زبون آدم حالیتون نمیشه نه :n24: حالا اونقدر نق نق کنید که همین سرعت حداقلی دنیا رو هم بگیرن:n21:نقل قول:
Printable View
زبون آدم حالیتون نمیشه نه :n24: حالا اونقدر نق نق کنید که همین سرعت حداقلی دنیا رو هم بگیرن:n21:نقل قول:
نقل قول:
حتما اینو تاکید کن که :
شما میگین 256 1 به 8 مثلا! یعنی سرعت بین 4 تا 32! آسیاتک اینو فهمیده که سرعت تا 4 باشه اما هیچ وقت ما 32 رو نمیبینیم!
دوستان این شماره کسی هست که اکانتینگ جدید رو تنظیم کرده: از یکی از دوستام گرفتم
[PHP] 0912*167*4797[/PHP]
report.asiatech.ir برای شما هم بالا نمیاد؟
دوستانی که پارس آنلاین بودن یا رفتن:
مطمئنین مثلا ۵۱۲ نامحدود وقتی مثلا ۱۵ گیگ حداقل تبادل داشته باشه، اون ۱۵ گیگ با سرعت بالای ۶۴ ـه، بعد از ۱۵ گیگ سرعت میاد روی ۶۴؟ سرویس ۱ به ۸ ـه؟
از مشهد هم کسی پارس داشته؟
قیمت این سرویس چنده؟!
512 نامحدود پارس انلاین این جوره که جایزه رو با سرعت 2 مگ دانلود میکنید بعد از اتمام حجم سرعت شما میشه 64 کیلوبایت.نقل قول:
نقل قول:
این اسمش روشه اینترانت فقط سایت روی سرور ایران باز می شه .
دیگه باید قید گوگل یاهو و ... اینها بزنی .
من که خسته شدم تا هفته دیگه جمع آوری میکنم و میرم مخابرات افزایش قیمت ها و این قانون شرینگ 1 به 8 بماند نویز خطم به شدت رفته بالا
Line State : Showtime Modulation : G.LITE Annex Mode : ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin : 25.0 12.0 db Line Attenuation : 44.5 31.5 db Data Rate : 1536 96 kbps Max Rate : 2656 160 kbps CRC : 0 0 اگر خراسان رضوی هستید مخابرات برای همه سرویس هاش بجز طرح خانوادش دانلود شبانه رایگان گذاشته حداقلش اینه پینگ خوبی داره برای بازی :n28: دانلود ها رو هم شب تنظیم میکنیم که رایگانه :n28:ما که رفتنی شدیم :45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تعرفه هاش
من که خسته شدم تا هفته دیگه جمع آوری میکنم و میرم مخابرات افزایش قیمت ها و این قانون شرینگ 1 به 8 بماند نویز خطم به شدت رفته بالا
Line State : Showtime Modulation : G.LITE Annex Mode : ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin : 25.0 12.0 db Line Attenuation : 44.5 31.5 db Data Rate : 1536 96 kbps Max Rate : 2656 160 kbps CRC : 0 0 اگر خراسان رضوی هستید مخابرات برای همه سرویس هاش بجز طرح خانوادش دانلود شبانه رایگان گذاشته حداقلش اینه پینگ خوبی داره برای بازی :n28: دانلود ها رو هم شب تنظیم میکنیم که رایگانه :n28:ما که رفتنی شدیم :45:
اینم تعرفه هاش
ببخشید شما حالتون خوب نیست!!!نقل قول:
اینهمه ادم تو این تاپیک میگن دهنشون سرویس کرده اسیاتک(اسیازرت) بعد شما اینو اومدی گفتی؟
حرف خودتون :من خودم قبل از این به جد پایه بودم که آخر همین ماه برمهای وب ولی دانلود شبانه زیاد نداره ، از طرف دیگه چون الان آسیاتک خوب شده و داره قیمتا رو زیاد میکنه شک کردم که برم های وب
این حرف رو هیچ ادم منطقی نمیزنه
شما از گرون شدن 55% سرویس ها خوشحال شدی!! این یعنی چی؟؟ ببخشید من میگم کسی از بالا رفتن جنسی یا خدماتی خوشحال میشه که یک پولی خودش از این کاسبه دوستان اگر غیر از اینه بگید شاید من فکرم اشتباه هست
100 نفر اینجا دارن میگن گند شده حروم خور شده دزد شده شما اومدی میگی به به عجب شرکتی!! این نشون میده اون 100نفر مشکل ندارن شما ک ساز مخالف میزنی یک کاسه زیر نیم کاستونه حالا از مدیر های رده بالا اشناتون هستن یا پولش میره تو جیب شما یا... نمیدونم
یکی دیگه از سخنان پر بارتون اینه :کلا سیاست آسیاتک براساس دانلود بسته شده نه پینگ!! به همین دلیل بدترین پینگ رو داره ولی برخلاف تمام شرکتهای دیگه نامحدودش قانونمصرف منصفانه نداره
من در موردش چیزی نمیگم کاملا واضحه...
سلام دوستان
من تو سامانه امور مشترکین ثبت نام کردم نوشت رمز شما به ایمیل و موبایلتان فرستاده شد .
ولی ایمیلم رو که چک میکنم هیچی نیومده؟ قضیه چیه؟
اقا من پیام دادم مدیر عامل اسیاتک گفتم پورت منو جمع اوری کنه چند روز طول میکشه پورت منو جمع کنن راحت بشم.:n30:
سلام دوستان
من تو سامانه امور مشترکین ثبت نام کردم نوشت رمز شما به ایمیل و موبایلتان فرستاده شد .
ولی ایمیلم رو که چک میکنم هیچی نیومده؟ قضیه چیه؟
پیشنهاد من اینه که کلا بی خیال آسیاتک شی ولی در کل چه توقع ها داری شما آسیانک هاستا!!! باید زنگ بزنی رمز تو بگیری :n02:نقل قول:
از منم میشنوی سراغ آسیاتک نیا.من که این ماه دارم تخلیه میکنم از شرش راحت بشم.:n21:
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات، از افتتاح خط جدیدی با سرعت بسیار بالا در هفته آینده خبر داد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای واعظی در نشست خبری افزود: ظرفیت این خط در سال آینده دو برابر خواهد شد و به این ترتیب ارتباط ایران و بخش بین الملل با سرعت بالا در حال گسترش است.
وی گفت: این امکانات باعث می شود که هم ارتباط مشترکان در داخل کشور بدون اینکه به خارج از کشور برود، برقرار شود و هم سرعت اینترنت افزایش یابد.
افزایش ۲۵ گیگابایتی پهنای باند اینترنت
او در ادامه به سوال دیگری که درباره وضعیت اینترنت مطرح شده بود پرداخت و اظهار کرد: در هفته دولت و با افتتاح پروژهای که امروز شاهد آن بودیم، حدود ۲۵ گیگابایت به ظرفیت پهنای باند کشور افزوده شد که به طور کلی می توان گفت حدود ۲۸ درصد به این ظرفیت اضافه شده است که ما امیدواریم تا پایان امسال شاهد افزایش بیشتر نیز باشیم.
وی در عین حال یادآور شد: این افزایش باعث میشود مردم بتوانند از اینترنت با کیفیت بهتر و سرعت بیشتری استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از افزایش حدود 28 درصدی پهنای باند اینترنت کشور در هفته دولت خبر داد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، آقای دکتر واعظی در حاشیه افتتاح مراکز بین المللی تبادل ترافیک اینترنت کشور و در نشست خبری با بیان اینکه افتتاح این مراکز موجب افزایش پهنای باند اینترنت در حدود 16 گیگابایت برثانیه می شود، افزود: در هفته گذشته نیز پهنای باند اینترنت حدود 10 گیگابایت بر ثانیه توسعه داشت.
وی گفت: می توانیم امروز اعلام کنیم که در هفته دولت، ظرفیت پهنای باند از 72 گیگابایت به 97 رسیده است.
تدوین برنامه جامع برای فیلترینگ
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات در پاسخ به سوالی که درباره فیلترینگ مطرح شده بود تاکید کرد: درباره فیلترینگ نیز در حال تدوین برنامهای جامع هستیم و باید به ما فرصت بدهید که در این زمینه کارهای اساسی انجام دهیم چرا که معتقدیم سایتهای مجرمانه نباید فعالیت داشته باشند اما از سوی دیگر نباید شرایط به گونهای باشد که سایتهای مفید و علمی در دسترس کاربران قرار نداشته باشند.
واعظی یادآور شد: البته حل این مشکل صرفا با حرف میسر نمیشود و لازم است که در این زمینه تجهیزات مختلف نیز مورد بهره برداری قرار بگیرد.
کاهش چند درصدی قیمت اینترنت
وی در ادامه صحبتهای خود در پاسخ به سوالی که در حوزه قیمت اینترنت و پهنای باند مطرح شده بود، اظهار کرد: یکی از سیاستهای ما آن است که درصدی از هزینههای اینترنت را کاهش دهیم اما برای این کار لازم است حتما سازوکاری طراحی شود که شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنتی هم پهنای باند را با قیمت مناسب در اختیار کاربران قرار دهند.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات همچنین یادآور شد: اکنون شرکتهای مختلف می توانند با قیمتی به مراتب ارزانتر در داخل کشور میزبانی شوند و سرعتی بالاتر داشته باشند و در عین حال از امنیتی بیشتر برخوردار شوند.
والا من که افزایش پهنای باندی حس نکردم حتما یا اسیاتر فروخته یا خود دولت برداشته
در مورد قیمت هم که افزایش پیدا کرد بجای کاهش!
اینا هنوز نمیدونن پهنای باند واحدش گیگا بیت بر ثانیه هست نه گیگا بایت بر ثانیه:n04::n19:نقل قول:
همش چرت و پرت و خوراک رسانه ایه تاحالا چی ارزون شده که این بشه چی بهتر شده که این بشه در واقعیت اینی هست که میبینید :37:
باز خوبه مثل سری قبل نگفت گیگاهرتز!!!!!!!!!!!!! :n08:نقل قول:
خوب گوشیتون چی؟ به اون هم نیومده؟نقل قول:
مدیر عامل یک شرکت ارائه کننده اینترنت:
مشکل اصلی کمبود پهنای باند در کشور ما در حال حاضر عدم عرضه کافی آن از سوی دولت است لکن این کمبود توجیه کننده تخلف احتمالی از سوی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت اعم از دولتی و یا غیر دولتی نیست و باید این مشکل توسط مراجع ذی صلاح رسیدگی شود تا حقوق مشتریان تضییع نشود.
آقا قبوله چون پهنای باند کمه شرکتها مجبورن سرعتو کاهش بدن حالا هر شرکتی با سیاست خودش به نوعی و تاحدی این کارو میکنه اما آسیا تک بین همه شرکتها داره بیشترین سواستفاده رو میکنه.قبول دارید؟
نه..................نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
اقا من از دیشب زدم دانلود برنامه شات داون هم رو لب تاپه راس 8 خاموش میکنه حالا میبینم 130 مگ برام انداخته!!!
چی کار کنم؟؟؟
به جز کویک تسگ از کچا میشه رفت ریز مصرف چک کرد؟؟؟
کسی خبر نداره تعرفه های مخابرات چطوریه بدون هزینه هم کاراشو میکنن فقط از تعرفه هاش خبر ندارم. ارزش داره بریم مخابرات؟
اگه قرار باشه برای 10 گیگ سی و سه هزار و خورده ای بدیم خب مخابرات میگیریم ارزونترم میده.
حدود 10 15 دقیقه زودتر اسیاتک شبانه را شروع میکنه 10 15 دقیقه هم دیرتر تموم میشهنقل قول:
توی دانلود منیجر تنظیم کنید 12:45 تا 7:45
دوستان برای این مورد هم در دراخل سایت تنظیم مقررات شکایت تنظیم کنند و زنگ بزنید پیگیری کنید به همراه مستندات!
اینم یه نمونه دزدی دیگشون هست! از این طریق هم هر روز 30دقیقه از حجم مشترک را دزدی میکنن
هیچ کس شکایت و پیگیری نمیکنه اسیاتکم هم میگه اینها که گاگول هستن بگذار ما سوء استفادمون را بکنیم
جدیدا از ساعت 1:2 تا 7:56 رایگان هستنقل قول:
یعنی تو 4 مین 130 مگ گرفته؟؟نقل قول:
من 8 سیستم خاموش میشه دقیق!!!
کاش مثل قبلا بود که n میزاشتی پشت یوزی نیم
اره خب وقتی از رایگان خارج میشه سرعت میره روی 400 باعث میشه 130 مگ بگیره و از گیگت بخوره.نقل قول:
اه کاش راس 8 مودم خاموش میکردم بعد تو ریز مصرف میزد از ساعت 1:20 تا دقیق 8 یا 7:59 بعد میزد 130 مگنقل قول:
قشنگ دهنشون صاف میکردم
نقل قول:
الان ز میزنم اسیا زرت میرینم به هیکلشون بی پدر ها
ببینید سیستمم راس این ساعت خاموش شده دیشب گفتم اینا بی پدرن بزار بزارم رو 7:59 حالا دیدم بی پدر تر از این حرفان حروم خور ها
برای استان فارس زودتر شروع میشه شبانه حدود 12:45 12:50نقل قول:
با تنظیم خود دانلود منیجر خودش سیستم را خاموش میکنه البته برای محکم کاری این نرم افزار خوبه!نقل قول:
زنگ زدم نمایندگی شیراز میگم این 133 مگ برام انداخته میگه شما که هنوز 10220 مگ دارید :))))نقل قول:
میگم چه ربطی داره!!!
بعد یکم پاس کاریم کردن به همکار ها الانم گفت ز بزن اسیا تک مرکزی :)))
در این حد
حالا پشت خط اسیازرت مرکزی هستم
واقعا دزد به اینا میگن.
بعد از کلی تلفن و زنگ به تمایندگی قرار شد هزینه روز باقیمانده ما رو برگردونن.
البته قبلش چند بار تاکید کردم قبلش بهم ندا بدین تا ببینم این هزینه ای که میخواین برگردونبن اصلا صرف میکنه یا نه
بعد دیدم دیروز خودبخود خودشون برداشتن سرویس و قطع کردن زنگیدم نمایندگی اول میگه 70 تومن به شما برگردونده میشه بعد از 5 دقیقه دوباره زنگیده میگه ببخشین آقا تهران مبلغو تغییر داده و قراره 45 تومن به حساب شما واریز کنه.
بهش میگم چرا آخه واسه چی
میگه ما اطلاعی ندارم نمیدونیم.خلاصه بهش گفتم نمیخوام همون سرویس ما رو بده یه روز هم الکی از سرویسم پرید.
من که رفتم یه آی اس پی دیگه،چند روز دیگه هم وصل میشه.
در کل آسیاتر تا 1 ماهه پیش خوب بود اما بعدش تر زد. اونایی هم که میخوان از این شرکت بخرن خیلی خرن.
چون به راحتی داره دزدی میکنه این شرکت.
فقط به امید اون روزی که اینجا همه مشتریاشو و از دست بده و جوری بشه که این تاپیک حتی ماهی به بار هم بروز نشه!!
اسیا زرت مرکزی:
خوب بی پدر ها میگن 133 مگ رو از 8 به بعد انداخته گفتم مکالمات رکورد میشه گفت اره وگرنه خاندانش رو مورد عنایت قرار میدادم
گفتم بهش من فردا راس 8 مودم رو خاموش میکنم بعد اینجا انداخت عمتو سرویس میکنم بهم میگه برا اطمینان 7:59 خاموش کنید :))) به خودشون اعتماد ندارن اینا
گفتن فردا انداخت اینم باید ازم کم کنید 133 مگ رو
بی پدر حرف حالیش نمیشه میگم سیستم تگ پورت وصله به مودم و وای فای مودم هم خاموشه سیستم هم 7:59 خاموش شده
باز میگه جلو من زده 9:10 میگم بی سواد اون خاموش شدن مودمه نه سیستم من باز حرف خودش میزنه!!! میگه مک ای پی!! دقیقن همین کلمه بعد میگم مک ای پی چی؟؟؟ میگه هیجی :)))))))))
خیلی حروم خورن اینا!!!
ماه ها پیش توی یک پست گفتم! قبل از ساعت 8 نه تنها کامپیوترتون باید خاموش بشه، بلکه باید کانکشنتون هم ریست بشه! (البته اگه دومی اتفاق بیافته اولی لازم نیست!) اگر کانکشن بریج باشه که مشکلی نیست خودش ریست میشه! ولی اگر PPPOE باشه باید یکجوری ریستش کنید (یا دستی یا با استفاده از Task Scheduler) وگرنه من دیدم تا 300 مگ هم الکی کم کردند.
این تنها راهی هست که میتونید مطمئین شید که حجمی رو الکی نمیتونن ازتون کم کنند.
برنامه ای هست که بشه مودم سر ساعت رسیت کرد؟؟نقل قول:
یا تو تنظیمات مودم؟؟ مودمم smc هست
حالا زنگ زدم اسیازرت تهران
میگه اینهمه دانلود کردی 133 مگ انداخته :l
میگه رو سیستم من دقیق ساعت 8 که شبانه تموم شده برام لاگ انداخته!
تهران هم زیر بار نرفت گفت فردا اگر برات انداخت مشکل نرم افزاریه ز برنید چک کنیم!!!
اون از نمایندگی اسیا رزت بعد مرکزی اسیا زرت شیراز حالا هم تهران!! هیچ کدوم حرف حالیشون نمیشه
سلام میشه در مورد بانک مجازی کامل توضیح بدی باید چیکار کنیمنقل قول:
چطور میشه لغو کرد؟//
اقا یکی در مورد این بانک مجازی ونحوه استفاده ازش توضیح بده؟