سرعت دانلود کم میشه چون نمیتونه کل ظرفیت سرور رو بزاره و تو ساعت رایگان که محدودیت میزارن رو کانکشن ها اگه سرور پورت قوی و خلوت نداشته باشه سرعت دانلود کمی میده
مثلا شما از سرور اپل دانلود کن تو ساعات رایگان ببین چه سرعتی میده !!
الان بین این ۲ سرور من که واسه خودم دارم انگلیس سرعت شبانه ازش خوب نیست ولی آمریکا خیلی خوبه و دارم فایل هامو منتقل میکنم روش
من ایرانسل نداشتم بتونم مقایسه کنم ولی خوب نسبت به ایرانسل خیلی گرون تره . مبین نت خیلی قطعی داره یعنی سر موقع دانلود شبانه قطع می کنن معمولا ..من کلا 2 ماه این اشتراک رو گرفتم و تو این دو ماه اندازه 2 هفته قطعی داشتم که متاسفانه قطعی ها رو اصلا به قرار داد اضافه نمی کنن حتیا گه پیگیری کنید.البته به این معنی نیست که روزها تا حالا قطعی نداشتن شده 1-2 روز هم قطع بودهنقل قول:
موضوع بد دیگه هم اینه که بدون اطلاع قبلی قطع می کنن ... بدون هیچ خبری من پری شب کامپیوترم الکی روشن بود .:n23:
این تاپیک بالا هم بخونی بد نیست .. در کل یه 10-15 صفحه از همین تاپیک رو صفحات اخر بخون نظرات دوستان هم می تونه کمکتون کنه که تو این مدت چی گذشته . موفق باشید
اولا هر کسی چیز خوبی میخواد ، باید خرج کنه. دوما قرار نیست هر چی میخوای دانلود کنی بزاری روی اون وی پی اس که بعدا مشکل پهنای باند پیش بیاد. برای فایل های بزرگ که سرور خارجیشون سرعت نمیده استفاده کنید. دقت کنید الان مثلن سایت هایی که دیتاسنترشون لیزوب هست (فرقی نمیکنه ، هلند، آلمان ، سوئیس) سرعت بسیار بالایی میدن (با اینکه خارجی هستن) اما خیلی از این سایت های دیگه از دیتاسنتر های آشغال مثل هتزنر و رد استیشن گرفتن که سرعتت میاد پایین و با منتقل کردن فایل هات به vps ایرانت میتونی با سرعت بالا دانلودشون کنی.نقل قول:
یه خوبی دیگه ای که وی پی اس ایران داره اینه که میتونی از بعضی سایت ها که آی پی رو محدود کردن و فقط به آی پی ایران اجازه ی دانلود کردن میدن ، دانلود کنی، مثلا سافت 98
سرعت پورت هم توی ایران همشون 100 مگ هستن که اگه واقعا از دیتاسنتر معتبری بگیری ، سرعت خوبی بهت میده. من خودم وی پی اس ایران رو از دیتاسنتر تبیان و یا پارس آنلاین پیشنهاد میکنم.
خب عزیز یعنی شما حاضری ماهی ۳۰ تومن حداقل ( که کمترین قیمت موجود اینه ) بدی برای کلا ۳۰ گیگ پهنای باند که اکه مثلا بخوای ۱۰ گیگ دانلود کنی باید در اصل یه ۱۰ گیگ منتقل کنی رو سرور بعد ۱۰ گیگ دانلود کنی که این یعنی ۲۰ گیگ از اون ۳۰ گیگ پرید !! فقط واسه ۱۰ گیگ دانلود !!نقل قول:
خب اینو بدی اینایی که تو اینترنت دانلود میکنن گیگی میگیرن مثلا ۳۰۰ تومن که هم سریعتر میگیری هم ارزون تر !
چجوری میشه فهمید که دیتاسنتر یک سایت کدوم هست؟نقل قول:
بعدشم حتما باید بایستم تا برام با پست cd بفرستن؟؟!!نقل قول:
دست بردار بابا!
راه های زیادی هست ، مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایتنقل قول:
مسلما نیازهای هرکس فرق می کنه و بسته به اون یه VPS رو انتخاب می کنه
مثلا من که تو ماه حداکثر 10-15 فیلم دانلود می کنم همون پهنای باند ایران کافیه ولی برای کسی که میخواد دانلود فایل به اشتراک بزاره نه.
بهتره دوستان اگه VPS خوبی چه خارجی و چه ایرانی سراغ دارند معرفی کنند تا هرکس بتونه بسته به شرایط خودش تست کنه
شاید همین VPSی که برای شما خوبه برای دیگری سرعت خوبی نده
نه عزیز مثلا من تهران میشناسم کسی رو سرعت دانلودش ۵ مگ به بالاست ( ۱۰ مگ بود قدیم الان یکم کم شده ) بهش سفارش دانلود میدادم ۳۰۰ گیگ لینکاشو میفرستادم ، ۲، ۳ روزه آماده میشد هارد میدادم بهش بعد از ظهر بهم تحویل میداد به همین راحتی ( سفارش زیر ۱۰ گیگ هم دادم بهش به سرعت برام آماده کرده ) قیمتش هم از ۳۵۰ تا ۲۵۰ هست بسته حجم دانلود ،نقل قول:
حالا من چون تهرانم تو تهران پیدا کردم این دانلودر رو ، تو شهر های دیگه هم دیدم دوستان تبلیغ دادن همین کارو میکنن ، مثلا مشهد ، رشت ، تبریز
والا الان قیمت هر گیگ دانلود حدود 400 میافته + قیمت دی وی دی و رایت که اگه من 300 گیگ حساب کنم میشه 120 تومن فقط دانلود + قیمت هر دی وی دی 500 حساب کنم میشه حدود 70 دی وی دی که میشه 38 تومن و رایت و پول پست و از این حرفا میشه 200 تومن برات آب میخورهنقل قول:
در مورد vps باید بگم کسی که vps داره نمیاد پول لیچر از این حرفا بده که یعنی هزینه های اضافش که برای لیچ میده راحت میده برای vps بدون دقدقه و مشکل دانلود میکنه خیلی هم با صرفصت
الان من خودم طرح نوروزی مبینو دارم که 6 ماه 80 تومن دادم که روی 3 گیگ دانلود کنم میشه 540 گیگ توی این 6 ماه فقط با 80 تومن بدون هیچ هزینه ای
اصلا صرف ندارهنقل قول:
مگه سرعت بالا داشتن حسن برتر هست خیر
ان موجود بودن و دارا بودن منبع دانلود حسن هست
این دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما منبعی داره برای استفاده شخصی که چه بسا فلان فرد شما اصلا نمیتونه دسترسی داشته باشه به منبع ایشون مثلا یوز و پسورد و ای پی و...میخواد
پس عقل حکم میکنه ادم خودش باشه نه دیگری
من خودم ماهی 250 گیگ دانلود دارم از منبعهایی که مخصوص خودم هست و همون کفایت میکنه اصلا اینترنت من 100000 باشه سرعتش منبع نداشته باشم به چه دردم میخوره حالا 10 گیگ بگیر یا 10000 گیگ
بچه ها این لینک رو لطفا تست کنید ببینین سرعت دانلودش تو ساعت رایگان برای شما چطوره. نمیخواد کامل دانلودش کنیدا! فقط ببینید سرعتش چطوره:
اگه vps های معتبر تو ایران همین تبیان و پارس انلاین و افرانت هستند که واقعا گرون حساب می کنند و اصلا به صرفه در نمیادنقل قول:
(خداییش واقعا هزینه VPS تو ایران اینقدر درمیاد یا اینا هم فقط به فکر جیب خودشون هستند)
از خودشون نگیرید. از ریسلرهاشون بگیرید که ارزون تر دربیاد.نقل قول:
والا اونام گرون میدننقل قول:
مگه اونا ازش چی کم می کنن که ارزون تر در میاد؟
این سایت هست که خودشم اشاره کرده برای تورنت اشکال ایجاد نمیشه البته من ازش خرید نکردمنقل قول:
کد:
http://novinvps.com/support/cart.php
چیزی کم نمیکنن فقط به صورت ریسلر که بگیرن، تخفیف میگیرن.نقل قول:
----------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وی پی اس ایران میده. پکیج اولش رو من چند روز دیگه میخوام بگیرم. قیمت هاش هم مناسبه. فقط لینوکسه
لینکتون که هاستش ساسبند شده !نقل قول:
راستی اون دیتا سنتری که گفتین تو هلند لیزوب ، امشب یکی سفارش دادم ازش سرور برسه دستم سرعت دانلود شبانه رو ازش تست میکنم بینم چطوره !
من هم مبین نت دارم هم ایرانسلنقل قول:
الان با ایرانسل این لینک رو دانلود کردم در بالاترین سرعت دانلود میکنه
۰
من تو غرب تهران از مبین نت استفاده میکنم سرعت خیلی عالیه ( البته روزانه) ۲ مگ دارم. ولی خوب سرعتش نصبت به ۱ مگی که از ایرانسل گرفتم تقریبا مثه هم هستن. ینی سرعت مبین نت کمتر از ایرانسل هست .
-
امیدوارم این وضعیت بهت بشه چون واسه یه سری شهرستان ها ایرانسل آنتن نمیده. مجبورم از مبین نت استفاده کنم
نه الان لینکه کار میکنه. (سایتشون هی پهنای باند کم میاره ، ساسپند میشه)نقل قول:
-----------------------
از کدوم سایت سفارش دادید؟؟ novin vps ??
بچه ها لطفا بقیه هم این لینک رو لطفا تست کنید ببینین سرعت دانلودش تو ساعت رایگان برای شما چطوره. نمیخواد کامل دانلودش کنیدا! فقط ببینید سرعتش چطوره:
سلام دوست عزيزمنقل قول:
سرور اين لينك واقعا فوق العادس :
بله. :n01: به همین جهت گفتم دوستان تستش کنن. اگه بتونم از این دیتاسنترش وی پی اس بگیرم میتونه تو ساعت شبونه خییییلی کمک باشه!نقل قول:
. . . . . . . . .
خوب بخاطر همین محدودیته که ما چند صفحه قبل بحث وی پی اس ایران انجام دادیم دیگه! در ضمن این سایت تمام لینک هاش از ایران نیستا! فقط این لینک بود.نقل قول:
الان این 2 تا لینک رو مقایسه کنید:
و لطفا توجه کنیدکه:
من گشتم و فهمیدم که این لینک 2 روی ایران میزبانی میشه. بخاطر همینه که میگم vps از ایران خیلی سرعت بالا میده:
پس چرا سرور سايت هاي ديگه كه روي ايران هستن همچين وضعيتي ندارن ؟نقل قول:
پستم رو ادیت کردم لطفا دوباره بخونید.نقل قول:
---------------------------------------------
بله. همه این طوری نیستن. مثلا من شنیدم سایت هایی که روی شاتل هستن سرعت پایینی دارن. اکثر سایت هایی که روی ایران هستن سرعت دسترسی بالایی دارن. مثلا leader.ir رو با microsoft.com مقایسه کنید. پینگ رو هم نگاه کنید. سرعت دانلود رو هم نگاه کنید.
همون طور که میشه دید لینک 1 سرعت پایینی داره ولی لینک 2 سرعت خیلی بالایی
نقل قول:
بله درسته . لينك 1 براي من نهايتا 380 تا سرعت دانلود ميده . در صورتي كه سرعت لينك 2 تقريبا ده برابر لينك 1 هست .
بله . دقیقا و در صورتی که هر 2 تا 1 فایلن با 1 حجم ولی در 2 سرور جدانقل قول:
اون دوستی که وی پی اس لیزوب گرفته بود، لطفا تست سرعت دانلودش رو بذاره. :n12: