چک کردم خطم رو 15 مگ. بسته شده و snr روی 6 تا 7 هستنقل قول:
Printable View
چک کردم خطم رو 15 مگ. بسته شده و snr روی 6 تا 7 هستنقل قول:
هر چند وقت یک بار چک کنید ببینید اعدادش تغییر میکنه یانه؟نقل قول:
اگر زمانی که پهنا روی 15 مگ بسته شده و سرعت دانلود روی 300 کیلو باشه احتمالش هست پهنا کم اوردن
نیمه های شب یا اوایل صبح هم چک کنید ببینید سرعت باز 300 کیلو هست یا نه؟چون نیمه های شب یا اوایل صبح سرعت دانلود خیلی خوب میشه
سرویس مزخرف!
همش قطعی! پینگ بالا!
نشد ما یه بار با اینترنت به اصلاح پرسرعت 4مگ پارس آنلاین، بازی آنلاین انجام بدیم یا استریم داشته باشیم، وسطش قطع نشه!
سلام دوستان
یک سوال:مگه سرورای سافت 98 در ایران نیستند؟من که آی پی سروراشو گرفتم در ایران بود و ظاهرا زیر نظر آسیاتک بودند
رفتم یک فایل دانلود کردم بیشتر از 200 مگ،به جای اینکه از ترافیک داخلی کم کنند،اومدن از ترافیک خارجی کم کردند
خوب شد کل فایل که نزدیک 3 گیگ بود رو دانلود نکردم و فقط 290 مگ رو دانلود کردم
اینها کی ان دیگه؟!:n34:
نقل قول:
این مورد رو حتما در سامانه 195 مطرح کنید ، شکایت شما با ارائه مدرک معتبر پیگیری و حجم ترافیکی که از شما کسر شده برگشت داده خواهد شد
میخواستم بینم این سرویس های جشنواره ای اگه حجم تموم بشه ولی زمان نه قابل جمع اوری هستن ؟
رفتم واسه جمع اوری گفت فعلا ۵ ماه مونده از قرارداد و قابل جمع اوری نیس
تا جایی من اطلاع دارم تمام شرکتها موظف هستند هر وقت کاربر درخواست جمع آوری داد،باید براش تخلیه کنندنقل قول:
اگر دیدید تخلیه نمیکنند شکایت کنید سامانه 195
نقل قول:
الان برای بار چندم هست که یک آقایی همیشه بهم میگه شما برای اینکه کارت زودتر راه بیفته نیازی نیست تو سامانه 195 شکایت کنی،به همکارای خودمون بگی کارت زودتر راه میفته
نمیدونم دلش به حال من سوخته و این حرفو میزنه یا دلش به حالش شرکتشون:n13:
یه قانون مسخره اینه که فقط از سایتایی که خودشون اعلام کردند شامل ترافیک داخلی میشه
یعنی چون سایت سافت 98 جزو این لیست نیست،شامل ترافیک داخلی نمیشه،چیزهای عجیب و غریبی می بینیم
اینم صفحه اش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر خوب
پارس آانلاین سرویس 128 نامحدودشو دوباره اضافه کرد