باز اینا شروع کردن:دی
من برم کلاس زیان :((
Printable View
باز اینا شروع کردن:دی
من برم کلاس زیان :((
آخ جون دعوا :27:نقل قول:
خودت رو بذار جای سازنده بازی اگه بیاد توی help بازی بنویسه پرمیوم تاثیر داره چه اتفاقی میفته ؟!
خب 90درصد اونایی که مجانی بازی میکنن میزارن میرن ! درسته تو هلپ نوشته نشده ولی وجود داره و اکثرا میدونن .
توی فروم بازی هم بری میبینی خیلی ها میگن برای اینکه اون آیتم های خاص رو پیدا کنی پرمیوم بگیر !
البته فقط این مختص این بازی نیستش ... شما هر بازی آنلاین فری ببینی که حالت پرمیوم داشته باشه همچین چیزایی داره . میتونم کلی مثال برات بزنم که تو اون بازی ها چیزی تو هلپ نوشته نشده ولی توی حالت پرمیوم قابل دسترسیه . و این خاصیت پرمیوم بودنه :31:
من اصلا توی اصلش مشکلی ندارم . به هر حال باید یه فرقی بین کسی که مجانی بازی میکنه با کسی که پول میده باشه ! توی همه ی تاپیک های بازی های آنلاین هم اینو گفتم . ولی اینکه پرمیوم تاثیر نداره قبول ندارم .
قفط یه چیز بگم و دیگه بحث رو ادامه نمیدم .
خیلی اتفاقات و تجارب توی بازی بدست میاد که توی هیچ هلپی نوشته نشده .
این را می دونی برای چه می گن ؟ چون در حالت بدون پرمیوم برای اینکه بتونی مثلا عصا را پیدا کنی باید کارای با لاک 92 و یا 95 انجام بدی که اونم لیبور زیاد می خواهد به همین دلیل می گن پرمیوم را فعال کن تا بتونی در کارایی که لاک کمتر دارند و لیبور کمتری هم نیاز دارند شانس پیدا کردنش باشهنقل قول:
توی فروم بازی هم بری میبینی خیلی ها میگن برای اینکه اون آیتم های خاص رو پیدا کنی پرمیوم بگیر !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جوابت البته از خود zet هم پرسیدم ولی اون هر هفته 1 بار به فروم سر می زنه انشاالله جواب بده :31:
این را بگم یو تجربه پرمیوم نداری ! پس نمی تونی بگی این طور چیزی هست !
من توی هر ورد پرمیوم های کوئست ها رو میگیرم ! توی همون یک هفته یا 3 روز میشه فهمید اوضاع چطوره :دینقل قول:
این را بگم یو تجربه پرمیوم نداری ! پس نمی تونی بگی این طور چیزی هست !
خلاصه اینو قبول داری با پرمیوم پیدا کردن اون آیتم ها راحت تره ؟ اصلا ولش کن . من که کوتاه بیا نیستم تو هم همینطور :دی
===========
ترکوندم :8::27: (نهایت سوء استفاده از پرمیوم)
ماشاالله امروز شانست بالاست :31:نقل قول:
فقط یک گردنبند را نیاز داری :20:
اینا تو ورد 9 بازه برام . دارم مثل چیز فقط روی اینا کار میکنم تا این neck لعنتی رو بگیرم :9::42:
Ambush stagecoach
Peace negotiations
Bounty hunter
Grave robber
من دو تا از Peace negotiations پیدا کرده بودم ( البته احتمال می دم دومی برای یک کار دیگه باشه ! ) که یکیش را فروختم یکیش مونده
تا حالا دو تا عصا از Grave Robber گرفتم . آخه من اینو کجای دختره ....
ها ؟ :دی
بازم می گم ارزش گردنبند کمه و برای ambush stage coach و grave امکانش خیلی خیلی کمه تا بده به جای ambush یک کار دیگه بکن که لاکش کمتر باشه نسبتا
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
:21: لازمت می شه نگه دار :31: شاید ... :31:نقل قول:
دارم میرسم به این golden #%$!!#%$^&%؛^&%$^% :دی
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
سعید تا ساعت چند بیداری؟
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
محتوای مخفی: اگه جریمه ام نکنی این میشه جایزه ات :دی
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
+12 +13 +14 +15 +16 :دی
بیکاری هست دیگه حال درس خودن ندارم:دی
راستی پاقال بیا این شهر کناریه من که با ما دشمنه من هی تو رو بزنم خیلی دوری حوصلم نمیگیره بیام:دی بشرطی هم بیایی که فقط من تورو بزنم:دی
راستی این پیاز خیلی چرت بود :دی
چاقال امروز یک فورت هست من بیدار نیستم سعدی هم نیست.
میخوام ببیرم اونجا خودش باشه
اگه پلن فورت رو میدی ببرم ساعت 3:18 هست :((
کمک کن میخوام لول آپ بشم :دی
بابا چه ریپورتی :31: از علی خواهش می کنم پاک کنه !! فکر نکنم آرشم ناراحت بشه :10:نقل قول:
===============
ست لباس از اونجایی که از اسمش پیداست چند تا لباس هست که اگه همش را داشته باشی یا اگه چند تا داشته باشی بهت ممکن اسکیل اضافه یا شانس زیاد ( این آخرین ست set holiday ) بده که یه جز 2 تا ست همش را می تونی از شهر ها بخری
اونایی که نمی تونی بخری یکی ست خواب است دیگری همین ست holiday
می تونی از اینجا ببینی
کد:http://www.weststats.com/Itemsets/
آره ست خواب رو توی گوگل دیده بودم خدای خنده بود
خیلی بده اینجا دکمه تشکر نداره
ولی در کل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حس میکنم نسبت به اون موقع ها بیشتر آیتم پیدا میکنم! من خوش شانس تر شدم یا کلا شانس همه توی بازی بالا رفته؟
فکر کنم شانس کلی بالا رفته چون 4 ایتم از ست خواب رو پیدا کردم :دی
منم می خواهم :31:
من 3 تاش را دارم :41:
چاقال یک کوئست مخفی پیدا شده برای اسلحه هاله نور دار :دی یکی ورلد 10 میدونه میری رو مخش کار کنی بگه؟؟
4-5 نفر بیشتر نمیدونند ما با 2 نفر تماس گرفتیم نشد :دی این دست تورو میبوسه اگه میکنی سعید یوزرشو بده :دی
مشکل اینه که طرف نمی گه :41:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
اینم یک نفر دیگه در سرور دیگه !!
اینم خودم گرفتم از inventory که ورلد 10 هست اون یکی ها الان نگاه کردم نگذاشتنinventory
ای بابا خوشی زده زیر دلتون :دی
کوئست مخفی میخوای چیکار ! بر فرض که اسلحه رو پیدا کردی . میخوای استفاده کنی ؟!
برای قشنگی :دینقل قول:
ای بابا خوشی زده زیر دلتون
کوئست مخفی میخوای چیکار ! بر فرض که اسلحه رو پیدا کردی . میخوای استفاده کنی ؟!
یوزرشو بدم؟؟
راستی پلن فورت امشب 2تای اولی چیه؟:دی
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
اگه گلن رو نمیگی بگو بیشتر رو کدوم فورت تمرکز دارن که برم اونجا Exp بیشتر بگیرم با رنک 4 500 Ex و رنک 5 350 ex فاصله دارم :دی
من تصميم گرفتم برگردم ! الان كوئست موئست چيزي نيست سه سوته لول آپ كنم ؟
فول ليدرشيپ خوبه ؟
اگه چیز دیگه ای هم میخوای بگو . یه وقت تعارف نکنیا . راحت باش :27:
با مني علي ؟
ای بابا شما ها چقدر سریه پست میدین ! نه جیگر با تو نبودم . با آرش بودم گفتش آمار فورت رو بده .نقل قول:
راستی خوشحالم که بر میگردی :10:ورد 12 دیگه ایشالا ؟
آره علي جون ... فعلا بايد لول 2 بشم و الان دارم ميرم توي كوچه پس كوچه ها پوستر هاي تبليغاتي ميچسبونم بلكه فرجي بشه !
اگه دقت کنی لول سلاح 45 هست و دمیجش را نگاه کنی فکر کنم برای لول 45 خیلی زیاده چون دمیجش مثل سلاح لول 72 اینا هست :31: پس برای ورلد دیگه بهتره بدونیم البته نه من برای تازه وارد ها چون من ورلد دیگه ای بازی نخواهم کرد همین یک دونه بسهنقل قول:
شاید بگیرم برای زیبایی:31:
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
به نظر من خیر !!نقل قول:
چی میگی ؟ :18: :31:نقل قول:
فکر کنم من باید پست هامو همیشه کامل توضیح بدم (60 خطی) تا یه وقت بهم گیر ندی :دی
من منظورم در حال حاضر بود ! وقتی میگم خوشی زده زیر دلتون یعنی کاری واسه انجام دادن ندارین میرین دنبال کوئست ها . خب منم لول 99 بشم میفتم دنبال همین کوئست ها دیگه وگرنه دیگه مشخصه اون اسلحه چیه و به چه درد میخوره .
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
بازم خوبه . فردا پس فردا باید بری پشم چینی (پشم گوسفند منظورم بود) :27:نقل قول:
بیا دوئلر شو ممد :5:
بیخیال فورت شین ... فورت 2 ساعت مونده به شروع فول شده :دی
بگو دیگه چاقال
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
من فورت Russin نقشه رو میخوام
من Greatness - GC هستم . فکر نکنم به اون یکی فورت برسم ! اگه این یکی زود تموم شه شاید برسم ولی خیلی بعیده
اینکه شما بردید 100 % منم نیومدم برا همین. Russin هم دور هست فکر نکنم برسم.نقل قول:
من Greatness - GC هستم . فکر نکنم به اون یکی فورت برسم ! اگه این یکی زود تموم شه شاید برسم ولی خیلی بعیده
اما یکی دیگه رو شاید برسم.
اگه پلن رو نمیگی نگو فقط بگو تمرکزشون بیشتر روی کدوم فورت هست؟
من hamid18cm هستم
بچه های ما همیشه همه جا هستن :27: نگران نباش هر جا بری همین وضعیته .نقل قول:
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
سلامنقل قول:
خوش اومدی :10:
کدوم ورد ؟
چاقال اذیت نکن پلن که نمیخوام :دی فقط این نامه ای که براتون اومد گفت کدوم فورت ها برین همین ...نقل قول:
بچه های ما همیشه همه جا هستن نگران نباش هر جا بری همین وضعیته .
گیر نمی دم بهت !!! چرا وقتی می خواهم یک چیزی نسبت به گفتت بگم زود از دیدگاه دیگر ( گیر دادن و ایراد پیدا کردن و رد کردن و ... ) نگاه می کنی ؟ اگه می خواهی دیگه نسبت به گفتت چیزی نگم ؟!نقل قول:
==============
لول 99 یعنی این دیگه الاف روزگار:31: و دنبال کویست و آیتم و پول :31: انگار صداش داره در می یاد که به زودی می خواهند بردارنش !! من که راضی نیستم:13:
گفته برین فورت FORT WINKY . بیا اینم اطلاعات :دی
چاقال این فورتی که رفتی فکر کنم منتفی شده :دی لووول