خیلی خوشحال شدم :10::11:نقل قول:
واقعا ناراحت شده بودم که رفته بودید.
چقدر به کاربرها بگیم که نمیدونم ....
Printable View
خیلی خوشحال شدم :10::11:نقل قول:
واقعا ناراحت شده بودم که رفته بودید.
چقدر به کاربرها بگیم که نمیدونم ....
مرسی از دوستای گلم.نمیتونم زیر پستاتون تشکر کنم نمیدونم چرا.همینجا تشکر میکنم.
ممنون از لطفتون.اگه بهم آدرس یه جای خوبو بدین یا اینکه جایی اگه فروش اینترنتی داره بهم معرفی کنید ممنون
میشم.یه سوال دیگه از بچه های گل.برند grado پیدا میشه؟خیلی با هدفوناش حال میکنم.مرسی اگه کمک کنید.:40:
نه نیست. این ها تو بازار ایران هستند:نقل قول:
AKG
Audio-Technica
Beyer Dynamics
Creative
Denon
Fostex
JVC
Monster
Panasonic
Philips
Pioneer
sennheiser
Sony
Ultrasone
و چند تای دیگه.
نقل قول:
و ایضاً بنده حقیر:40:
امروز رفتم این فروشگاه مدل 321 رو داشت 65 تومننقل قول:
K321 باز خوبه ولی مدلهایی مثل K330 یا K340 و... اصلا رو گوش راحت نیستند.
یه فروشگاه طبقه همکف بازار پایتخت پشت ویترین کلی مدل AKG داشت قبلا این مدل خاص بازش رو موجود داشت توصیه میکنم یه سر بزنید ایشالا داشته باشه تا پشیونی به بار نیاد.
مدل 315 رو داشت 45 تومن !
چقدر از نظر کیفیت بین این دو تا فرق هست ؟
گوشی های سونی داخل گوشی ها رو توی یکی از مغاره ها دیدم 25 تومن بود
سلام دوستان
من گوشیم ویوازه و کیفت صداش خوب هست ولی ولوم بالایی نداره نه با اسپیکر نه با هدفون
من یه ایرفون تا سقف 20 تومن میخوام:31:(خسیس ام) چی بگیرم؟
ممنون
سلام دوستان
من یه سال و نیمه که akg(k321) دارم.ازش راضی بودم ولی ایراد بزرگی داره تو این یه سال و نیم دوبار گوش چپش از کار افتاد و گارانتی تعویض کرد.حالا برا بار سوم اینطوری شده و گارانتیشم تموم شده-من می خوام یه ایر فون دیگه بخرم میشه راهنماییم کنید که چه مدلی بخرم که کیفیت صداش(تفکیک و بیسش) مثل این ایر فون باشه ولی سگ جون باشه؟
در ضمن این ایرفون همش از گوشم در میومد بعد نیم ساعت استفاده و یکم گوش درد میاورد.
در ضمن من کوانs9 دارم
با تشکر
اگه از صدای گرم و بیس قوی خوشت میاد EP-630 کریتیو (نظر شخصی) یه 8 - 9 تومن هم پس انداز میشه (شوخی ):46:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
سلام دوستان
من یه سال و نیمه که akg(k321) دارم.ازش راضی بودم ولی ایراد بزرگی داره تو این یه سال و نیم دوبار گوش چپش از کار افتاد و گارانتی تعویض کرد.حالا برا بار سوم اینطوری شده و گارانتیشم تموم شده-من می خوام یه ایر فون دیگه بخرم میشه راهنماییم کنید که چه مدلی بخرم که کیفیت صداش(تفکیک و بیسش) مثل این ایر فون باشه ولی سگ جون باشه؟
در ضمن این ایرفون همش از گوشم در میومد بعد نیم ساعت استفاده و یکم گوش درد میاورد.
در ضمن من کوانs9 دارم
با تشکر
کاش یه توضیح راجع به بودجه و سبک های مورد علاقه میدادی
در حالت کلی فقط میشه گفت شما داخل ایران انتخاب هایی از برند های زیر دارید(برای هدفون های تو گوشی)
AKG
Creative
سنهایزر(در مورد اصل بودن شک هست)
سونی
جی وی سی (در مورد اصل بودن شک دارم)
پایونیر (در مورد اصل بودن شک دارم)
البته برند های دیگری هم هست که دوستان میتونند راهنمایی کنند فقط سراغ فیلیپس نرو.
----------------------------------
راستی غیر از نمایندگی Audio Technica که 4 - 5 مدل هدفون داره یه فروشگاهی هم تو پایتخت هست که چند تا مدل دیگه هم داره خوبیش هم اینه که همه هدفون هاش رو باز میکنه میده تست کنی ( یکسری تست باز داره)
فقط مطمئن نیستم اصل باشه دیا نه.
با سلام
من قصد خرید یک هدست بی سیم را دارم که قابلیت اتصال به LCD را داشته باشد از طریق usb . چون می خوام وقتی که قصد دارم از صدای خود تلویزیون استفاده کنم قرار نباشه که مدام هدست رو از LCD جدا کنم و دوباره وصل کنم . هدفم هم تنها استفاده از هدست برای تماشای مسابقات فوتبال است . شما چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟ البته تا سقف 40 تومان .
ممنون
1) lممنون از راهنمایینقل قول:
2)راستش ندیدم میشه لینک بدید یا توضیح
3(اخه تو امازون زده 199.99 که همون 200 هست بازم حرفه شما درست تره !:46: