خط من 5شنبه رانژه شده ولی شانس ما پورتی که شرکت ضحی ارائه کرده به مخابرات مشکل داره و هنوز وصل نشده تو روحشون
Printable View
خط من 5شنبه رانژه شده ولی شانس ما پورتی که شرکت ضحی ارائه کرده به مخابرات مشکل داره و هنوز وصل نشده تو روحشون
دوستانی که موقع ثبت نام کارت دانشجویی ندادن و پورت 128 و 256 دارن تو صفحه شارژ میتونید 1024 و یا 2048 شارژ کنید ؟؟
من قبلا از مخابرات اندیشه داشتم روز اول 128 گرفتم بدون کارت دانشجویی و از ماه های بعد میتونستم پورت 1024 بدون ارائه کارت دانشجویی و به صورت اینترنتی شارژ کنم
امروز رفتم تو صفحه شارژ 2020 و پورت 1024 رو انتخاب کردم واسه شارژ دیدم این ارور رو داد :n04: (( کادر قرمز ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه انتخاب پورت 256 به بالا حتما باید کارت دانشجویی ارائه داد ؟؟ :n27:
من قبلا بدون کارت تو اندیشه شارژ میکردم
دوستانی که کارت دانشجویی ازائه ندادن هم برن تو صفحه شارژ ببینن میتونن 1024 شارژ کنن !!!!!
یعنی برای شارژ درماه دوم ازت کارت دانشجویی خواسته؟نقل قول:
برای سرعت بالای 256 آرهنقل قول:
فقط میتونم 128 و 256 بگیرم
256 به بالا باید کارت بدم :n29: (( تو اندیشه این شکلی نبود ))
////////////
شما چک کن ببین از شما هم میخاد یا نه !
من کارت دانشجویی ارائه دادمنقل قول:
سلام دوستان،
یک هفته هست ثبت نام کردم هر روز زنگ میزنم میگن فرستادیم رانژه باید جواب از طرف مخابرات بیاد،پول هم یه روز بعد ثبت نام اینترنتی واریز کردم!
امروز زنگ زدم اپراتور میگه نفر دومی بعد یه دقیقه میگه اولی بعد میگه اگه میخوای ادامه بدی شماره 1 رو وارد کن بعد میگه نفر دومی!!!
بعد از ظهر چند ساعتی شماره 2020 اشغال میزد! این چه وضعشه! اپراتور ها که تنها چیزی که بلدن بگن اینه ما براتون فرستادیم باید جواب بیاد! میگم کی؟ میگه زمان دقیق نمیتونم بدم(یکی نیست بگه چطوری پول رو همون اول میگیرد)
من فردا 2020 رو سرشون خراب میکنم فردا دیگه مخابرات رو از جا میکنممممم.
یکی از دلایلی که رانژه یه ذره طول میکشه جدیدا این هست که خیلی ها از شرکت های دیگه تخلیه کردن و اومدن مخابراتنقل قول:
فرض کنید اگه فقط 100 نفر تخلیه کنن و تغییر شرکت بدن مخابرات باید 100 بار از رانژه در بیاره و 100 بار هم رانژه کنه (( مجموع 200 بار ))
یکی از دوستان هم چند صفحه قبل گفت که بعد از اینکه زنگ زده بهش گفتن از بس مشترکین تخلیه کردن سرشون واسه تخلیه شلوغه
ولی شما تا میتونی روزی 2 بار زنگ بزن (( من خودم تو یه روز 3 بار زنگ زده بودم واسه رانژه ))
پیگیری نکنی اونا هم بیخیالی طی میکنن
سلام،نقل قول:
بله برای منم همینطوره.
در واقع بهتر بگم اینجوری هست که بار اول هر چه شارژ کرده باشید بار دوم از اون شارژ به پایین رو می تونید بگیرید.
یعنی من که موقع ثبت نام 512 نامحدود انتخاب کردم فقط می تونم از اون سرویس به پایین تر رو انتخاب کنم.
برای سرویس های بالاتر از اون باید ابتدا کارت دانشجویی رو اسکن و سپس به 2020 فکس کنید. بعدش تماس می گیرید با 2020 و به اونا اطلاع می دید و اونا هم کارت دانشجویی رو می بینن و تأیید می کنن و شماره حساب می دن و ما باید پول واریز کنیم و بعدش اونا دستی اون سرویسی که ما می خوایم رو برامون فعال می کنن و از این به بعد از اون سرویس به پایین رو می تونیم شارژ کنیم.:n15:
به هر حال این مراحلی بود که پشتیبانی شماره 20 ش بهم گفت.
دوستانی که کارت دانشجویی دادن لطفاً یه تست کنن و ببینن می تونن هر سرویس که بخوان رو انتخاب کنن یا نه؟ یعنی با یه بار کارت دانشجویی کلاً محدودیت رو بر می دارن یا نه محدودیت رو تا اون سرویس ارتقا می دن؟
البته من کارت دانشجویی دارم ولی فعلاً سرویس بالاتر از 512 نمی خوام. چون من معمولاً و اکثر اوقات نامحدود می گیرم.
همون اول از ما مدارک گرفتن مشکلی نیستش ولی گویا جدیدا گیر میدن قبلا ثبت نامی های قدیمی از این مشکلات ندارن
( البته ماشالا بعضی ها استاد هستن ) :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیست این قطعی ها کی تموم میشه از 12تا2 همش قطع میشم واسه شما هم همینطوره؟
نه -- مشکل از مخابرات منطقتون نیست ؟؟نقل قول:
من بعد از اینکه کانکت میکنم حدود 1 تا 2 روز یکسره سیستم رو روشن میزارم :n02:
//////////
دوستان توجه کردین ساعت 5 تا 8 صبح سرعت پیج بازکردن عالیه و پینگ به طرز وحشتناکی خوب هست ؟؟
تک فایل تا 120 میره درحالی که در بقیه ساعات 3 تا فایل همزمان 120 میره
صبح اوضاع خیلی خوبه
پستیبانی که جوابگو نیست بله درسته البته من 3به بعد صبح تک لینک160دانلود میکنم و دوتا فایل رو هرکدوم رو100 و95 هستنقل قول:
بنده تا 11 صبح تک فایل سرعتم 200 تا 220 است.512 نامحدود.بعد 11 باید 4 تا 5 فایل بزارم تا به این سرعت برسم.
دوستانی که مشکل قعطی دارن کانشکن داخلی کنن یا همون pppoe
معمولا روی حالیت بیریج مود یه همچین مشکلی پیش میاد البته اگه از خط تلفن و... اطمینان دارید
ازکجا و چطوری میشه چک کرد؟نقل قول:
شما اگه به حالت دیال اپ به اینترنت وصل میشد یعنی نام کاربری و رمز عبور وارد می کنید بعد به اینترنت adsl وصل میشید میشه حالت بیریج مودنقل قول:
ازکجا و چطوری میشه چک کرد؟
ولی حالت pppoe این جوری نیست و مودم از اول کانفیگ میشه با این تفاوت که نام کاربری و رمز عبور داخل مودم ست میشه و مودم همیشه به اینترنت متصل هست و خیلی کم پیش میاد که مشکل ایجاد کنه
دوستان من 512 نامحدود مخابرات دارم ولی اصلا از سرعتش راضی نیستم مخصوصا وبگردی تو شب که افتضاحه خیلی سرعتش میاد پایین، فقط از چندتا هاست داخلی مثل آپارات یا دیجی کالا سرعت دانلود خوبه، از بعضی سایت های داخلی دیگه باید 4-5 تا لینک همزمان بذاریم تا بتونه از پهنای باند استفاده کنه،از سایت های خارجی که چندتا لینک همزمان هم بذارم بازم سرعت داغونه به زور می رسه به 40 -50 سرعت تک لینک که دیگه پیر می کنه آدم رو، طرفای 10-15 می چرخه!
می خوام ببینم اگه سرویسم رو عوض کنم 2مگابیت محدود بگیرم تفاوتش محسوسه یا نه؟ اینجا از بچه های ساکن رشت کسی 2 مگابیت محدود مخابرات داره بگه چجوریاست؟
قبل از همه چیر بگم که واسه 2 مگ باید کارت دانشجویی ارائه بدیدنقل قول:
و ضمنا
واسه پیج باز کردن پورت بالاتر بگیرید فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه
چون پینگ مخابرات به طور کل خرابه و فکر هم نکنم با تعویض پورت آنچنان تغییر کنه
در مورد تک لینک هم مشکل اکثرا هست
من خودم واسه اینکه از کل سرعت استفاده کنم 3 تا 4 فایل همزمان میزارم واسه دانلود
///////
شما اگه با 512 این مشکل رو داری فکر نکنم با پورت 1 مگ و 2 مگ زیاد تفاوت احساس کنید (( به طور کل هرچی پورت بالاتر میره سرعت به پورت قیلیش نزدیکتره ))
مثلا خیلی ها سرعت پورت 256 که دارن با 512 و 1 مگ اختلاف آنچنانی رو تجربه نمیکنن
کارت دانشجویی دارم، گفتم شاید این به خاطر نامحدود بودنش سرعتش اینقدر پایینه، آخه همه شرکتا سرعت سرویس های محدودشون خیلی خیلی بهتره!
من اخر این ماه جمع اوری میکنم میرم دوباره اندیشه.تا حالا هیچ جا فاجعه به این بزرگی تو صفحه باز کردن ندیدم.برای باز کردن صفح های خارجی کم کم باید 5 دقیقه صبر کرد.فقط شانس بیارم بتونم یوزر قدیمی خودم را بگیرم که یوزر خود اندیشه بود.برای مخابرات نبود.
فکر نکنم دیگه اندیشه یوزر خودشو بدهنقل قول:
چون از موقعی که پورت مخابرات ارائه داد دیگه پورت خودشو نفروخت
البته نمیدونم شاید تو رشت هنوز ارائه بده
/////////
البته نکته جالبی که هست اینه مخابرات اندیشه نسبت به این مخابرات ضحی کیش پینگ بهتری داره ؟!! :n13:
فکر کردم فقط خودم با این مخابرات ضحی کیش مکشل دارم
اومدم اینجا بنویسیم ظاهرا دیر اومدم
هم مشکل دارن :n24::n24:
از ظهرتا الان قطع بودم آخه چه وضعشه سروراشونو مثلا دارن درست میکنن یا ماروگیر آوردن
امروز بعد از ظهر زنگ زدم2020 در مورد مشکل قطعی گفتم اقا چرا قطع است ؟ گفت سراسری هست .انشالله تا دو یا سه روز دیگر حل میشه.گفتم عزیز من شما اخر ماه 2 یا 3 روز روی اکانت من شارژ میکنی گفت دائم قطع نیست چند ساعت این مشکل به وجود میاد.گفتم مشکل پینگ و تایم اوت هم حل میشه گفت بله.ولی 100 درصد دروغ گفت.نقل قول:
من که هنوز لینک adsl واسم فعال نشده پشیمون شدم از این که اومدم مخابرات :n03:
بازم دم اندیشه گرم که حداقل شبکه پایداری داشت این نشون میده که شرکت ضحی کیش خیلی خیلی اماتور هستن وگرنه رفع و رجوع کردن اینا چقد مگه زمان می خواد نهایت 1 ماه واسه سرور و پهنای باند و...
کسی با مدیریت صحبت کرده تاحالا؟؟؟
باپشتیبانی تماس گرفتم گفت فعلا برای اینکه مشکل سرور داریم برای اینکه قطع نشید مودم رو همیشه روشن بزارید :n04:
یعنی الان تو چه وضعیتی هست ؟؟ رانژه شده ؟؟نقل قول:
در مورد مدیریت هم
مگه این ضحی کیش صاحاب هم داره ؟؟
کاملا تایید میکنمنقل قول:
من خودم که چند صفحه قبل هم گفتم این مشکل رو داشتم
موقعی که کانکت بودم مشکل نداشتم ولی موقعی که قطع میکردم اصلا نمیشد تو 1 ساعت اتصال درست بشه
واسه همین الان تو 1 یا 2 روز اصلا قطع نمیکنم
نمیدونم این دیگه چه جور مشکله !!
پینگ از اینترنت مخابرات ، 2020 :
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Minimum = 159ms, Maximum = 162ms, Average = 160ms
تایم اوت ندارم، ولی سرعت دانلود چند هفته ای هست که کم شده الان سرعت دانلودم، با سرویس 256نامحدود ، زیر 20 یا 10 هست! درحالی که قبلا 120 150 بود!
سایت ها هم باید دست به دعا بشی، هزار تا راز و نیاز کنی تا سایت باز شه :n02: ! مثلا دانشجوییم و ترم آخر و پروژه :n15:! حالا با این سرعت افتضاح باید قندشکن هم بزنی تا بعضی سایت های علمی اجازه ورود بدن :(
با پشتیبانی هم تماس گرفتم که گفت تا یکشنبه مشکل حل میشه ! امروز دوشنبه هست ولی همچنان....
چی بگم....:n28:
این هم وضعیت ping و snr خط (فکر نکنم از این عالی تر هم بشه)سرویس 512 نامحدود 2020. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
راستش یه سوال درمورد adsl رشت دارم (( مرکز 7 ))
یکی از آشنایان رو مرکز 7 ازا ندیشه پورت داره و از سرعت یه ذره ناراضی هست (( به خصوص پیج بازکردن ))
میخاستم بدونم شرکت پارس آنلاین و شاتل به درد وبگردی میخوره ؟؟ (( البته زیاد اهل دانلود نیست ))
پورت شاتل و پارس آنلاین تو مرکز 7 چه شکلیه ؟؟ پینگ خوبی داره ؟؟
یه راهنمایی در مورد این مرکز 7 بکنید ممنون میشم
بنده خودم خط 7 هست خطوط 727 .5 سالی که اندیشه بودم اگر 128 نامحدود داره یکم سرعت باز کردن صفحه کم است.اما با 256 نامحدود مشکلی نیست.اگر هم محدود داره پس حتما اون سرعتی که من میگفتم خوب است راضیش نمیکنه.اگر 128 نامحدود داره حتما بهش بگو از داخل سی ار ام تغییر سرویس بده به 256 نامحدود.نقل قول:
ماهی چند می دید؟نقل قول:
سرعت دانلودتون چنده؟
ماهی 25.پایدار نیست.:n02:به خیلی چیز ها بستگی داره.سرور .ساعت.وضعیت.تعداد لینک دانلود .از 5 کیلوبایت تا 220 کیلوبایت..چند صفحه اخر را بخوانید خوب متوجه می شوید.نقل قول:
دوستان مخابراتی شما میتونید فایلی رو آپلود کنید؟(تو مدیا فایر و آپلود باز نمیتونم آپ کنم و ارور میده)
علتش چیه؟
سلام،
ما که ثبت نام کردیم میگن پورت نداریم بدیم بهتون باید صبر کنید، فکر کنم موقعی که امام زمان اومد ما هم اینترنت دار میشیم!
در مورد شرکت ها هم بگم که کلا این اپراتورها نوب ترین آدم هایی هستن که من تا حالا دیدم باور کنید هیچی نمیدونند و چرت میگن!
اینم بگم که حقمون هست که هر کاری میخوان میکنن چون مردم جمع نمیشن برن خر فهمشون کنن که! همه میشینن خونه و منتظر بتمن هستند که بیاد و مردم رو نجات بده!
من داخل uplod دات ir اپلود میکنم و مشکلی ندارم.نقل قول:
من الآن یه فایل 9 مگی رو بدون مشکل تو مدیافایر آپلود کردم. قبلش یه فایل 2 مگی رو تست کردم که آپلود شد ولی آخرش که می خواست تأیید کنه و لینک بده یه ارور داد در مورد بروزر و تایم اوت.نقل قول:
برای من کلا ارور میده چرا؟نقل قول:
مرورگرتونو عوض کنید و تست کنید. بگید دقیقاً چه اروری میده؟نقل قول: