دوستان تا حالا توجه کردید اگه با اسلحه ی شیکاگو تایپ رایتر دکمه ی پر کردن اسلحه 0یا ریلود) رو بزنید.چه اتفاقی می افته؟
لیون یه حرکت نمایشی جالب براتون انجام میده
Printable View
دوستان تا حالا توجه کردید اگه با اسلحه ی شیکاگو تایپ رایتر دکمه ی پر کردن اسلحه 0یا ریلود) رو بزنید.چه اتفاقی می افته؟
لیون یه حرکت نمایشی جالب براتون انجام میده
مرسی......
فکر نمیکردم این تاپیک هنوز در جریان باشه.......
آخرین بار که اینجا بودم بحث این بود که تاپیک بسته شه......
حسن جان قبلا در این باره بحث زیاد شده.....
اگر هم میخوای حرکت جدید بکنه ، 3 بار پشت سر هم ریلود کن!!!!!!/
البتّه فقط با اون لباس سیاه و کلاهش !نقل قول:
آها پس باید اعلام کنم که فکر کنم همه ی رازها و زوایا و خفایای رزیدنت اویل بر ما مشخص شده و دیگه چیزی برای کشف کردن وجود نداره :31:
امید وارم این طور نباشه چون من هر چی بیشتر راز کشف می کنم بیشترم حال می کنم صد در صد واسه شما هم همین طوره !مگه نه؟:10:نقل قول:
من تمام اينكار هارو كردم اما تو بازي همه چيز غير از شخصيت ها و فكر كنم درها سياه ..يكي ديگه از دوستان هم اين مشكلو پيدا كرده بود ولي كمكي بهش نشده بود. ضمنا من نسخه Biohazard رو دارم.نقل قول:
مطمئنا مشكل از ضعيف بودن سيستمم نيست. چون فكر نمي كنم يه گرافيك 8800GT واسه اين بازي به مشكل بخوره.
ويه سوال ديگه من حالت نرمال رو تموم كردم واسه باز كردن اسلحه هاي جديد و بازي در حالت pro بايد new game كنم يا سيو آخر رو كه سبز رنگه و با همه وسائل قبليم شروع ميشه بازي كنم؟
هارد رو هم فک کنم باید تموم کنی برای آزاد کردن بعضی چیزا و با اسلحه های جدیدی هم که گرفتی یه بار دیگه هم باید تموم کنینقل قول:
ويه سوال ديگه من حالت نرمال رو تموم كردم واسه باز كردن اسلحه هاي جديد و بازي در حالت pro بايد new game كنم يا سيو آخر رو كه سبز رنگه و با همه وسائل قبليم شروع ميشه بازي كنم؟
یه مرحله ای هم داره که فرعی هستش که توش هر سه شخصیت بازی + کماندو توش آزاد میشه
باید از سیوی که در پایان بازی انجام دادید استفاده کنید. در این حال شما قبل از ورود به بازی تاجر رو میبینید و میتونید اسلحه هایی رو که بدست آوردید ازش بخریدنقل قول:
************************************************** ************************************************** *******
************************************************** ************************************************** *******
یه چیز دیگه دوستان اگه شما نسخه ی دوبله بازی و انگلیسی رو با هم انجام داده باشید متوجه شده اید که دوبله ها بسیار ضعیف هست که هیچ دوبلور ها حتی کلمات شخصیت ها رو هم عوض کردن.
برای مثال وقتی ایدا به کمک لیون میاد و اونو از دست چاقو کراوزر با شلیک تیری نجات میده کراوزر میگه:
you look like a bitch in this dress
ولی توی دوبله فارسی میگه:
این لباس چیه پوشیدی دختر
فکر کنم لازم نباشه جمله ی انگلیسیشو ترجمه کنم:31:
دوست عزیز دوستان فکر کردند شما پروفشنال رو تموم کردی و دوباره برای آزاد کردن اسلحه بیشتر می خواهی دوباره بازی رو با پرو تموم کنی ولی تا جایی که من می بینم شما فقط نوشتی نرمال رو تموم کردی پس باید بهت بگم اگه دوباره سیو تموم شده نرمالت رو اجرا کنی دیگه بهت اجازه نمیده که با درجه دیگه ای بری و رو حالت نرمال می مونه . پس باید new game کنی .نقل قول:
خدا نگهدار تا 100,000,000 قرن دیگر !!!!!
سلام یه سوال دشاتم..
این بازی روی این سیستم خوب اجرا میشه؟
intel 2.8Ghz
ram 1GB
vga 256mb 6600
حالا ایا این بازی با این سیستم روون اجرا میشه یا خیر؟