من اول نظرم رو در مورد این دو سوپرزومی که نوشتین بگم . اگر فوکوس دستی براتون مهم نیست و همینطور میتونین با باطری قلمی سر کنین نیکون بهتره. به دلیل سنسور CMOS ، دیافراگم پایین تر نسبت به Canon و صفحه نمایش بهتر .نقل قول:
البته نیکون پیچِ تنظیم هم نداره که اینم میتونه یه نکته منفی دیگه باشه !
در مورد تفاوت کیفیت بین سوپرزوم ها و کامپکت ها . اصولا جواب باید خیر باشه ! ببینید کیفیت یه عکس بیشتر به این عوامل بستگی داره :
1-سایز و نوع سنسور (سنسور هرچی بزرگتر بهتر ، نوع سنسور هم CMOS بهتر از CCD هست که CMOS انواع مختلفی داره که من در این مورد اطلاع ندارم کدومش بهتره ولی در کل CMOS نسبت به CCD یه مزیت بزرگ هست ! )
2-در عین نگاه به سایز سنسور ، باید نگاهتون به مگاپیکسل دوربین هم باشه ! هر چی مگاپیکسل بالاتر بره ، نویز هم در عکس بیشتر خواهد بود !!! مخصوصا در دوربین های کامپکت و سوپرزوم ها که سایز سنسورشون اکثرا 4.55*6.17 هست .
حالا میرسیم به انتخاب بین دوربین هایی که نوشتین : ( بنده از رو مشخصات قضاوت میکنم شاید در عمل فرق کنه ! )
1-دوربین بنظر خوبی میرسه . سنسور Exr CMOS ، 16 مگاپیکسل و فول اچ دی با 60 فریم اونم فقط با 600 تومن قیمت ! فقط چیزی که شاید اذیتتون کنه بازهء شاتر این دوربین هست که از 1/1600 شروع میشه تا 4 ثانیه . اگر بخواین عکس های خیلی لحظه ای ، یا عکس هایی که نیاز هست تا دوربین چند ثانیه نور رو دریافت کنه با مشکل مواجه میشین (مثل عکس از شهر که نور چراغ ماشین ها حالت کشیدگی دارن )
2-واقعا فرقش رو با 1 نفهمیدم !!!! :n13::n15:
3-این دوربین هم نسبت به دو تای اولی تقریبا یکیه فقط با این فرق که ضبط این دوربین HD هست ولی در مقابلش بازهء شاترش از 1/2000 تا 15 ثانیه هست که خوبه . در حالت ماکرو هم بهتر فوکوس میکنه .
4-تا به اینجا که دارم دونه دونه نگاه میکنم ، پیشنهاد من به شما همین دوربینه ! سایز سنسورش با 3 تای اولیه یکیه ، ولی مگاپیکسلش پایین تره پس در نتیجه عکس با نویز کمتری قراره بیرون بده ! زوم 20 برابر اپتیکال در حالی که قبلیا 8 برابر رو میدادن ! سرعت شاتر بهتر ! و در آخر امکان فوکوس دستی که در 3 تای بالایی نبود . فعلا تا به اینجا پیشنهاد من همینه . البته ظاهرا خریداران از جای بد فلاش این دوربین گلایه کردن. راجع به باتری هم اطلاعی ندارم اگه علاقه مند شدید خودتون تحقیق کنین .
5-و باز هم فرقش رو با SX 260 نفهمیدم ! حتی قیمت هاشونم یکیه !
اگر استفاده تون رو بگین شاید منم چند مدل دوربین تونستم براتون پیدا کنم .